Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? :guiltysmiley:

Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? :worried_anim:

Dyť YPOuš má škodovku a nezmiňoval to. Osobně pochybuju, že se mu tam ten věšák vejde, myslím, že kecá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dyť YPOuš má škodovku a nezmiňoval to. Osobně pochybuju, že se mu tam ten věšák vejde, myslím, že kecá.

No prave si rikam, jestli to v tech nasich stodvacach bude fungovat stejne spolehlive jako v merglu...

Myslim, ze Ypo keca a ze ve skodlifce chyta DVB-T akorat korejsky lido-demo radio a dela tady machry..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
No prave si rikam, jestli to v tech nasich stodvacach bude fungovat stejne spolehlive jako v merglu...

funguje to líp - víc se to třese takže i žehlí - to ty kapitalistický káry s megarozvorem neumí - fujtajxl - nikdy bych si to nekoupil

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time

Náhodou, Tádův mergl je dosti dobré vozidlo.

Já osobně jakožto student nosím sako 2x ročně, vždycky ho hodím na zadní sedadla a jsem rád že jsem udělal zkoušky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? :guiltysmiley:

Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? :worried_anim:

Věšák na sako je ve 20 let starém mercedesu proto, že se před 20ti lety očekávalo, že v tom budou jezdit lidé s potřebou pověsit sako.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
já ho tam mám taky - chytá to super DVB-T signál

Bohužel tam nemám šíbr... Takže tohle to sofistikované řešení je mi utajeno...

New Milis: Bláblábláblá

mengelis: Tak jest pomatený levičáku

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Věšák na sako je ve 20 let starém mercedesu proto, že se před 20ti lety očekávalo, že v tom budou jezdit lidé s potřebou pověsit sako.

Slovy Dědečka Hříbečka: "Nic jsi nepochopil, Ivane".

Ale nebudu škodolibý a poradím Ti, aniž bys musel ohýbat hřbet - ta otázka směřovala na trochu něco jiného, než na co jsi odpověděl...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Slovy Dědečka Hříbečka: "Nic jsi nepochopil, Ivane".

Ale nebudu škodolibý a poradím Ti, aniž bys musel ohýbat hřbet - ta otázka směřovala na trochu něco jiného, než na co jsi odpověděl...

Dan tady není ten kdo nechápe :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
kucí nehádejte se, tak já zas pojedu v teplákovce, jo?

to je dobrý nápad :)

- tyhle futrály jsou stejně na prd, mám to z nich stejně zmuchlaný jako kdybych to vezl v igelitce, jediná výhoda je že to máš všechno pohromadě -

Odkaz ke komentáři

Nechci radit ale kdybys měl věšák na sedadle spolujezdce, tak bys s tím meďourem moh i jezdit.

U Mercedesu je to jistě jinak než na ještěrce

Odkaz ke komentáři

Kdo to je Dan, blabla?

Milý Milisi, jsou nezapomenutelné dvojice.Marx a Engels, Čuk a Gek, Lauer a Hardy, Hýta a Batul, Erich a Marie Remargue tak si doplň Hammer Time a .....

:guitar:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Milý Milisi, jsou nezapomenutelné dvojice.Marx a Engels, Čuk a Gek, Lauer a Hardy, Hýta a Batul, Erich a Marie Remargue tak si doplň Hammer Time a .....

:guitar:

Pa a Pi, štaflík a špagetka, pat a mat, ben a fleck.....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...