Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Chlapi.....existuje "něco jako" PP Nautilus ve quartzu????? Nemyslím vůbec na nějaké "homage",nebo fejk.....to v žádném případě. Quartz je podmínkou(nic tikacího už mi vážně nesmí přes práh) Přecejen se blížej ty vánoce,tak ať mám jednou pod stromečkem něco,co měří čas
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Neco jsem videl. Bylo to podobny nejspis i inspirovany, ale celkove ok, zadna cistokrevna opajcovanina. Zkusim se po tom podivat.
Viktor Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Jiný tvar, žádná inspirace ale pocitově mi to přijde blízký - Seiko Great Blue, ale už se nevyrábí a hůř shání, hlavně modely s věčným kalendářem. Kdysi je měli v Koscomu, i naživo se mi vždycky líbily, navíc mají safír.
cigi Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Myslím, že v sedumdesátých letech dělali i nautilu podobnější quartzky, než ty seiko, i když nevím, jestli pocitově tak blízko. Oni vlastně ani nedělali žádné jiné Na ebay jich najdeš dost, i od renomovaných výrobců, ( dokonce GP a tak..). Otázka je, jestli ještě půjdou.
vadim6 Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Jiný tvar, žádná inspirace ale pocitově mi to přijde blízký - Seiko Great Blue, ale už se nevyrábí a hůř shání, hlavně modely s věčným kalendářem. Kdysi je měli v Koscomu, i naživo se mi vždycky líbily, navíc mají safír. JSOUhttp://katalog-hodin...iko-slt063.html
Jay Doll Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Gile a proč prosimtě něco jako??? Dyť existuje i Patek Philippe v quartzu, třeba zde
Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Gile a proč prosimtě něco jako??? Dyť existuje i Patek Philippe v quartzu, třeba zde Protože je to cenová kategorie,kam zřejmě nikdy nedosáhnu.
Radimk Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Protože je to cenová kategorie,kam zřejmě nikdy nedosáhnu. Ještě, že tak. Protože dát 100 klacků za něco na baterku, to už by bylo opravdu přez hranu. Ale ty Seika sou pěkný.
Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Což o to,kdybych je měl,tak je i dám......
Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 super....to je přesně vono.Dík Ypo
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Seiko Wired AGAE014 To jsou ony. Ostatni jakoNautilus jsou napr. v tomto vlakne na WUS. Bohuzel na baterku jsou jen ty Seikam ostatni jsou automaty.
gougy Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) Gile a proč prosimtě něco jako??? Dyť existuje i Patek Philippe v quartzu, třeba zde mít o 5mm víc.. a měl bych "problém"... Edit: Wired série Upraveno 1. listopadu 2010 uživatelem gougy
Gilius Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 njn...já velikost nějak neřeším...todle je klasika a krása. Ještěže ty fufníky nemám.....
gougy Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 njn...já velikost nějak neřeším...todle je klasika a krása. Ještěže ty fufníky nemám..... 32,5mm je málo, fakt málo. NAŠTĚSTÍ! Musí to být klasika, ale musí se to dát i nosit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se