XXXfazerXXX Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Fuj, ty si vosklivej Kdyby tu fotku nevyvazila dcerka tak si rikas vo ban Zato ty si prošel konkurzem na Pobřežní hlídku bez klopítnutí...........figuru jak kuchtík z Ratatouille a xicht jak žabí svěrač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Že jsem včera a dnes zvádl potřebné práce na zahradě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zato ty si prošel konkurzem na Pobřežní hlídku bez klopítnutí...........figuru jak kuchtík z Ratatouille a xicht jak žabí svěrač. Dneska jsi vyjimecne nejakej milej. Kdyz jsme u ty krasy - ty ses jedinej , u koho jsem videl , ze si dela na zadech culik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Dneska jsi vyjimecne nejakej milej. Kdyz jsme u ty krasy - ty ses jedinej , u koho jsem videl , ze si dela na zadech culik... Cop Šmaus,cop.Zaplejtam si ho aš ke koulím.Skvěle to rovná hrbatý záda,takovej přírodní kosmodisk........zaslech sem,že u vás v aršlochárně zavedli kvuli tobě nový značení hajzlíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Zato ty si prošel konkurzem na Pobřežní hlídku bez klopítnutí...........figuru jak kuchtík z Ratatouille a xicht jak žabí svěrač. Když jsem četl ten Dantechnův post, tak jsem si říkal co by na to asi řekl x^5 fazer X^5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Když jsem četl ten Dantechnův post, tak jsem si říkal co by na to asi řekl x^5 fazer X^5 Dyk si ho viděl na vlastní voči,vola nepřipuštěnýho.Na ty jeho žvásty se nedá nereagovat.Sedum tisíc chujovin tady nasmolí a moderátoři furt nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Vsichni ucastnici varskych srazu uz vedi jak velkyho mas klacka... Co uz ale nevi je , ze ho neumis ovladat. V Oberwiesenthalu kam jezdis nakupovat, uz byly uklizecky nuceny vyvesit toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 http://jf-sports.com/channel1.html Jagr vs. Elias live :-), super kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 http://jf-sports.com/channel1.html Jagr vs. Elias live :-), super kvalita. ty vole dík......................a ty Šmaus táhni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 včera super gril a dneska jsem prohnal rodinu na kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Sedím na terase, v dálce kuňkaj žáby a kousek ode mě hraje cvrček... Spolu s dnešní neuvěřitelnou teplotou 33 st. ve stínu mě tohle potěšilo... Co mě netěší, že ipad se mi nabíjí neskutečných 7 (!) hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Vejlet v Podkrkonoší s tátou, bráchou a kámošema. Po zimě nějak jede, cvalda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 http://jf-sports.com/channel1.html Jagr vs. Elias live :-), super kvalita. Ten sněhulák v brance Philadelphie dokázal neuvěřitelné.... překonal ty nejlepší kousky Dominika Furcha Nestačil jsem se divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Brněnská ZOO a sluníčko. Hezky prožité odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 NiG: to tě teda obdivuju, i za ten včerejšek u přehrady. My chtěli jet taky v sobotu na výlet, tak že nejdřív do mariánskýho údolí, ale lidí jak sraček, tak jsme to otočili a jeli na prigl a tam ještě horší, všechny restauračky plné, lidi se motali po cestách, chlapi chodili po ulicích bez triček s pupkama ven (to je fakt eklhaft a zakázal bych to stejně jako je to v jiných zemích), tak jsme ani z auta nevylezli a jeli domů do centra a šli s ženskou na pivo a nakládanej hermoš k Čápovi Dneska jsme raději ani nevylízali, protože se nám v tom horku přehřívá mops, tak jsme ho jen každou chvíli sprchovali studenou vodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Dany Brieeeeeeeeeeeeeere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Dany Brieeeeeeeeeeeeeere Dobrý to bylo.Sice mi to škubalo,ale furt lepčí jak čumět na Kotletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Dobrý to bylo.Sice mi to škubalo,ale furt lepčí jak čumět na Kotletu. Byly to nervy, mám celou p...l chlupatou, mokrou. Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 WATCH IT! 08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 NiG: to tě teda obdivuju, i za ten včerejšek u přehrady. Manželka za necelé 2 měsíce rodí a doktor jí řekl, že pohyb je zdravej, takže mě furt nutí, abychom někam chodili. Zejtra mě čeká výlet do Lednice. Takže se pomalu pohybujeme, často zastavujeme a odpočíváme, pořád se někde občerstvujeme a 3krát za hodinu hledáme WC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky