Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jsme čekal kdo to pozná, no a kdo jinej by mohl, že :cheers: Super obchody tam, co? U IWC jsem vyfasoval parádní katalog 2015/2016, jak bude čas postnu fotky. Jinak na fotce mám hodně zatáhlo, jak se neblíží žádná expedice, tak si dávám do sosáku :D

jels na gondole aspon? :) jj, a maj tam dost sirokej sortiment.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejel, byli jsme tam na jeden den a už tak byl program velmi nabitej, dali jsme přednost lodí projet celý grand kanál. Jinak byla sranda, mezi tisíci turisty, však víš, jsem na náměstí Sv. Marka potkal kamarádku, která emigrovala do Usa a neviděl jsem se s ní 20 let, masakr. Ten můj ksicht poznala na kilometr" Jinak z Benátek jsem byl unešenej, fakt pecka, rád se tam jednou vrátím na více dní, jeden je málo.

jels na gondole aspon? :) jj, a maj tam dost sirokej sortiment.

Odkaz ke komentáři

A kolik to tam stojí na noc? Koukal jsem kafíčko dvacku Eur, tam jak hraje ta muzika kousek dál  :eek: Ale jinak, když vlezeš do správný uličky, tak ceny v pohodě....

njn, me zas tri dny uz prislo dost :) a puvodne sem chtel spat v tom hodinkovym hotelu, nakonec sem do toho nesel..

Odkaz ke komentáři

Já ve středu, škoda, jen o dva dny, mohla být koza dojí krev  :D Mě jediné co mě trochu vadilo, že mě všude nabízeli kluci z Nigérie fíky hodinek, kabelek, brýlí a ještě u toho stihnou krást, no a policajty to očividně moc nezajímá, ale když ty vyhodíš vajgla na zem, jsou prý hodně pohotový. Jinak spokojenost, huba dokořán celej den  :notworthy:

Nemám srovnání, já tam byl prvně a nadšen... každopádně průvodkyně říkala, že Benátky stárnou a vylidňují se, takže by to tak i mohlo být...

post-364-0-29014900-1435000543_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já ve středu, škoda, jen o dva dny, mohla být koza dojí krev  :D Mě jediné co mě trochu vadilo, že mě všude nabízeli kluci z Nigérie fíky hodinek, kabelek, brýlí a ještě u toho stihnou krást, no a policajty to očividně moc nezajímá, ale když ty vyhodíš vajgla na zem, jsou prý hodně pohotový. Jinak spokojenost, huba dokořán celej den  :notworthy:

Tak já viděl, jak naráz zmizeli z celý ulice a pár minut na to prošli dva cajti... a potom žebračku, jak se zvedla, jenom je zahlídla:-)

Každopádně z Benátek jsem byl nadšen a jako bonus jsem viděl naživo hodinky, nad  kterýma tady už pár let slintám:-)

Odkaz ke komentáři

Tak já viděl, jak naráz zmizeli z celý ulice a pár minut na to prošli dva cajti... a potom žebračku, jak se zvedla, jenom je zahlídla:-)!

Každopádně z Benátek jsem byl nadšen a jako bonus jsem viděl naživo hodinky, nad kterýma tady už pár let slintám:-)

Asi jiná směna :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...