Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 tak a presne o tomto som snival a teraz to Tikal zhmotnil a zverejnil, tesim tesim.... Publikováno Dnes, 10:19Pánové je to tady http://forum.chronom...-dspbch/page-46 sraz DSPBCH One Café Karlín 22.4. od 18.00len aby nedoslo k omylu - je to zmena na 29.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dorazil FirstBike a helma pro malou! Bude legrace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Mondeo nesmis vsechno prevadet na prachy... ale nic si z toho nedelej...driv jsem byl taky material.zamereni...já to nepřevádím, já jsem jen hodil malou kaukulaci..............ostaně já bych těch 740kč prožral a propil k potěše své jak se znám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Mondeo nesmis vsechno prevadet na prachy... ale nic si z toho nedelej...driv jsem byl taky material.zamereni...a jsi pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Soudis podle sebe nebo jen honis prispevky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 napsal jsem svůj názor. nemůžu? a stojím si za ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 A ty me znas osobne ze me takhle soudis? Prijde ti to fer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 At si ostatni udelaji obrazek o tobe sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Dorazil FirstBike a helma pro malou! Bude legrace :-)Kolik je maly?Nas mrnous ho ma taky,ale zatim z toho ma strach:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Kolik je maly?Nas mrnous ho ma taky,ale zatim z toho ma strach:-) Ted ji budou 2 roky. Uz tady s tim beha, ale zatim nevi jak ma spravne jet, takze spis chodi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Těší mě Slávie jak hraje prdlačku. Třeba jim helfne ten Magyar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Těší mě Slávie jak hraje prdlačku. Třeba jim helfne ten Magyar :-)Vas je dnes jeden z nejlepších, je to fakt mizerný a lehce nás melete. Stodola se mění v naši nevýhodu :-((((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Furch je dobrej a dnes hrajem dobře proti zápasu v Olomouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ted ji budou 2 roky. Uz tady s tim beha, ale zatim nevi jak ma spravne jet, takze spis chodi :-)Tak to jo,klukovi uz dva byly,ale zatim tomu biku moc neveri:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 ....nebo jen honis prispevky?Koukám tvoje oblíbena fráze ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Furch je dobrej a dnes hrajem dobře proti zápasu v Olomouci.Furch je kategorie sama pro sebe, ten je dobrej celou baráž- jako jedinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tak to jo,klukovi uz dva byly,ale zatim tomu biku moc neveri:-)Naše malá ho dostala k druhým narozeninám, byla ze začátku hodně opatrná, jen na něm chodila, ale asi do měsíce lítala tak, že jsem se až bál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Furch je kategorie sama pro sebe, ten je dobrej celou baráž- jako jedinej.Ted vam rozhodcí hodné pomohli,to je hrůza. Jooo Růža :-) :-). :-). Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ted vam rozhodcí hodné pomohli,to je hrůza. Jooo Růža :-) :-). :-).Gratuluju :-((((, bohužel zasloužená výhra, jestli míněj pokračovat v těhle výkonech, tak se ta sbírka měla konat- na založení nového klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Ty vole nas zariznul mladej Ruza, to je asi osud :-( No ale jeste neni konec, jeste věřím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky