Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi.....existuje "něco jako" PP Nautilus ve quartzu????? Nemyslím vůbec na nějaké "homage",nebo fejk.....to v žádném případě. Quartz je podmínkou(nic tikacího už mi vážně nesmí přes práh) :)

Přecejen se blížej ty vánoce,tak ať mám jednou pod stromečkem něco,co měří čas :newyear:

Odesláno

Jiný tvar, žádná inspirace ale pocitově mi to přijde blízký - Seiko Great Blue, ale už se nevyrábí a hůř shání, hlavně modely s věčným kalendářem. Kdysi je měli v Koscomu, i naživo se mi vždycky líbily, navíc mají safír.

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Myslím, že v sedumdesátých letech dělali i nautilu podobnější quartzky, než ty seiko, i když nevím, jestli pocitově tak blízko. :) Oni vlastně ani nedělali žádné jiné :D Na ebay jich najdeš dost, i od renomovaných výrobců, ( dokonce GP a tak..). Otázka je, jestli ještě půjdou.

Odesláno

Protože je to cenová kategorie,kam zřejmě nikdy nedosáhnu.

Ještě, že tak. Protože dát 100 klacků za něco na baterku, to už by bylo opravdu přez hranu.

Ale ty Seika sou pěkný.

Odesláno (upraveno)

Gile a proč prosimtě něco jako??? Dyť existuje i Patek Philippe v quartzu, třeba zde

mít o 5mm víc.. a měl bych "problém"...

Edit: Wired série :rolleyes:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

njn...já velikost nějak neřeším...todle je klasika a krása. Ještěže ty fufníky nemám..... :lol2:

32,5mm je málo, fakt málo. NAŠTĚSTÍ! :worried_anim:

Musí to být klasika, ale musí se to dát i nosit ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...