Návštěvník TRX2010 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Ale no tak..drogy bereme všichni, včetně jejihc odpůrců. Trochu nadhledu. 5
yed69 Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Ale no tak..drogy bereme všichni, včetně jejihc odpůrců. Trochu nadhledu. Dnes už se k počítači a internetu dostane prakticky každý, bez rozdílu inteligence nebo vzdělání. Nevím, jestli je to dobrá, nebo špatná zpráva.
spiderer Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Nemam cas to cist, ale verim, ze to bude pro dobrou vec a tak jsem se pridal..
mechano Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Ale no tak..drogy bereme všichni, včetně jejihc odpůrců. Trochu nadhledu. Mohl bys to pro mě trochu rozvést? Já jsem trochu pomalejší.......... Mimochodem, dobrej avatar: THX Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem mechano
Jay Doll Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 TRX2010 tady už bohudík nic nerozvede Mechano
Radimk Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Mohl bys to pro mě trochu rozvést? Já jsem trochu pomalejší.......... Mimochodem, dobrej avatar: THX čaj, kafe, sem tam cígo... asi tak nějak to klučina myslel, ne? jó, názorů je mraky.. Hehe, a co droga chronomag?? Prostě sem vlítnul a byl za chytrouše.. navrhuju nechat být
mechano Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 čaj, kafe, sem tam cígo... asi tak nějak to klučina myslel, ne? jó, názorů je mraky.. Hehe, a co droga chronomag?? Prostě sem vlítnul a byl za chytrouše.. navrhuju nechat být Jo, to jsem si taky myslel, jen mi nedocvakla souvislost s tímhle vláknem. Že by myslel, že nabízím? Nebo sháním? Nebo zakazuju( propaguju)? Fakt nevím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se