Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

potěšilo mě, že jsem si v sobotu dokázal sám vyměnit chladič motoru na svym autě.

Pokud se jmenuje Veyron, gratuluju. :D

Jo a chladič nechladí motor, to spíš nějaká kapalina nebo třeba vzduch.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš auto s klimatizací, tak to klobouk dolů.

nee,

corolla, věkem solidní dorostenka.. takže to byla v podstatě brnkačka. jsou zlatý tyhle starší auta - to člověk vidí co která věc pod kapotou je a proč tam je, jak je to propojený, a hlavně se ke všemu dá celkem dobře dostat. stačil šroubovák a dvanáctka klíč.

Odkaz ke komentáři

:D :D :D

Mno, vzpomněl jsem si, jak jsem si jednou v Anglii dal u mekáče cheeze a nějak mi nesedl... pak jsem permanentně seděl já na hajzlu, bylo to dost nepohodlné a nezábavné. Rozhodl jsem se tedy zaplašit to nějakým medikamentem, tak jsem se s perdelí staženou, že bych štípal trojku drát, nechal odvézt do lékárny, nakoupil, dostal doporučení - vezměte jednu tabletu, pokud to do (třeba) 6 hodin nezabere, vezměte si druhou. Vzal jsem si dvě rovnou, aby to určitě zabralo. Zabralo to. Na 8 dní.

Odkaz ke komentáři

:D :D :D

Mno, vzpomněl jsem si, jak jsem si jednou v Anglii dal u mekáče cheeze a nějak mi nesedl... pak jsem permanentně seděl já na hajzlu, bylo to dost nepohodlné a nezábavné. Rozhodl jsem se tedy zaplašit to nějakým medikamentem, tak jsem se s perdelí staženou, že bych štípal trojku drát, nechal odvézt do lékárny, nakoupil, dostal doporučení - vezměte jednu tabletu, pokud to do (třeba) 6 hodin nezabere, vezměte si druhou. Vzal jsem si dvě rovnou, aby to určitě zabralo. Zabralo to. Na 8 dní.

To ale patří do černého humoru. :lol:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...