cody Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Co se mi nestalo... Handluju nejaky vintage po SZ a kdyz prisla odpoved, u meho predchoziho prispevku byl vice nez rok stary ustrizek z posty v PDF. Vubec jsem s timhle kolegou zadne CD (jak je na listku) nemenil. Ani PDF nepouzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Co se mi nestalo... Handluju nejaky vintage po SZ a kdyz prisla odpoved, u meho predchoziho prispevku byl vice nez rok stary ustrizek z posty v PDF. Vubec jsem s timhle kolegou zadne CD (jak je na listku) nemenil. Ani PDF nepouzivam. mne sa stava ze obcas pri komunikacii cez SZ pribudaju do komunikacie rozne random obrazkove prilohy, doteraz to ale boli len hodinky. tento tvoj pripad je fakt zaujimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Ja jsem nejaky ustrizek slozenky mel uz v SZ taky, nevim jestli to byla presne tahle ale nejakou jsem dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 neni to to CD to tu kdysi prodaval vana? popis i cena by sedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Mně se to stalo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Mně se to stalo taky. tak a je to jasne, forum si zije vlastnym zivotom.. v ziadnom pripade si neposielajte intimne fotografie v SZ Upraveno 31. října 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Taky se mi to stalo, jednou mi v SZ přišla od odesílatele fotka z mého hardisku a on nechápal jak se to stalo a jednou jsem k SZ přidal úplně cizí fotky hodinek, které jsem nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Matrix:-) Me by jen zajimalo, jestli chodi vsem ta sama slozenka a kdo je Radovan (mam lidi podle nicku, jmena si nepamatuju).Je to zajimavej jev a nedovedu si ho technicky vysvetlit:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Matrix:-) Me by jen zajimalo, jestli chodi vsem ta sama slozenka a kdo je Radovan (mam lidi podle nicku, jmena si nepamatuju). Je to zajimavej jev a nedovedu si ho technicky vysvetlit:-(( Jak už psal Adam99 - není to pokaždé stejně, já mu poslal fotku z JEHO harddisku, to byla věc (evidentně se nahrála příloha už když mi psal SZ, neukázala se a poté, když jsem dal "odpovědět", se zjevila.. Další případ byl s fotkama úplně cizích hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 já mu poslal fotku z JEHO harddisku, Může se stát, pokud pošleš zástupce s odkazem na fotku z Tvého lokálního disku a příjemce má náhodou na disku složku i soubor se stejným názvem, ale úplně jiným obsahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) Může se stát, pokud pošleš zástupce s odkazem na fotku z Tvého lokálního disku a příjemce má náhodou na disku složku i soubor se stejným názvem, ale úplně jiným obsahem. Ale tady jsme ani já, ani Gougy k SZ žádnou přílohu nepřidali, jednalo se o prostý text, přidala se tam tak nějak sama. Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 povedal by som ze to bude nejaky bug nasho fora budeme si musiet zvyknut na unik citlivych informacii. nastastie len v ramci clenov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Mě se to stalo taky, do jedné SZ mi přibyl scan složenky jednoho váženého člena. Jiná složenka než tato a předtím jsme si snad nikdy s tím členem nepsali ani neobchodovali.Takže to nebyla fotka z jeho harddisku, protože jsem si psal tuším s Kalifxem.Kolega mi autenticitu potvrdil s tím, že to kdysi někomu posílal.Tuším, že to bylo už na novým fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) Mě se to stalo taky, do jedné SZ mi přibyl scan složenky jednoho váženého člena. Jiná složenka než tato a předtím jsme si snad nikdy s tím členem nepsali ani neobchodovali. Takže to nebyla fotka z jeho harddisku, protože jsem si psal tuším s Kalifxem. Kolega mi autenticitu potvrdil s tím, že to kdysi někomu posílal. Tuším, že to bylo už na novým fóru. Jo, to je ta kauza, o kterým jsem psal. Řek bych celkem závažná chyba, když se takhle náhodně potulujou dost osobní informace. K dovršení absurdity to byla složenka nějakýho člena z Uherskýho Hradiště, takže mně to dost zamotalo palici a dlouho jsem přemýšlel, jestli s ním opravdu nemám nic společnýho... Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 teď jsem si vzpomněl, byl to podací lístek s oběma adresami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tak teď se mi to přihodilo taky. Píšu si v klidu SZ s jedním členem a najednou se v předchozí konverzaci objevil nějaký obrázek - podací lístek ze Slovenské pošty od Rastislava z Bratislavy pro Petra z Broumova . Už aby s tím bugem někdo něco udělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tak teď se mi to přihodilo taky. Píšu si v klidu SZ s jedním členem a najednou se v předchozí konverzaci objevil nějaký obrázek - podací lístek ze Slovenské pošty od Rastislava z Bratislavy pro Petra z Broumova . Už aby s tím bugem někdo něco udělal... Ja pred chvili totez, taky podaci listek od Rastislava z Bratislavy pro mechana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se