Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira
to je sice fajn, ale pro našince co potřebuje prodloužený rukáv (68,69 cm) to nejni :(

máte někdo nějaký tip? dík.

To potřebuji také. Proč, vždyť oni mají i delší rukávy, ne?!? Jestli jsem dobře pochopil, tak jejich Slim Fit jsou vypasované košile, ale nijak extrémně, je to tak?!?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To potřebuji také. Proč, vždyť oni mají i delší rukávy, ne?!? Jestli jsem dobře pochopil, tak jejich Slim Fit jsou vypasované košile, ale nijak extrémně, je to tak?!?

jj správně, hezky obtahuje pupík... tak nevím, v tabulce velikostí nevidím něco jako prodloužená délka rukávů, ale možná se jen blbě dívám...

Odkaz ke komentáři

jj správně, hezky obtahuje pupík... tak nevím, v tabulce velikostí nevidím něco jako prodloužená délka rukávů, ale možná se jen blbě dívám...

Kdyz si na jejich strankach rozkliknes nejakou kolekci kosil, tak potom vpravo nahore je muzes filtrovat podle velikosti limce a rukavu (collar, sleeve). Podle me si tam musi vybrat prakticky kazdy. Nekde na strankach maji aji napsany, jak meri tu delku rukavu (je to myslim od stredu zad).

Odkaz ke komentáři

Kdyz si na jejich strankach rozkliknes nejakou kolekci kosil, tak potom vpravo nahore je muzes filtrovat podle velikosti limce a rukavu (collar, sleeve). Podle me si tam musi vybrat prakticky kazdy. Nekde na strankach maji aji napsany, jak meri tu delku rukavu (je to myslim od stredu zad).

jj, díky moc, jsem trubka, prohodil jsem si velikosti rukávu s límcem :)

Odkaz ke komentáři

Nevím, zda to tu už nebylo. Košile na míru v delor.cz stojí asi 1800 bez DPH, což je OK cena. Materiály luxusní, zpracování velmi kvalitní. Mám od nich asi 5 kusů a všechny jsou boží.

edit: Koukám, že už mají pobočku v Ostravě.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

to je sice fajn, ale pro našince co potřebuje prodloužený rukáv (68,69 cm) to nejni :(

máte někdo nějaký tip? dík.

pouzivam 16 a 1/2 krk, 38 delkova velikost (vse v palcich) -- to jest prodlouzena a nejvetsi, co maji... a ikdyz mam 2 metry, tak delka je zcela normalni. Jsem sice spis hubenejsi, ale jsou tak volne, ze i poradnemu chlapakovi by mela byt. Kdyby chtel nekdo tip, tak staci si objednat pres internet behem napr. vanocnich vyprodeju, kdyz ty kosile stoji cca 700-800 Kc, coz je fakt pakatel i s postovnym.

Odkaz ke komentáři

Má někdo nějaké nové objevy nebo potvrzení dříve napsaného?!?

Chystám se po více než deseti letech změnit svého dvorního dodavatele pracovních košil německý Olymp.

Zkoušení české kvality už mám za sebou, kupovat si tady košili na míru za 5tis. také nemíním, nejseriózněji na mě působí doporučovaní angličtí krejčí, tam budu cca na polovině ceny a troufám si tvrdit, při lepší kvalitě ... To si raději koupím dvě košile za cenu jedné tady ...

nejake vyhrady vuci olympu?me jsou jejich kosile celkem sympaticke.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník admira
Nevím, zda to tu už nebylo. Košile na míru v delor.cz stojí asi 1800 bez DPH, což je OK cena. Materiály luxusní, zpracování velmi kvalitní. Mám od nich asi 5 kusů a všechny jsou boží.

edit: Koukám, že už mají pobočku v Ostravě.

Mohl by jsi mi rict, kde jsou ty kosile vyrobeny? Diky

Odkaz ke komentáři

Mohl by jsi mi rict, kde jsou ty kosile vyrobeny? Diky

Podle toho, co říkali mě, tahají látku povětšinou z Anglie (na zajímavější vzory/materiály se nějakou chvilku čeká), šije se to tady. Totéž obleky, boty jim ale dělají v cizině...

Za těch 1800 je opravdu výborná košile, druhý cenový "level" jsou cca 4.000Kč za ještě o kousililínek luxusnější látku a kravinky jako lepší knoflíčky, monogramy atp.

Odkaz ke komentáři

Za těch 1800 je opravdu výborná košile, druhý cenový "level" jsou cca 4.000Kč za ještě o kousililínek luxusnější látku a kravinky jako lepší knoflíčky, monogramy atp.

Vidíš, ani nevim, že je nějakej druhej cenovej level. Monogramy mám už teď :D. Tak se příště zeptám.

A dodatek: ten člověk, který tomu přes materiály šéfuje v Holešovicích, nosí TH Carrera a rozumí požadavkům na manžetu, pod kterou se vejdou hodionky :-)))

No, s tímhle požadavkem jsem zápasil na Vinohradech. Nakonec jsem si nechal dát standard manžetu a nevejde se mi pod ní nic :D.

Odkaz ke komentáři

T.M. Lewin jsem taky odzkousel a velka spokojenost. Akce 4 kusy za 90 konci za tri dny, tak si pospeste.

Jak se tam da platit? Predpokladam ze paypal nepodporuji, taky by me zajimalo jak to je s tema velikostma, vetsinou si po ceste v nejakem OC koupim kosile podle velikosti napr. 40 nebo M atd :)

Odkaz ke komentáři

Jak se tam da platit? Predpokladam ze paypal nepodporuji, taky by me zajimalo jak to je s tema velikostma, vetsinou si po ceste v nejakem OC koupim kosile podle velikosti napr. 40 nebo M atd :)

kartou, máš tam tabulku velikostí... dneska jsem si tam premiérově objednal. :)

Odkaz ke komentáři

Kartou. Zmeris krk a ruku (od patere pres rameno a loket k zapesti) vydelis obe miry 2.54 a podle toho zvolis velikost.

Odkaz ke komentáři

Ja to asi takhle pres net objednat nemuzu :( Ted jsem vybral cca 6 kosil, ktery by se mi libily, ale predstava, ze si je objednam a pak zjistim, ze mi nekde nesedi me moc nebere.. Az poletim do Londyna, tak se na ne nekde mrknu nazivo a pak to nejak vyresim a do ty doby budu nakupovat kosile tady v CR :(

Kazdopadne diky za info ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...