Irma Bunt Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Co se padělků týče, jsou v oběhu běžně i padělky starších hodinek nebo je to spíš výsada nových modelů?
SCIFI Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 V 22. 1. 2014 v 17:38, Kristian.nov napsal: I starších...jedny moooc starý seamastery jsem před mnoha lety koupil na blesaku. Mladicka nerozvaznost. Kdo četl Krále krysu tak tam o tom i píšou. Kamil mi to pripomel jednou.
Ladie Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Prosím, je to fake nebo ne?http://aukro.cz/show_item.php?item=4671508732
Ladie Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 V 12. 10. 2014 v 19:52, Kristian.nov napsal: Hnusnej fakeDíky za bleskovou odpověď.
Josef01 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Nějak nechápu, že někdo dá za fake více než stojí nový a ještě v tak hrozném stavu, ten svět se fakt zbláznil.
malda Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Tu aukci jsem nahlašoval aukru už před pár dny. Proboha, chudák ten kdo ty zmetky koupil...
vintage Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Neskutečnej humus, ten chudák coto vyhrál si pravděpodobně myslí, že má Echt originál a kolik neušetřil...
isam2011 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 No a co tohle pánové?To vypadá jako originál, anebo "AAA fejk" (nebo jak se tomu říká).http://aukro.cz/omega-speedmaster-panske-automaticke-hodinky-i4763671735.html
gougy Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 krabice je fejk (a ani se dřevěná ke Speedům chrono automatic nedává), manuál je fejk, jeho představa o "držení huby u koupě hodinek za 23tisíc" je zcela mimo mé chápání a tak bych si od někoho takového nekoupil ani krycí fólii..
isam2011 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 6. 11. 2014 v 16:10, gougy napsal: krabice je fejk (a ani se dřevěná ke Speedům chrono automatic nedává), manuál je fejk, jeho představa o "držení huby u koupě hodinek za 23tisíc" je zcela mimo mé chápání a tak bych si od někoho takového nekoupil ani krycí fólii..Taky se mi ty violet papíry a dřevěná krabice nějak nezdály...
Josef01 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Otázka je, kdy mu někdo řekl, že mu ustřelí hlavu, když nebudou pravé, co by asi o tom ručení říkal.
bithas Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 6. 11. 2014 v 16:10, gougy napsal: krabice je fejk (a ani se dřevěná ke Speedům chrono automatic nedává), manuál je fejk, jeho představa o "držení huby u koupě hodinek za 23tisíc" je zcela mimo mé chápání a tak bych si od někoho takového nekoupil ani krycí fólii..Nedá se jinak než souhlasit. Ta věta o experimentech podle mně velmi jasně popisuje stav věci. Osobní předání možné je, kontrola u prodejce už bohužel ne.
Micey Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Kde pise, ze neni mozna kontrola pravosti? Mne se zdaj v pohode, krabicka nevim.
gougy Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 6. 11. 2014 v 16:24, Micey napsal: Kde pise, ze neni mozna kontrola pravosti? Mne se zdaj v pohode, krabicka nevim.co se hodinek týká nevím - nemají všechny automaty s novým tahem (který ani nevím, jestli vypadá jako na fotce) už i nové dýnko a COSC?Prostě to smrdí fest. Krabka a "manual" jsou fejk na 100%
Micey Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Jasne, nevim, jen mi na prvni pohled prisly v poradku.
malda Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Hodinky mi přijdou v pohodě. Je to referenční číslo 35133000. Krabice je k hodinkám z řady De Ville a podle toho nakřivo nalepeného znaku (viz poslední fotka - alespoň mě přijde, že je nakřivo), bych měl pochybnosti o její pravosti. Ten instrukční manuál těžko posoudit. Ke svým Seamasterům mam stejný a obsahuje instrukce i k tomuto kalibru. Nechápu ale, proč je na poslední fotce modrý? Všechno je to nějaké divné. Zatím jsem neviděl prodejce, který by u hodinek za (alespoň pro mě) dost peněz argumentoval nějakým "rychlým obchodem" na úkor ověření pravosti. To, že původní výherce od koupě ustoupil, taky o něčem svědčí. A pohádka o zjišťování přesnosti mi přijde dost trapná. Prostě prodejce podle všeho něco tají... Zkusím mu poslat nějaký dotaz a uvidíme, jestli odpoví. Výsledek sem hodím. Edit: a zapomněl jsem dodat, že je dost divné mít komplet balení včetně bílé krabice a nemít od hodinek doklady... Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem malda
bithas Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 V 6. 11. 2014 v 16:24, Micey napsal: Kde pise, ze neni mozna kontrola pravosti? Mne se zdaj v pohode, krabicka nevim.,,Nebráním se osobnímu předání, např. v Praze, ale nejsem ochoten vykonávat jakékoliv experimenty.´´ Já jsem tu větu takhle pochopil a inzerát na mně nepůsobí dobře, ale třeba se mýlím a je to kauf století.
Micey Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Ja to pochopil tak, ze se mu nic nechce merit, nevim. Lec maly noseny auto Speedy za 23 bych kaufem stoleti taky nenazyval.. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se