Přejít na obsah

PRIM-SHOP

toldi

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Možná mi to uniklo, možná je tu vhodnější vlákno, ale právě jsem na Z1 viděl TV reklamu. Nemastná neslaná, nechronomagor ji asi nezaznamená, pokud mi něco neuniklo, tak je i trochu schizofrenní, mluví se o PRIM, ale v titulku je Elton hodinářská, skoro bych řekl, že to spíš pomůže těm číňanům :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na můj dotaz: "Dobrý den. Plánujete zde prodávat i mechanické náramkové hodinky, popřípadě i jejich díly (pouzdra, ciferníky, ručky,....? Děkuji za info.

Dorazila odpověď:

Dobrý den,

Plánujeme zde prodávat pouze quartzové hodinky.

Díly v nejbližší době neplánujeme.

Děkujeme za Vaší přízeň a přejeme Vám hezký den

Díly v nejbližší době neplánujeme to může znamenat, že za dlouhou dobu to třeba půjde. :smile_anim:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Možná mi to uniklo, možná je tu vhodnější vlákno, ale právě jsem na Z1 viděl TV reklamu. Nemastná neslaná, nechronomagor ji asi nezaznamená, pokud mi něco neuniklo, tak je i trochu schizofrenní, mluví se o PRIM, ale v titulku je Elton hodinářská, skoro bych řekl, že to spíš pomůže těm číňanům :crying_anim:

V tom případě to přesně zapadá do eltoňácké mediální strategie :D Já mám za to, že ten eshop je konkurencí přímo inspirován, dokonce bych řekl, že důkladně poprimácku - je až poplatný.

Berte, klid jsou pravda nestoudně drzí, ale nikoli v přesile :D a na tom, jestli maj pravdu, prd sejde :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

V tom případě to přesně zapadá do eltoňácké mediální strategie :D

cigi jaká je tedy cílová skupina ? :-) ---- reklamu na Z1 jsem viděl asi 3x a je to jak píše kolega = o ničem, prostě bez emocí = je mi to fuk, ale zajímalo by mně kdo je cílofka a koho chtěl reklamoguru oslovit :D
Odkaz ke komentáři

cigi jaká je tedy cílová skupina ? :-) ---- reklamu na Z1 jsem viděl asi 3x a je to jak píše kolega = o ničem, prostě bez emocí = je mi to fuk, ale zajímalo by mně kdo je cílofka a koho chtěl reklamoguru oslovit :D

cílová skupina jsem já a bert :D No dobře no, v přesile nejsme.....

Já tu reklamu ještě bohužel neviděl, chtěl jsem jen říct, že je-li taková, jak ji oba svědci popisujete, a já o tom nepochybuju, pak přesně zapadá do toho, co z eltonu mediálně leze odpradávna a nemůže to být jinak, než schválně. :D

Odkaz ke komentáři

cílová skupina jsem já a bert :D No dobře no, v přesile nejsme.....

Já tu reklamu ještě bohužel neviděl, chtěl jsem jen říct, že je-li taková, jak ji oba svědci popisujete, a já o tom nepochybuju, pak přesně zapadá do toho, co z eltonu mediálně leze odpradávna a nemůže to být jinak, než schválně. :D

Jestli oni v Eltonu to píár nedělají schválně blbě. Pokud ano, tak se jim to daří skvěle. Já jenom pořád nemohu přijí na to PROČ ....

Odkaz ke komentáři

Tady je to ke stažení :

http://www.ulozto.cz/6872237/prim-titul-1-mp4

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Reklamu jsem si stáhl, přehrál, a málem se smíchy pos... Proboha, to snad ani nemyslí vážně. Jako bych slyšel Alexandra Hemalu :-(

Edit: jeden z mých věrných souputníků na trnité cestě zvané hledání dokonalých Primek mne označil za cílovou skupinu. Ano, jsem cílovou skupinou produkce hodinek, ale opravdu NEJSEM cílovou skupinou této reklamy. (Pardon spíše dokumentárního dílka o cal 50 atp.)

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...