Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potěšil mě náš pejsek, který po měsíci cvičení nejen- že pochopil, ale i provedl poměrně rychle povel " ke mě" , což mě potěšilo ( ještě to ale musíme pilovat, až potkáme jiná psiska ).

Odesláno

Potěšil mne šéf, že mi zaplatil "kapitánský" zkoušky a budu mít o volných víkendech k dispozici naší novou loď pro 10 lidí v lokalitě Žernosecké jezero - Labe.

já jsem vždy tak rád, když čtu nějakou pozitivní zprávu od smolaře fóra:-)

Odesláno (upraveno)

pardon, nějak se mi to seklo a naskočilo to dvakrát, takže k tématu - jsem rád, že jsem doma z dvoudenní porady a konečně se dostal na chronomag:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno

Potěšil mne šéf, že mi zaplatil "kapitánský" zkoušky a budu mít o volných víkendech k dispozici naší novou loď pro 10 lidí v lokalitě Žernosecké jezero - Labe.

A pak že jsi pechfóbel, nebo jak se to píše. Kdy zveš ostravskou buňku na víkendovou vyjížďku?
Odesláno

A pak že jsi pechfóbel, nebo jak se to píše. Kdy zveš ostravskou buňku na víkendovou vyjížďku?

Jen aby to nedopadlo jako ve vtipu od Renčína:

"Maminko, konečně se na mě usmálo štěstí - dostal jsem místo druhého houslisty na Titanicu..."

Odesláno

Ahoj, je to i na ponorku ? měl bych jednu v Odese!

Odesláno

Secte nevim jak ty, ale s Richardem na lod ani do letadla asi ne. Sesli by jsme se az na miste jo? :)

Jachta nějak neklape, buďme rádi za Richarda......
Odesláno

A u koho, ministerstvo dopravy nebo plavební správa? Jinak budu sledovat bulvár, až se objeví zpráva o potopení nepotopitelného plavidla :D .

Mi to připomnělo že jsme s kámoši dělali na Slapech kdysi dávno závody motoráků. Já měl za to, že normálně nelze převrátit nafukovací člun, rozhodně ne na přehradě kde nejsou vlny (námořníci doufám potvrdí). Kámoš mi názorně předvedl, že to jde :D . Pak jsme celý zbytek dne sušili motor...

Edit: Tím člunem myslím normální Zodiac nebo Bombard, ne nějaký kajak, který se umí převrátit i sám od sebe

Odesláno (upraveno)

A u koho, ministerstvo dopravy nebo plavební správa?

Já nevim - šéf mni jen řekl, že si za 14 dní nemám nic plánovat na víkend, bo bude kurz a zkoušky. zařizuje nám to jeden zákazník, jde to mimo mě. Jenom doufám, že když to neudělám, že nepřijdu i o řidičák... :D

EDIT: Snad to nebude tak horké, jde jen o průkaz VMP (vůdce malého plavidla).

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)

Budou tam kozatky?

To spíš kosatky. Budeme to předvádět prodavačum v rybářských potřebách - vepředu budou elektromotory s GPS (po navolení či projetí trasy jezdí loď další okruhy sama) a nové echoloty. Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Kožatka velká. Na co je budete proboha potřebovat?

post-1551-012165600 1332448914.jpg

na co, na co, na polívku, je to vlastně taková velká konzerva, vydrží i delší plavbu a vejce bude mít pod 7kč...
Odesláno

Hasič myslel kozatky a ne kožatky nabo nedej bože kosatky :suicide_anim:

no a co budou dělat s těmahle? s kožatkama třeba Tombed řešení má, s touhle pochybuju :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...