Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl jsem tam v sobotu s menší a lepší polovicí a líbilo se nám to. Za 150 vočí pěkná, neunavující expozice plná věcí, které laika potěší a zaujmou a člověka s větším přehledem nemohou urazit. Pokud se tak stane, nemůže to být výstavou, ale náladou postiženého škarohlída. Bonus ve formě prohlídky sálů jsme ocenili oba, nedostaneme se do Prahy ve volném času tak často, abychom si je prohlédli samostatně.

Takže za nás děkuji pořadatelům za příjemné odpoledne s jedinou výtkou směrem k výrostkovi zastupujícímu hodinářskou školu. Tak znuděnej obličej jsem dlouho neviděl.

PS: Mám pocit, že výstavka Eltonu byla doplněna o fotografii renovovaných červených Prim Igen, které jsem nechával takto zrenovovat já. Nevíte, kde bych se mohl dovědět podrobnosti a případně získat kopii fotografie? Docela by mne zjímalo, jestli jsou to opravdu ony konkrétní a nebo měl někdo stejný nápad jako já :)

Odesláno

rád bych myslel, ale jednak na tebou focených je jiná barva indexů a jednak je na nich jiný řemen. Na těch na výstavě je černě prošívaná teletina. A zmiňované indexy jsou méně do žluta. I barva ciferníku mi přijde trochu jiný odstín.

Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 12:13, 'midloch' napsal:

Pro mě tam byl teda nejlepší zážitek zblízka ti svatí v orloji, to jen tak člověk neuvidí :)

jo, vlastně jsme se se ženou shodli, že nejvíc jsme valili oči na apoštoly zezadu a plesové hodinky Jaeger-Le Coultre :)
Odesláno

Výstava malinká, ale se zajímavými kousky - pár nádherných repeticí a věčných kalendářů, pro baterkomily pak prototyp (jeden z tuším 50ks, což moc prototyp není ;)) Omega X-33

Bonus ve formě veřejných prostor radnice a průhledu na apoštoly je opravdu vítaným vydýcháním.

Odesláno (upraveno)

mne sa vystava pacila velmi, aj priestory v ktorych bola instalovana. Ano je to mensia vystava, ale pre tych, co vidia niektore modely prvy krat, to praveze pomoze, ze sa nerozptyluju dalsim kvantom ks hodiniek. Clovek sa tak neunavi pozornostou. Zakladne info tabule boli viditelne velmi dobre, tkze problem citatelnostou sa uz medzitym odstranil :)

Musim uznat, ze UN v reale su velmi pekne, osobne ma dostal Martin Broz, nadherne elegantne. MolnarFabry takisto v reale vyzeraju krajsie ako na fotkach...

Zaujali ma namornicke hodiny s aretaciou do stien krabicky, mechanizmus dialkovo riadenych stopiek Omega, kde by som ocenil vizualizaciu, ako to fungovalo...akurat Speedmastery...eech, myslel som si ze budu mohutnejsie, vyraznejie, posobili na mna etericky jemne.

Skoda, ze sa na mnohe ks nedalo pozriet aj zo zadu, pri tych znackach by to stalo za to.

Orloj - strucne prehladne info z historie, vizualizacia co vlastne ukazuje, ktoru je vidiet bezne aj na nete. Verim, ze na prednaske to este len musela byt pecka.

Celkovo fajn, pekna vystava, dik za nu!

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 19:06, 'StanoBare' napsal:

mne sa vystava pacila velmi, aj priestory v ktorych bola instalovana. Ano je to mensia vystava, ale pre tych, co vidia niektore modely prvy krat, to praveze pomoze, ze sa nerozptyluju dalsim kvantom ks hodiniek. Clovek sa tak neunavi pozornostou. Zakladne info tabule boli viditelne velmi dobre, tkze problem citatelnostou sa uz medzitym odstranil :)

Musim uznat, ze UN v reale su velmi pekne, osobne ma dostal Martin Broz, nadherne elegantne. MolnarFabry takisto v reale vyzeraju krajsie ako na fotkach...

Zaujali ma namornicke hodiny s aretaciou do stien krabicky, mechanizmus dialkovo riadenych stopiek Omega, kde by som ocenil vizualizaciu, ako to fungovalo...akurat Speedmastery...eech, myslel som si ze budu mohutnejsie, vyraznejie, posobili na mna etericky jemne.

Skoda, ze sa na mnohe ks nedalo pozriet aj zo zadu, pri tych znackach by to stalo za to.

Orloj - strucne prehladne info z historie, vizualizacia co vlastne ukazuje, ktoru je vidiet bezne aj na nete. Verim, ze na prednaske to este len musela byt pecka.

Celkovo fajn, pekna vystava, dik za nu!

Je fakt, že by se hodilo alespoň zrcátko pod vystavenými modely, aby člověk měl možnost nahlédnout i na dýnko.

Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 9:42, 'Jakubisko' napsal:

Nebudeš sám :)

Toz to tam asi bude v sobotu slejzak (tesim se na accutronovu prednasku). Jeste musim dneska skocit pro listky na bus, snad na to nezapomenu :).
Odesláno
  V 1. 3. 2011 v 9:45, 'skalis' napsal:

Toz to tam asi bude v sobotu slejzak (tesim se na accutronovu prednasku). Jeste musim dneska skocit pro listky na bus, snad na to nezapomenu :).

Jdeš na accutronovu přednášku?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...