Hasič Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Tak jsem si udělal radost s Brajtlema Hercules, za fajnovou ceničku!/Ne ty putovní , nýbrž od 1. majitele leštitele/ Ty mi ale padnou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Bezproblémový obchod se zdejším členem fóra a rychlost české pošty No a samozřejmě, hlavně a především, nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Tak jsem si udělal radost s Brajtlema Hercules, za fajnovou ceničku! /Ne ty putovní , nýbrž od 1. majitele leštitele/ Ty mi ale padnou! Jo a maj šedej ciferníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 tak taketo fotky ma stale potesia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Boston ide do finále, Hantuchová vyprevadila Wozniacku. Djokovič tiež valcuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Dělá mi radost sledování finále Ligy Mistrů a neskutečný fotbal Barcelony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Dělá mi radost sledování finále Ligy Mistrů a neskutečný fotbal Barcelony... Tomu sa hovorí kolektívny výkon. A ja som im pred zápasom neveril . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Ja jim veril a fotbal to byl skvely. BTW proc si mansestraci ty medaile hned sundavali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 potěšilo mě, že jsem si v sobotu dokázal sám vyměnit chladič motoru na svym autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 potěšilo mě, že jsem si v sobotu dokázal sám vyměnit chladič motoru na svym autě. Pokud se jmenuje Veyron, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 potěšilo mě, že jsem si v sobotu dokázal sám vyměnit chladič motoru na svym autě. Pokud se jmenuje Veyron, gratuluju. Jo a chladič nechladí motor, to spíš nějaká kapalina nebo třeba vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 po navsteve doktora ma tesi ze moj cas este neprisiel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 po navsteve doktora ma tesi ze moj cas este neprisiel.. to ti jako ukradl hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Wipeout sezona 4, dil 4. po narocnem pracovnim dni, sem se fakt od srdce zasmal. vim, ze to tady uz bylo, ale je to dobry. nekdy bych to chtel zkusit http://www.youtube.com/watch?v=wgSAuQJ-l10mozna to patri do sekce humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 potěšilo mě, že jsem si v sobotu dokázal sám vyměnit chladič motoru na svym autě. Jestli máš auto s klimatizací, tak to klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Jestli máš auto s klimatizací, tak to klobouk dolů. nee, corolla, věkem solidní dorostenka.. takže to byla v podstatě brnkačka. jsou zlatý tyhle starší auta - to člověk vidí co která věc pod kapotou je a proč tam je, jak je to propojený, a hlavně se ke všemu dá celkem dobře dostat. stačil šroubovák a dvanáctka klíč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 ČT1 a Johnny Cash - fakt paráda. ( alespoň vyjímečně poplatků za ČT nelituji ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 kdo zažil, pochopí, ale dnes ráno po třech dnech, jak říká můj kamarád, "fixírky" normální, klasický hov.o ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 :D Mno, vzpomněl jsem si, jak jsem si jednou v Anglii dal u mekáče cheeze a nějak mi nesedl... pak jsem permanentně seděl já na hajzlu, bylo to dost nepohodlné a nezábavné. Rozhodl jsem se tedy zaplašit to nějakým medikamentem, tak jsem se s perdelí staženou, že bych štípal trojku drát, nechal odvézt do lékárny, nakoupil, dostal doporučení - vezměte jednu tabletu, pokud to do (třeba) 6 hodin nezabere, vezměte si druhou. Vzal jsem si dvě rovnou, aby to určitě zabralo. Zabralo to. Na 8 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 :D Mno, vzpomněl jsem si, jak jsem si jednou v Anglii dal u mekáče cheeze a nějak mi nesedl... pak jsem permanentně seděl já na hajzlu, bylo to dost nepohodlné a nezábavné. Rozhodl jsem se tedy zaplašit to nějakým medikamentem, tak jsem se s perdelí staženou, že bych štípal trojku drát, nechal odvézt do lékárny, nakoupil, dostal doporučení - vezměte jednu tabletu, pokud to do (třeba) 6 hodin nezabere, vezměte si druhou. Vzal jsem si dvě rovnou, aby to určitě zabralo. Zabralo to. Na 8 dní. To ale patří do černého humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky