tommas4 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Franto v Teplicích u Hranic na Moravě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 V teplicich u hranic jo ake v Cechach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tak užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 V teplicich u hranic jo ake v Cechach To je, jako bys jel do Kuvajtu na hlavní třídu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 No jsem tu ctyri hodiny a pitkal. Jsem tu adi o tri araby min jak v Mariankach? tak jsem v klidu. Me arabove nevadi me vadi blbci vsech narodnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 To je, jako bys jel do Kuvajtu na hlavní třídu...pitomcum a maloměšťákum, který nejsou zvyklí na cizince, to tak může přijít, to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 pitomcum a maloměšťákum, který nejsou zvyklí na cizince, to tak může přijít, to je pravdaNemám pocit, že bych nebyl zvyklý na cizince, protože jsem celý život dělal jen v cizině. Za pitomce a malomestaka se taky nepovažuji, to spíš ty bys měl sundat sluneční brýle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 to spíš ty bys měl sundat sluneční brýle...děkuju za radu, v práci je nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 děkuju za radu, v práci je nenosim.Nejde o práci, ale životní přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Hosi arabove nearabove za me zatim naprosto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tri dny v laznich predemnou a ted pekna obsluha a dobry kafe v botzah v Teplicich?tak prajem pankovi dobru zabavu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 jdu do podnikání....ale sere mi to papirovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 jdu do podnikání....ale s..e mi to papirovani...no nazdar a Pán Bůh s náma........................ Ale jinak Ti držím palce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 díky...to spíš pan bůh semnou zatím sem v papirovaci fázi a nemůžu ty potřebný žádosti a formuláře na netu najít. to to krásné začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Přesně, bůh s tebou :-) přeji hodně štěstí, já to zkusil třikrát a vše skončilo krachem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 tak zuby budou lidí potřebovat pořad...tak snad to bude OK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Tak copak, business třeba půjde,jde o to jestli si zvykneš na tu buzeraci ouředníků a státu... Občas mám takový pocit,že by nás všechny radši viděli na pracáku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 já ouředníky mrdam :D uvidím...se s tím budu muset poprat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 mě potěšilo, že mi dnes na pracovním pohovoru dali nižší nabídku než jsem byl ochoten akceptovat:-) Pan ředitel mi totiž od první chvíle nesedl a já aspoň nemusel řešit pokušení, kdyby mě ta nabídka lákala:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Právě jsem vyšel na balkon a padala hvězda.Tak snad se mi to splní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky