Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ale ne v novodobé extralize, to je neco jiného. Proste misi jeste nesplnil, jeho kariéru znám nazpaměť. On nepotřebuje chránit, ne před Rákosem, který ujel. Je to zbytečné, každý se na to díváme jinak. Rákos proste šel cíleně jej zránit, škoda, že ho Urban neserezal. Každopádně máte v posledních třech sezonach taky super bilanci.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty asi nejsi z Pardubic, tebe jen stve, ze si to Pardubice i Brno uzivaji ...

I kdyz, co jsem slysel od kamosu z Pardubic, letos to tam hokejem tak nezije. Bohuzel...

Pernikum fandim.

Ale ruku na srdce chlapce, kdes byl FANDO, kdyz se v brne na prelomu roku nefandilo, hazel se toaletak po hracich a bucelo se na vlastbi hrace.... ruku na srdce nejvetsi z fanousku...

Odkaz ke komentáři

Ale vždyť ligu vyhrál ... Poslední titul Dukly Jihlava. A navíc Ujčík z Jihlavy pochází. Nerozumím?

Dukla Jihlava: Čechmánek, Novotný, O. Svoboda - Adam, R. Čech, Dostál, R. Kaňkovský, Kolek, Kuchyňa, Kuntoš, Ščerban, Šmehlík, Vyhlídal - Pat. Augusta, Cihlář, Dolana, P. Dvořák, Haman, Haut, Chlubna, P. Kaňkovský, Kastner, Kucharčík, Mašek, Mejzlík, Pípa, Polcar, Poukar, Ujčík, P. Vlk, Zadina.

Více zde: http://statshockey.w...tev/a1990-1991/

A nevidím jediný důvod, proč by k němu na ledě měl mít kdokoli úctu. To je proti logice. Vítkovice mají mít gorily, které každého, kdo na něj šáhne seřežou a soupeř si to pak rozmyslí... Když je nemají, tak sorry, je to soupeř.

vlozim se do toho, on je rozdil mezi uctou a respektem, ucta do hry nepatri nebo patri nevim, ale respekt ano...podivej na Nedveda, Slegra, Straku, Kratenu, Cajanka, to jsou hraci, kteri svym uspechem a karierou dokazali otevrit vratka do sveta jinym - novym hracum a nezaslouzi si - to je prave vec respektu, aby na ne nejaky mladoch vyskakoval...nejsme v NHL, aby hvezdy meli sve ochrance, jako byl McSoerley.takze trocha respektu neuskodi...
Odkaz ke komentáři

Pernikum fandim.

Ale ruku na srdce chlapce, kdes byl FANDO, kdyz se v brne na prelomu roku nefandilo, hazel se toaletak po hracich a bucelo se na vlastbi hrace.... ruku na srdce nejvetsi z fanousku...

Pernikum fandim - znamena co? No takze nejsi z Pardubic, ze?

Tak fandi aspon u telky. Ja fandim na stadionu ...Na fanousky hostu nekricim, dokonce ani na nase nepiskam. Ale samozrejme nadam jim, kdyz to zvorou. Jsou tam emoce, ale rudy oci nemam, chapes?

Sportu zdar a hokeji (Komete) zvlast !!!

Odkaz ke komentáři

vlozim se do toho, on je rozdil mezi uctou a respektem, ucta do hry nepatri nebo patri nevim, ale respekt ano...podivej na Nedveda, Slegra, Straku, Kratenu, Cajanka, to jsou hraci, kteri svym uspechem a karierou dokazali otevrit vratka do sveta jinym - novym hracum a nezaslouzi si - to je prave vec respektu, aby na ne nejaky mladoch vyskakoval...nejsme v NHL, aby hvezdy meli sve ochrance, jako byl McSoerley.takze trocha respektu neuskodi...

Jak to myslis? Jako ze sli do nhl, potom si z nich tam sedli na pr.del a kvuli tomu kazdej dalsi pepik mel svoje misto v Kanade v satnne jisty. Respekt si v hokeji zaslouzi vsichni, kteri v tomhle bordelu poctive delaji s mladezi, bez nich by bbyl cesky hokej v hajzlu. A podle me i brzo bude. Nase juniorky jsou hodne spatny. To, ze nejaka hokejka jde do sveta, tam se ji dari, opravdu neotevre vratka nikomu. Cesi dostavaji v draftu na frak i s Jagry a nevimkym dal.

Podle tve logiky by se hokeji muselo ve svete darit mancaftum, kde nejaka hokejka je tim otvirakem pro ostatni . Kdyz to postavim do tohodle svetla, v nhl hral Nnigerijec, Jamajcan, Korejci, Chorvat, Libanonec, Skot, Srb nebo Holandan. :angel:

Odkaz ke komentáři

Taky nějak nerozumím tomu že někteří lidi jsou schopní si rozbíjet hlavy kvůli tomu že JEDNA-NULA!!! No, když si je budou rozbíjet mezi sebou a nebudou do toho zatahovat ostatní tak je mi to celkem fuk. Ale co mě pobavilo, večer ve zprávách o tom jak se v Brně jásalo, ukazovali že se tam točilo modré pivo! Mě se dělalo plócho jen když jsem to uviděl. Vypadalo to jako něco na dolití ostřikovačů nebo desinfekce do hajzlíku. Dokonce jsem pár fanoušků potkal. Jel jsem včera ráno do Brna na autodrom a bral jsem benzín ve Velkém Meziříčí u pumpy co má v názvu východní sousedy a tu mastnou věc co slouží jako nadpalivo pro nadauta. Stál tam malý busík a kolem něj halekající hlouček. Jdu k pokladně a tam fronta přes celou šopu. Vrávorající figury a každá ta figura si nesla dvě plechovky piva. Nevím odkud jeli ale na to že bylo 8 hodin ráno tak už měli slušně nakoupíno. Pokud se tak snažili až do večera tak hádám že je asi do busíku museli nakládat připáskovaný na paletách.

Odkaz ke komentáři

Super - dneska se povedla dlouho plánovaná a připravovaná akce, šéf spokojenej a tak potvrdil slíbenou odměnu - v říjnu komplet team obytňákama do Španělska na rybačku na Ebro...

A taky jsem rád, že budu konečně nadcházející víkend doma, s dětma.

Odkaz ke komentáři

Pernikum fandim - znamena co? No takze nejsi z Pardubic, ze?

Tak fandi aspon u telky. Ja fandim na stadionu ...Na fanousky hostu nekricim, dokonce ani na nase nepiskam. Ale samozrejme nadam jim, kdyz to zvorou. Jsou tam emoce, ale rudy oci nemam, chapes?

Sportu zdar a hokeji (Komete) zvlast !!!

zdar, hele otazka znela, kes byl v lednu, kdyz to v brne nejelo...koupit listek na p-off a pak delat skalniho fandu umi kdekdo...

jinak mam letos najezdeno po hokeji dost kilacku, kdyz nebudu pocitat navstevu u Jardy Spacka, a Svycarskou ligu v Zurich, DEL Straubing, Ingolstadt, tak jsem po Cechach najel par km KV, MB, Sparta,Slavia, Plzen, CB, Liberec, Trinec...

Europen trophy Wien...

Tak kdo ho má většího????:cheers:

a dost....

:war:

PEACE

Odkaz ke komentáři

séria PHI-PIT predstavuje hokej ako z konca 80 rokov. Plno gólov, našponovaná rivalita ako lusk. Flyers vália, neverím, že to Tučňiaci otočia. Jágrová skvelá stabilita na korčuliach a nahrávka jednou rukou. Myslím, že ak to Pittsburgh neotočí, v závere 4tého zápasu bude riadna mlátička :-))

Odkaz ke komentáři

séria PHI-PIT predstavuje hokej ako z konca 80 rokov. Plno gólov, našponovaná rivalita ako lusk. Flyers vália, neverím, že to Tučňiaci otočia. Jágrová skvelá stabilita na korčuliach a nahrávka jednou rukou. Myslím, že ak to Pittsburgh neotočí, v závere 4tého zápasu bude riadna mlátička :-))

Taky mě to včera pobavilo. Akorát mě zaskočilo, že oba brankáři jsou dost komické postavy toho dramatu.

Vzpomněl jsem si na jednu scénu z MS(nevím který to byl rok), bratrský souboj našich se Slováky a Patera projíždí kolem Janka Lašáka a špitne mu něco v tom duchu, že není brankář ale díra a Janka málem jeblo, jak ho vytočil.

Takže Díry teď mají ve Phile a hlavně v Pittsburghu.

Odkaz ke komentáři

zdar, hele otazka znela, kes byl v lednu, kdyz to v brne nejelo...koupit listek na p-off a pak delat skalniho fandu umi kdekdo...

jinak mam letos najezdeno po hokeji dost kilacku, kdyz nebudu pocitat navstevu u Jardy Spacka, a Svycarskou ligu v Zurich, DEL Straubing, Ingolstadt, tak jsem po Cechach najel par km KV, MB, Sparta,Slavia, Plzen, CB, Liberec, Trinec...

Europen trophy Wien...

Tak kdo ho má většího????:cheers:

a dost....

:war:

PEACE

Naposled: mam se synem permanentku nepretrzite urcite poslednich 5let,takze myslim, ze odpovidat nemusim. Pro jistotu: byl jsem urcite na Rondu. Co ma s fandenim konkretnimu tymu (bavime se o Komete a Pardubicich) spolecnyho svycarska liga nevim ...

To je jako bych ti rekl, ze jsem se prave vratil z Philalelphie a kdo ho ma vetsiho :notworthy:

Takze nejsi z Pardubek ... :cheers: :war: PEACE

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...