VasekN Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 hejdik: to mas jeste dobry. Horsi je okukovat hercum a hereckam hodinky u filmu pro dospele Tak jestli si ženská sundá podprdu a kalhotky a ty přitom sleduješ jaké má hodinky .... tak to už je fakt asi poslední stádium :-)
jankoxxx Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 ja sa priznam tiez. na zaciatku som bol za totalneho blbca vo svojom okoli a priatelka ma nenavidela. teraz to uz beru trochu s nadhladom a mam taky pocit ze zopar ludi som uz prekonvertoval. mama uz nosi poriadnejsie hodinky, sestra uz vyzera byt nalomena aj ked doteraz hodinky NEZNASALA a priatelka ma uz troje mechanicke. na zapastia pozeram vzdy, vsade a kazdemu. obcas som uz ozaj asi za uchyla. stretol som uz ale zo par ludi cumiacich na moje zapastie rovnako ako ja na ich a vtedy si poviem "nie som sam" a je mi opat dobre. na svoje hodinky sa pozeram dost casto a dost sa zahanbim ked sa ma potom niekto spyta kolko je hodin a ja neviem odpovedat...
furo Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 a nie ste všetci radi že sme na tejto strane barikády? keby hodinkám rozumel každý, stratilo by to zčasti svoje čaro
farářskej Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Já teda koukám ženskejm na nohy... v drtivý většině případů je to lepší než koukat na ty jejich pseudohodinky.
Horhe Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) Jak říkáš, dneska se mi naše firemní děvče pro všechno chlubilo plechovejma bentimama a chtěla zkrátit tah, tak jsem jí radši čuměl na kozy. A ještě společně s kolegou nemohli pochopit, proč mám na ruce potápěčský hodinky Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem Horhe
Z. Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 ... Slečna se na mne podívala a povídá "jestli se tady nudíš a někam spěcháš, tak klidně můžeš jít...". ... Já samozřejmě chápu, jak jsi ten příspěvek myslel , ale na druhou stranu dívat se (opakovaně) na hodinky během jakékoliv schůzky, je do značné míry nespolečenské a druhá strana to takhle nutně vyhodnotí, pokud nebyla předtím varována, s kým má tu čest... Taky se mi to už několikrát stalo a teď už se snažím si na to dávat pozor.
sureshot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 rozhodne si ma pobavil skoda ze sa neda 2x klik na plus Ano, je cas se zamyslet a vlastne si uvedomuju kdyz to tady tak procitam, ze me zazitky jsou podobne: 1. winder - kdybych mel doma v obyvaku vetrnej mlyn nebo Cheopsovu pyramidu 1:1 asi by tech udivnejch obliceju byla sotva polovina. Obecne lide krabicku ktera otaci s hodinkama vnimaji jako neco extravagantniho za hranici bezneho vnimani sveta 2. podruhe jsem se na okraj spolecnisti dostal kdyz jsem ve slabe chvili spolecnosti svych pratel priznal, ze hodinky meju ultrajemnym kartackem na zuby a maji vlastni osusku... asi by mene udivu prineslo prohlaseni, ze soustam ovce. 3. minuly tyden jsem v divadle u ostatnich paru hodnotil vice spise co maji ostatni panove na ruce nez jejich drahe polovicky, coz by se mi drive rozhodne nestalo Ano, nezbyva si nez priznat: jsme my a pak "the others"
igorio Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 ... A ještě společně s kolegou nemohli pochopit, proč mám na ruce potápěčský hodinky ... A proč???
Horhe Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 A proč??? Nemyslíš doufám tenhle dotaz vážně?
nAscA Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jsem na tom dost podobne jako ostatni, akorat tech uchylek mam jaxi vice Privedte si zenskou domu bez varovani, ze tam mate cca 40 digitalek.... hodne ruznych techno hracek, CD a DVD.... ale hlavne kolem 100 pavouku, 20 stiru.. svaby v terarku, cvrcky, zophobasy apod..
sureshot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 kvoli vnaraniu sa do hlbky informacie kancldajvery A proč???
Horhe Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jenom si zopáknem název vlákna Nepochopení členů Chronomagu většinovou společností To znamená, že prostě racionální odpověď nemám. Tyhle hodinky se mi prostě líběj tak je nosim. Pokud bych měl mít hodinky pouze za účelem zobrazení času, tak mi stačí mobil nebo onen bentime a tím pádem se řadím k nechápající většinové společnosti.
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 100 pavouku, 20 stiru.. svaby v terarku, cvrcky, zophobasy apod.. Fuj, kámoš, měl takhle kdysi doma na zácloně 3 zelený strašilky, velký a tlustý jak vídeňskej párek - to nedávám.
nAscA Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jo, to se pak uz hodinky zdaji jako moc fajn hobby
NIGHTinGALE Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Já byl jednou v Práglu v hospodě a seděl tam takovej divnej týpek s BALLama na ruce.No a pak se ukázalo, že to byl Milis a následně mi prodal Perrelety.Ale zážitek to byl divnej, to zase jo
Chumpus Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Já jenom čekám, kdo se tady první přizná, že se při souloži víc věnuje tomu, co má na zápěstí také je můžeš použít jako zaškrcovadlo pro déle trvající požitek
brett Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Každý má holt nějakou úchylku. My čumíme druhejm na ruce co nosí za hodinky, nebo když se zeptají "kolik je hodin", tak je to pro nás příležitost pokochat se vlastníma a při tom zapomenout sdělit onu časovou informaci. Zubaři se zase furt dívaj všem na zuby a to i mimo křeslo :-)
utrejch Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Vubec nevim o cem mluvite, ja jsem normalni.
sureshot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 podla ktorej normy? Vubec nevim o cem mluvite, ja jsem normalni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se