Chumpus Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) zdroj Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
obchodnik-o3 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Zaujimavy kusok,no vedel by som si to predstavit aj s kovovym tahom namiesto tej pneumatiky . 1
StanoBare Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 pri prvom pohlade mi spodny subcifernik pripomina vyplazeny jazyk.....hodinky sa na mna pozeraju a vyplazuju jazyk
Stano74 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Zaujimavy kusok,no vedel by som si to predstavit aj s kovovym tahom namiesto tej pneumatiky Ja by som si to vedel predstaviť bez toho, pre mňa iritujúceho nápisu GRAN TURISMO XL.
cigi Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) Každopádně zatím nejvtipnější automoto inspirace, co jsem viděl - rezerva nátahu !! Fakt hustý. Podle mne tedy opravdu parádní automoto hodinky, když už někdo tyhle oslí můstky má rád. Celkově jsou to vytříbený hodinky, dokonce i ty jinak nadbytečné nápisy, myslím, na automoto patří. Prostě dobrej fórek. Jedině snad bych dal na 12 dva indexy, nemiluju průběžný ciferníky. Upraveno 1. listopadu 2010 uživatelem cigi
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Nemuzu se ubranit pocitu, ze na tech hodinkach neni krome nezvykle cejchovane rezervy natahu nic zajimaveho. Pro me osobne je to nic nerikajici nuda.
Milis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Jak jsem Chopard Mille Miglia vždycky obdivoval na obrázcích (kromě těchhle, ty mi nic neříkaj), tak jsem byl vždycky zklamanej, jak strašně lacině na mě působily naživo.
Chumpus Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
spiderer Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Jsem na tom podobne jako skalis, na tech hodinkach se mi nelibi vubec nic, i oproti standardnimu provedeni vypadaji neskutecne obycejne a nudne..
Chumpus Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Klasický černá s logem 100 miglia mi přijdou lepší. Na auto-hodinkách leštěná ocel být musí.Pro mě ty černý jsou pořád jedny z nejpřitažlivějších hodinek.
Viktor Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Mně se kdysi hrozně líbil klasický Mille Miglia chronograf Tak si představuju auto-moto chrona pořád, jen mě už tenhle styl moc nebere. Ten ukazatel rezervy chodu na nových modelech je výbornej nápad, ale jako celek se mi poslední řady moc nelíbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se