Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Zato ty si prošel konkurzem na Pobřežní hlídku bez klopítnutí...........figuru jak kuchtík z Ratatouille a xicht jak žabí svěrač.

Dneska jsi vyjimecne nejakej milej. Kdyz jsme u ty krasy - ty ses jedinej , u koho jsem videl , ze si dela na zadech culik...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsi vyjimecne nejakej milej. Kdyz jsme u ty krasy - ty ses jedinej , u koho jsem videl , ze si dela na zadech culik...

Cop Šmaus,cop.Zaplejtam si ho aš ke koulím.Skvěle to rovná hrbatý záda,takovej přírodní kosmodisk........zaslech sem,že u vás v aršlochárně zavedli kvuli tobě nový značení hajzlíku.

post-4087-031335000 1335725641.jpg

Odkaz ke komentáři

Zato ty si prošel konkurzem na Pobřežní hlídku bez klopítnutí...........figuru jak kuchtík z Ratatouille a xicht jak žabí svěrač.

Když jsem četl ten Dantechnův post, tak jsem si říkal co by na to asi řekl x^5 fazer X^5 :D
Odkaz ke komentáři

NiG: to tě teda obdivuju, i za ten včerejšek u přehrady. My chtěli jet taky v sobotu na výlet, tak že nejdřív do mariánskýho údolí, ale lidí jak sraček, tak jsme to otočili a jeli na prigl a tam ještě horší, všechny restauračky plné, lidi se motali po cestách, chlapi chodili po ulicích bez triček s pupkama ven (to je fakt eklhaft a zakázal bych to stejně jako je to v jiných zemích), tak jsme ani z auta nevylezli a jeli domů do centra a šli s ženskou na pivo a nakládanej hermoš k Čápovi :D Dneska jsme raději ani nevylízali, protože se nám v tom horku přehřívá mops, tak jsme ho jen každou chvíli sprchovali studenou vodou... :D

Odkaz ke komentáři

NiG: to tě teda obdivuju, i za ten včerejšek u přehrady.

Manželka za necelé 2 měsíce rodí a doktor jí řekl, že pohyb je zdravej, takže mě furt nutí, abychom někam chodili. Zejtra mě čeká výlet do Lednice.

Takže se pomalu pohybujeme, často zastavujeme a odpočíváme, pořád se někde občerstvujeme a 3krát za hodinu hledáme WC :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...