Baker Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Docela pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Před nedávnem jsem na ně taky koukal, páč nevypadaj špatně. Je to sice asi pořád další variace na X-Wind, ale i podařená zase, řekl bych. Ale možná na fotkách vypadají líp než tady na tomto videu. Ještě by mě zajímaly na živo v ruce ...http://www.youtube.com/watch?v=0-mN5LhO9DI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Jak bych je tak charakterizoval? Jo, už vím. Mnoho povyku pro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Mám rád hodinky, které na první pohled tak nějak nezaujmou, působí obyčejně, ale stejně kouknu znova a při dalším a dalším pohledu nacházím tu krásu, rafinovanost apod. Tady je to přesně naopak, první rychlý pohled super, druhý už méně, třetí nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Mne se líbí moc Mne se líbí moc Mne se líbí moc Zvlášť ta tmavá varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Viděl už někdo tyhle hodinky naživo? Fotky mne docela berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Mi se libej, i s tema slonima usima ale slak me muze trefit z tech nedomrlejch univerzalnich Hamiltonovskejch rucicek!!!! Kdyby tam dali aspon ty x-copteracky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Mám rád hodinky, které na první pohled tak nějak nezaujmou, působí obyčejně, ale stejně kouknu znova a při dalším a dalším pohledu nacházím tu krásu, rafinovanost apod. Tady je to přesně naopak, první rychlý pohled super, druhý už méně, třetí nuda. Naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se