Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Nevím jak začít, tyto hodinky už zde v chlubícím vlákně byly, ale jelikož jsem čerstvým majitelem, nedá mi to, než se pochlubit.Hodinky jsem chtěl původně dovézt ze států, ale po všech propočtech jsem oslovil zdejšího člena, který je prodával a teď jim říkám pane já.Jsou to hodinky, které na první pohled člověka nijak zvlášť nenadchnou, ale po chvíli nošení vzniká zvláštní pouto, které jsem zatím ( kromě Bondovek ) necítil u žádných jiných. Obavy jsem měl jak z PVD, tak i z oranžové barvy ciferníku. Původně jsem chtěl koupit Searamblery ve steel a se stříbrným ciferníkem. Ale musím říct, že tahle kombinace černé s oranž mě dostává čím dál víc. Pouzdro nádherné, ciferník ještě lepší a luneta...nádhera. O luminiscenci ani nemluvě...A jestli se časem PVD odře, jedině dobře. Těmhle hodinkám patina bude spíš slušet.Na oceli bych byl nešťastný. WR 1000m já v životě neužiju, páč můj bazén má na hloubku asi metr dvacet, ale ta tisícovka na ciferníku jim moc sluší. Prostě DOXA mě velmi mile překvapila a cítím, že tyto hodinky se u mě nějaký čas zdrží.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Když byly jenom položené, tak mně moc nazaujaly, ale na ruce vypadají skvěle .
StanoBare Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 tak predsa sa predali! Super, i ked viac preferujem klasiku ocel, ale aj tieto su velmi pekne, gratulujem. A ked u teba vydrzia dlho, budeme mat info o trvanlivosti PVDecku z prvej ruky
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 tak predsa sa predali! Super, i ked viac preferujem klasiku ocel, ale aj tieto su velmi pekne, gratulujem. A ked u teba vydrzia dlho, budeme mat info o trvanlivosti PVDecku z prvej ruky měl jsem jediný hodinky s PVD, vlastně dvoje. Já měl Moscow Clasic Amhipbia a manželka občas , tada spíš častěji nosí traser chrono PVD. Ona je na hodinky totální prase( těsto, lak na nehty, hlína při pletí záhonku a bůh ví co ještě) a já ty Rusáky vůbec nešetřil. A můžu říct že ten jejich PVD vydržrl fakt všechno, jestli na těchhle ruskejch hodinkách bylo něco super, tak PVD a asi osmička závit na korunce, to neurveš... Ale jinak mě tam s..l ten lesklej bazmek na ciferníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 na ruke sedia perfektne. ani jsem v té euforii nenapsal, že dorazili. Cca po půl hodině, co je přines pošťák, tak se řítil přes Holice Brúna převlečenej za Milise, tak jsme je hned v hospodě prozkoumali a já se stihl zamilovat. Dvě plzně mi k tomu stačily...
African Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Také se připojuji ke gratulacím" Jsou to jedny z hodinek, o kterých v této době silně uvažuji" Na těch fotkách jim to sluší a moc :-)
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 gratuluju! a uprimne zavidim! díky díky, asi tě požádám o nafocení....ale nejdřív si je musím ponosit...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Také se připojuji ke gratulacím" Jsou to jedny z hodinek, o kterých v této době silně uvažuji" Na těch fotkách jim to sluší a moc :-) Doxa mi odpověděla , že do EU normálně posílají, ceny mají docela slušný, jen to CLO a DPH nasere...( shipping do EU je 45Dollars)
tombed Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 dobrý Milošu, gratuluji, na ruce vypadají prďácky, samostatně tak nevynikly
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Nějaké nové fotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Vůbec nechápu proč v prodeji byly tak dlouho. Jsou výborný.
Joe Lemonade Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Když jsem viděl tyto hodinky samotné na fotce, tak mě nijak neoslovily, ale na ruce vypadají opravdu báječně..! Gratuluji a přeji, ať se neohledí.
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Díky, díky.... A to jsem si až dnes všiml, že je to limitka (doufám, že ne limitka na ruský způsob...:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
xjr1 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Opožděně gratulace, ani jsem si nevšim, že změnily majitele, jejich prodej jsem se snažil sledovat:-).
tombed Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 subiny jsou fšecko limitky, neptej se mě proč... a ještě se prodávají na přeskáčku
shag Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Toto je limitka v limitke, tychto bolo vyrobenych len 70ks.
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Toto je limitka v limitke, tychto bolo vyrobenych len 70ks. tím líp... Čím se liší limitka v limitce od prachobyčejné limitky?
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 tím líp... Čím se liší limitka v limitce od prachobyčejné limitky? doufám, že je přineseš ve čtvrtek... jsou zajímavý a mám strach, že mně budou slušet. Při tvé fluktuaci mám tak za dva měsíce o čem přemýšlet Miloši, sim tě moc, příště si ty hodinky aspoň votři, až je budeš fotit. Takhle upatlaný dýnko zasloužilého člena nevrhá dobré světlo na naši buňku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se