Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chronomagor je urcite pro Dusaka vetsim prinosem, nez lecjaky bohaty clovek, protoze ty co znam, tak hodinky a telefony je to posledni co resi. Klidne se rad zucastnim ale navrhuji, aby tam bylo vice prodejcu, at je trochu i konkurencni prostredi. Cele by se to dalo pojmout jako standardni seminar s finacnimi prispevky od vyrobcu ci prodejcu s jejich prezentacemi. Jeste jsem nevidel kvalitni seminar, na kterem by se nevydelalo, takze organizator to rozhodne nebude delat zadarmo.

Odesláno

Honza71: Nemej strach, zpravidla jsou tyto firmy pojisteny na 20-50 mil., takze jeste na tom vydelaji, protoze obrat i kdyby 15 mil. za den tady nikdo nema.....

Odesláno

Honza71: Nemej strach, zpravidla jsou tyto firmy pojisteny na 20-50 mil., takze jeste na tom vydelaji, protoze obrat i kdyby 15 mil. za den tady nikdo nema.....

No vycházím z faktu, že pojišťovna v první řadě hledá i ta nejmenší pochybení při dodržování smluvních podmínek tak, aby nemuselo dojít k pojistnému plnění. Případně aby toto plnění mohlo být

kráceno.

Mohu se jen domnívat, že pochybení nastalo především ze strany provozovatele nákupního centra, kterému se tam v noci promenádovali nějaký hajzlíci. Takže než se to celé vyšetří, určí se viník atd. atd.,

tak si Dušáci na korunky (pokud tedy nějaké dostanou), počkají pěkně dlouho. A možná se o ně několik let budou muset soudit. Takže já jsem dost pesimista.

Odesláno

Já jsem optimista, vím jak toto ve firmách chodí. Pokud máš za výlohou hodinky za 10-15 mega celý rok, tak tě nějaké 3 měsíce vůbec nerozhodí. Samozřejmě tam budou mít spoluúčast, ale to cca 4 hodinky, které "zmizely" také....

Odesláno

Já jsem optimista, vím jak toto ve firmách chodí. Pokud máš za výlohou hodinky za 10-15 mega celý rok, tak tě nějaké 3 měsíce vůbec nerozhodí. Samozřejmě tam budou mít spoluúčast, ale to cca 4 hodinky, které "zmizely" také....

Tak to nejsi optimista, ale naivka.
Odesláno

A v čempak? Dovolím si tvrdit, že já prodám sám za rok víc, než celej Dušák :) takže zase tak naivní nejsem....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...