New Milis Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 carpaccio napsal: Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? Dyť YPOuš má škodovku a nezmiňoval to. Osobně pochybuju, že se mu tam ten věšák vejde, myslím, že kecá.
Návštěvník YPO? Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 New Milis napsal: .... myslím, že kecá. ....kecá, mám to skrz střechu .....
hciq Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 ty jo škodka se šíbrem....slušná frajeřina
carpaccio Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 New Milis napsal: Dyť YPOuš má škodovku a nezmiňoval to. Osobně pochybuju, že se mu tam ten věšák vejde, myslím, že kecá. No prave si rikam, jestli to v tech nasich stodvacach bude fungovat stejne spolehlive jako v merglu... Myslim, ze Ypo keca a ze ve skodlifce chyta DVB-T akorat korejsky lido-demo radio a dela tady machry..
Návštěvník YPO? Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 carpaccio napsal: No prave si rikam, jestli to v tech nasich stodvacach bude fungovat stejne spolehlive jako v merglu... funguje to líp - víc se to třese takže i žehlí - to ty kapitalistický káry s megarozvorem neumí - fujtajxl - nikdy bych si to nekoupil
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Náhodou, Tádův mergl je dosti dobré vozidlo. Já osobně jakožto student nosím sako 2x ročně, vždycky ho hodím na zadní sedadla a jsem rád že jsem udělal zkoušky
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 carpaccio napsal: Nechci pusobit jako rypal, ale muzu se zeptat, jakou pridanou hodnotu ma zmineni znacky vozu, ve kterem je vesak nainstalovan...? Jsou snad saka z mergla vyvesenejsi...? Věšák na sako je ve 20 let starém mercedesu proto, že se před 20ti lety očekávalo, že v tom budou jezdit lidé s potřebou pověsit sako.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 mengelis napsal: na některé věci se nešetří... Ano, některým uživatelům leží Tadovo "heslo" hluboko v žaludku...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 YPO? napsal: já ho tam mám taky - chytá to super DVB-T signál Bohužel tam nemám šíbr... Takže tohle to sofistikované řešení je mi utajeno... New Milis: Bláblábláblá mengelis: Tak jest pomatený levičáku 1
Šmaky Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Hammer_Time napsal: Věšák na sako je ve 20 let starém mercedesu proto, že se před 20ti lety očekávalo, že v tom budou jezdit lidé s potřebou pověsit sako. Slovy Dědečka Hříbečka: "Nic jsi nepochopil, Ivane". Ale nebudu škodolibý a poradím Ti, aniž bys musel ohýbat hřbet - ta otázka směřovala na trochu něco jiného, než na co jsi odpověděl...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 Šmaky napsal: Slovy Dědečka Hříbečka: "Nic jsi nepochopil, Ivane". Ale nebudu škodolibý a poradím Ti, aniž bys musel ohýbat hřbet - ta otázka směřovala na trochu něco jiného, než na co jsi odpověděl... Dan tady není ten kdo nechápe
New Milis Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Tada napsal: Dan tady není ten kdo nechápe Kdo to je Dan, blabla?
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 New Milis napsal: Kdo to je Dan, blabla? Kdopak to asi bude...?
kubson Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 kucí nehádejte se, tak já zas pojedu v teplákovce, jo?
Návštěvník YPO? Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Tada napsal: Bohužel tam nemám šíbr... Takže tohle to sofistikované řešení je mi utajeno... v mém mercedesu šíbr nepotřebuji a televize tam už byla od výrobce
Návštěvník YPO? Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 kubson napsal: kucí nehádejte se, tak já zas pojedu v teplákovce, jo? to je dobrý nápad - tyhle futrály jsou stejně na prd, mám to z nich stejně zmuchlaný jako kdybych to vezl v igelitce, jediná výhoda je že to máš všechno pohromadě -
Conrad Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 New Milis napsal: Nechci radit ale kdybys měl věšák na sedadle spolujezdce, tak bys s tím meďourem moh i jezdit. U Mercedesu je to jistě jinak než na ještěrce
Conrad Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 New Milis napsal: Kdo to je Dan, blabla? Milý Milisi, jsou nezapomenutelné dvojice.Marx a Engels, Čuk a Gek, Lauer a Hardy, Hýta a Batul, Erich a Marie Remargue tak si doplň Hammer Time a .....
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Conrad napsal: Milý Milisi, jsou nezapomenutelné dvojice.Marx a Engels, Čuk a Gek, Lauer a Hardy, Hýta a Batul, Erich a Marie Remargue tak si doplň Hammer Time a ..... Pa a Pi, štaflík a špagetka, pat a mat, ben a fleck.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se