Agramon Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Zdravím, mám problém s výše uvedenými hodinkami při natahování. Jdou natahovat chvílemi těžko a chvíli zase normálně.. přijde mě to jako by celý strojek vibroval. Zkoušel jsem je chvíli nenosit a nechat je dojít a znovu natáhnout.. problém tu byl zas. Někdy mám pocit že otřásá? se strojkem i samo kyvadélko pokud se otočí. Hodinky mám cca rok. Prosím poraďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Zdravím, mám problém s výše uvedenými hodinkami při natahování. Jdou natahovat chvílemi těžko a chvíli zase normálně.. přijde mě to jako by celý strojek vibroval. Zkoušel jsem je chvíli nenosit a nechat je dojít a znovu natáhnout.. problém tu byl zas. Někdy mám pocit že otřásá? se strojkem i samo kyvadélko pokud se otočí. Hodinky mám cca rok. Prosím poraďte. Ty hodinky potřebují vyčistit a znovu (správně) namazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agramon Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) po jednom roce? to se musí každý rok mazat? V manuálu je uvedeno 3-5 let. Takže problém je možná jinde.. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem Agramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Věř mechanovi. Pochopil jsem to tak, že tvé hodinky byly pravděpodobně špatně namazané již ve výrobě a proto je potřeba je kompletně vyčistit a znovu, tentokrát správně namazat. Tak aby byly namazané jen tam kde namazané být mají. Pak už budou fungovat dobře X let. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 mě zas říkal mechano, že ani rok není divný, protože například mohly někde taky rok, dva ležet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Zdravím, mám problém s výše uvedenými hodinkami při natahování. Jdou natahovat chvílemi těžko a chvíli zase normálně.. přijde mě to jako by celý strojek vibroval. Zkoušel jsem je chvíli nenosit a nechat je dojít a znovu natáhnout.. problém tu byl zas. Někdy mám pocit že otřásá? se strojkem i samo kyvadélko pokud se otočí. Hodinky mám cca rok. Prosím poraďte. pošlete mi je na reklamaci, za problémy se omlouvám. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agramon Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 ok, během příštího týdne je odešlu.. mrkněte co s tím je, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se