PepaSFI Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 akorát jak jsem loni zjistil, řidičák AB platí 10 let a když je C a výš, platí jen 5 let. Asi se ta kartička nějak víc vochodí nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 akorát jak jsem loni zjistil, řidičák AB platí 10 let a když je C a výš, platí jen 5 let. Asi se ta kartička nějak víc vochodí nebo co.nevochodí .... to je spojený s profesním průkazem i když ho nemáš .. .. zjednodušeně pokud máš C nebo D tak máš ŘP automaticky na pět let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Přišel mi magazín Omegy k speedytuesday, čím víc se to blíží, tím víc si říkám, že jsem tu rezervaci neměl přepouštět. Tak alespoň zůstanou na fóru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 nevochodí .... to je spojený s profesním průkazem i když ho nemáš .. .. zjednodušeně pokud máš C nebo D tak máš ŘP automaticky na pět let blbost. není to spojený jak už tady bylo řečeno. Řidičák může fungovat i bez profesáku. To zas někdo potřeboval ukázat že v tom ouřadě něco dělá a vypotil změnu. je to jen kartička a na ní datum. Prakticky by to mohlo mít neomezenou platnost, každej by si to vyměnil až by to bylo ušmudlaný nebo při změně osobních údajů. Fotka je taková že z ní jde rozeznat tak leda jestli je to fousatej chlap nebo blondýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) blbost. není to spojený jak už tady bylo řečeno. Řidičák může fungovat i bez profesáku. já mám pocit, že si tady dost často dopisuju z dementama takže: Řidičské průkazy mají omezenou platnost a) 5 let ode dne jeho vydání, pokud osvědčuje i řidičské oprávnění udělené pro skupinu C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D nebo D+E,b.) 10 let ode dne jeho vydání v ostatních případech. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 já vím že mají omezenou platnost, sám jsem to napsal. Mně jen není jasný kterej trotl a proč to tak udělal. Donedávna to tak nebylo a ničemu to nevadilo. je to blbý, nemá to logiku, přidělává to starosti, náklady státnímu aparátu ale ano, vrchnost nařídí a tak je to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Donedávna to tak nebylo a ničemu to nevadilo.evropská unie = evropská pravidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak jsem se dočkal, po osmi měsících od zveřejnění inzerátu na byt jsem si dneska vyzvedl klíče a zítra se stěhuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tos koupil byt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak gratuluji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Dík. Sice to mám do práce 2 km, ale zase je tam klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) No potes koste, cely 2 km, to je peklo :D Zacni chodit do a z prace pesky a nemusis delat pi.oviny typu kruhovej trenink. Teda jesli tam nechodis kvuli zasuvkam ;-) Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Bod č. 1 - výměn si zámek. Jako hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 No je to nejdál, co jsem kdy od práce bydlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Bod č. 1 - výměn si zámek. Jako hned. S tím počítám.Dneska tam nic není a zítra to měním. Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 No potes koste, cely 2 km, to je peklo :D Zacni chodit do a z prace pesky a nemusis delat pi.oviny typu kruhovej trenink. Teda jesli tam nechodis kvuli zasuvkam ;-)Nejen kvůli zasuvkam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 No je to nejdál, co jsem kdy od práce bydlel kvůlivá tý kočičče? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 kvůlivá tý kočičče? :-)Jj, kočička je roztomiloučká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Bacha, maji i drápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky