mondeo2 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 že mě nikdo neviděl, jak jsem ráno s bolavejma zádama lezl kufrem do mondea............... bylo ňáký celý zamrzlý a centrál si dělal co chtěl........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) ..taky jsem to ráno zachytil.. dokonce včetně drátů.. Vzal jsem to taky s drátama. Chvílema to vypadalo že si to co nevidět přihasí sedm jezdců apokalypsy. Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem flagolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tak dneska 6 let na fóru. Myslím, že jsem se za poslední rok docela zklidnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Potěšilo mě že dostanu nové služební vozidlo.Snad by to měla být nová Fabie tak jsem na to zvědavý Miluju fet nového auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Začli jsme nenápadně tátovi zařizovat Latinskou Ameriku, jeho sen Teď si dáme jenom s bráchou kámen, nůžky, papír, kdo tam s ním zaletí, jelikož cestovat s ním není žádná sranda Bude koukat....http://www.poznani.cz/peru/narodni-parky-peru-bolivie-a-chile-s-lehkou-turistikou_1850.htm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Začli jsme nenápadně tátovi zařizovat Latinskou Ameriku, jeho sen Teď si dáme jenom s bráchou kámen, nůžky, papír, kdo tam s ním zaletí, jelikož cestovat s ním není žádná sranda Bude koukat....http://www.poznani.cz/peru/narodni-parky-peru-bolivie-a-chile-s-lehkou-turistikou_1850.htm/ Tak to je těžká pecka Závidím, je to jeden z mých klukovských snů. Snad se mi ho ještě povede zrealizovat Dovez mi zatím alespoň kamínek z Machu Picchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Bude to pecka, ale dělám všechno proto, aby jel brácha. My už připravujeme na celý Leden 2016 kopečky, takže by toho na mě bylo prostě moc Tak to je těžká pecka Závidím, je to jeden z mých klukovských snů. Snad se mi ho ještě povede zrealizovat Dovez mi zatím alespoň kamínek z Machu Picchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Bude to pecka, ale dělám všechno proto, aby jel brácha. My už připravujeme na celý Leden 2016 kopečky, takže by toho na mě bylo prostě moc No jo, ale je ti známo, že při systému KNP (kámen, nůžky, papír ) má ten, který o něco nemá zájem, podle Murphyho zákonů pravděpodobnost 85%, že to dostane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Afri, když se s bráchou nedohodnete já tam vašeho tatíka za vaše prachy vezmu...žádnej stres.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 V těchto případech místo vždycky dávaných nůžek zvedám prostředníček To Franišek: To by jsi nedal, věř mi, tata je velmi komplikovaná osobnost A pokud ho celý život neznáš, nedáš jeden víkend... No jo, ale je ti známo, že při systému KNP (kámen, nůžky, papír ) má ten, který o něco nemá zájem, podle Murphyho zákonů pravděpodobnost 85%, že to dostane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 no však počítam že by to bylo i s příplatkama za psychickou újmu a další dvoutýdenní dovolenou v lázních.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Pan Mondani si dal na svůj profil Instagramu moji fotku a popsal ji jako amazing picure!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 a kde máme odkaz?Pan Mondani si dal na svůj profil Instagramu moji fotku a popsal ji jako amazing picure!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 UTFG http://instagram.com/p/xl3OoTItOX/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 KFL-díkes si rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Nic tam nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Zásilka od GLS dorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Zásilka od GLS dorazilaTy jo, to by bylo hezke jako cislo na dome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Zásilka od GLS dorazila dufam ze to nie je cokolada ja som sa dnes dokopal konecne si zarezervovat lety na zaciatok marca na trase Bangkok-Hong Kong-Tokyo Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Pan Mondani si dal na svůj profil Instagramu moji fotku a popsal ji jako amazing picure!!Už mě to jde, paráda :-) krásná fotka' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky