sibirnaya Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Jsme čekal kdo to pozná, no a kdo jinej by mohl, že Super obchody tam, co? U IWC jsem vyfasoval parádní katalog 2015/2016, jak bude čas postnu fotky. Jinak na fotce mám hodně zatáhlo, jak se neblíží žádná expedice, tak si dávám do sosáku jels na gondole aspon? jj, a maj tam dost sirokej sortiment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Nejel, byli jsme tam na jeden den a už tak byl program velmi nabitej, dali jsme přednost lodí projet celý grand kanál. Jinak byla sranda, mezi tisíci turisty, však víš, jsem na náměstí Sv. Marka potkal kamarádku, která emigrovala do Usa a neviděl jsem se s ní 20 let, masakr. Ten můj ksicht poznala na kilometr" Jinak z Benátek jsem byl unešenej, fakt pecka, rád se tam jednou vrátím na více dní, jeden je málo. jels na gondole aspon? jj, a maj tam dost sirokej sortiment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 njn, me zas tri dny uz prislo dost a puvodne sem chtel spat v tom hodinkovym hotelu, nakonec sem do toho nesel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 A kolik to tam stojí na noc? Koukal jsem kafíčko dvacku Eur, tam jak hraje ta muzika kousek dál Ale jinak, když vlezeš do správný uličky, tak ceny v pohodě....njn, me zas tri dny uz prislo dost a puvodne sem chtel spat v tom hodinkovym hotelu, nakonec sem do toho nesel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 jj, kaficko dvacet eur a priplatek 5,5eur na osobu za zivou hudbu, Cafe Florian, tam se mi libilo v tejdnu je to levny, 200 na noc dvouluzak, vo vikendu ale dabl.. http://www.whythebesthotels.com/eng/venezia-hotel-orologio/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Po operaci šedého zákalu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já byl v Benátkách minulý pondělí:-) A u toho výkladu jsem se taky kochal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 ja na konci dubna. prijde mi to tam cim dal vosuntelejsi, spinavejsi a smradlavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 ja na konci dubna. prijde mi to tam cim dal vosuntelejsi, spinavejsi a smradlavejsi Nemám srovnání, já tam byl prvně a nadšen... každopádně průvodkyně říkala, že Benátky stárnou a vylidňují se, takže by to tak i mohlo být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já ve středu, škoda, jen o dva dny, mohla být koza dojí krev Mě jediné co mě trochu vadilo, že mě všude nabízeli kluci z Nigérie fíky hodinek, kabelek, brýlí a ještě u toho stihnou krást, no a policajty to očividně moc nezajímá, ale když ty vyhodíš vajgla na zem, jsou prý hodně pohotový. Jinak spokojenost, huba dokořán celej den Nemám srovnání, já tam byl prvně a nadšen... každopádně průvodkyně říkala, že Benátky stárnou a vylidňují se, takže by to tak i mohlo být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Potěšilo a naštvalo současně. Minulý týden jsem p. Frýdlovi donesl své vintážní IWC s tím, že mi zůstala v ruce korunka i s hřídelí. Naštvalo - zlomená páka = dost peněz, potěšilo - půjde to spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já ve středu, škoda, jen o dva dny, mohla být koza dojí krev Mě jediné co mě trochu vadilo, že mě všude nabízeli kluci z Nigérie fíky hodinek, kabelek, brýlí a ještě u toho stihnou krást, no a policajty to očividně moc nezajímá, ale když ty vyhodíš vajgla na zem, jsou prý hodně pohotový. Jinak spokojenost, huba dokořán celej den Tak já viděl, jak naráz zmizeli z celý ulice a pár minut na to prošli dva cajti... a potom žebračku, jak se zvedla, jenom je zahlídla:-) Každopádně z Benátek jsem byl nadšen a jako bonus jsem viděl naživo hodinky, nad kterýma tady už pár let slintám:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Potěšilo a naštvalo současně. Minulý týden jsem p. Frýdlovi donesl své vintážní IWC s tím, že mi zůstala v ruce korunka i s hřídelí. Naštvalo - zlomená páka = dost peněz, potěšilo - půjde to spravit.Ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak já viděl, jak naráz zmizeli z celý ulice a pár minut na to prošli dva cajti... a potom žebračku, jak se zvedla, jenom je zahlídla:-)! Každopádně z Benátek jsem byl nadšen a jako bonus jsem viděl naživo hodinky, nad kterýma tady už pár let slintám:-)Asi jiná směna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Na zahradě nám krásně vykvetla škumpa. A nádherně bzučí celý strom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Po dvou letech jsem nasbíral 50 příspěvků, cítím se jako dospělý konečně! Bomba dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Po dvou letech jsem nasbíral 50 příspěvků, cítím se jako dospělý konečně! Bomba dneAž za pár spočítáš kolik si tady utratil za hodinky, tak už tak nadšený nebudeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Něco nám vyrostlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Copatotuje za kytku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Až za pár spočítáš kolik si tady utratil za hodinky, tak už tak nadšený nebudeš :-) Držím se u Seiko low endu, tam mi je dobře Je fakt že z optimální dvojice se pomalu stává optimální pětice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky