Přejít na obsah

Samozvana priloha v PDF

cody

Doporučené příspěvky

Co se mi nestalo...:sad01_anim:

Handluju nejaky vintage po SZ a kdyz prisla odpoved, u meho predchoziho prispevku byl vice nez rok stary ustrizek z posty v PDF. Vubec jsem s timhle kolegou zadne CD (jak je na listku) nemenil. Ani PDF nepouzivam.

post-3003-085618200 1288558996.jpg

post-3003-008367500 1288559001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se mi nestalo...:sad01_anim:

Handluju nejaky vintage po SZ a kdyz prisla odpoved, u meho predchoziho prispevku byl vice nez rok stary ustrizek z posty v PDF. Vubec jsem s timhle kolegou zadne CD (jak je na listku) nemenil. Ani PDF nepouzivam.

mne sa stava ze obcas pri komunikacii cez SZ pribudaju do komunikacie rozne random obrazkove prilohy, doteraz to ale boli len hodinky. tento tvoj pripad je fakt zaujimavy :)

Odkaz ke komentáři

Matrix:-) Me by jen zajimalo, jestli chodi vsem ta sama slozenka a kdo je Radovan (mam lidi podle nicku, jmena si nepamatuju).

Je to zajimavej jev a nedovedu si ho technicky vysvetlit:-((

Odkaz ke komentáři

Matrix:-) Me by jen zajimalo, jestli chodi vsem ta sama slozenka a kdo je Radovan (mam lidi podle nicku, jmena si nepamatuju).

Je to zajimavej jev a nedovedu si ho technicky vysvetlit:-((

Jak už psal Adam99 - není to pokaždé stejně, já mu poslal fotku z JEHO harddisku, to byla věc :)

(evidentně se nahrála příloha už když mi psal SZ, neukázala se a poté, když jsem dal "odpovědět", se zjevila..

Další případ byl s fotkama úplně cizích hodinek...

Odkaz ke komentáři

Může se stát, pokud pošleš zástupce s odkazem na fotku z Tvého lokálního disku a příjemce má náhodou na disku složku i soubor se stejným názvem, ale úplně jiným obsahem.

Ale tady jsme ani já, ani Gougy k SZ žádnou přílohu nepřidali, jednalo se o prostý text, přidala se tam tak nějak sama.

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři

Mě se to stalo taky, do jedné SZ mi přibyl scan složenky jednoho váženého člena. Jiná složenka než tato a předtím jsme si snad nikdy s tím členem nepsali ani neobchodovali.

Takže to nebyla fotka z jeho harddisku, protože jsem si psal tuším s Kalifxem.

Kolega mi autenticitu potvrdil s tím, že to kdysi někomu posílal.

Tuším, že to bylo už na novým fóru.

Odkaz ke komentáři

Mě se to stalo taky, do jedné SZ mi přibyl scan složenky jednoho váženého člena. Jiná složenka než tato a předtím jsme si snad nikdy s tím členem nepsali ani neobchodovali.

Takže to nebyla fotka z jeho harddisku, protože jsem si psal tuším s Kalifxem.

Kolega mi autenticitu potvrdil s tím, že to kdysi někomu posílal.

Tuším, že to bylo už na novým fóru.

Jo, to je ta kauza, o kterým jsem psal. Řek bych celkem závažná chyba, když se takhle náhodně potulujou dost osobní informace. K dovršení absurdity to byla složenka nějakýho člena z Uherskýho Hradiště, takže mně to dost zamotalo palici a dlouho jsem přemýšlel, jestli s ním opravdu nemám nic společnýho... Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak teď se mi to přihodilo taky. Píšu si v klidu SZ s jedním členem a najednou se v předchozí konverzaci objevil nějaký obrázek - podací lístek ze Slovenské pošty od Rastislava z Bratislavy pro Petra z Broumova :o . Už aby s tím bugem někdo něco udělal...

Odkaz ke komentáři

Tak teď se mi to přihodilo taky. Píšu si v klidu SZ s jedním členem a najednou se v předchozí konverzaci objevil nějaký obrázek - podací lístek ze Slovenské pošty od Rastislava z Bratislavy pro Petra z Broumova :o . Už aby s tím bugem někdo něco udělal...

Ja pred chvili totez, taky podaci listek od Rastislava z Bratislavy pro mechana.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...