ipkkis Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) pozrite si tieto predavane asi iba v japonsu vyzeraju podla mna paradne najme tie prve alterna alterna My link My link My link Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem ipkkis
vanderB. Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 na mě je to moc divoký, ale ty druhý, jako by vypadly z oka Bell a Ross...
klaucz Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 pozrite si tieto predavane asi iba v japonsu vyzeraju podla mna paradne najme tie prve alterna alterna My link My link My link z japonských modelů je zajímavější Atessa.
Martin J. Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 pozrite si tieto predavane asi iba v japonsu vyzeraju podla mna paradne najme tie prve alterna alterna My link My link My link Mně se líbí ty druhé, ale v černobílé variantě, Alterna typ VO10-6831T
ipkkis Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) ale atessa je k dostaniu aj v europe ci nie? sa mi zda ze som ju niekde videl Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem ipkkis
klaucz Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 ale atessa je k dostaniu aj v europe ci nie? sa mi zda ze som ju niekde videl Jedině u individuálního dovozce. V ofic. distribuci není.
Martin J. Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 ale atessa je k dostaniu aj v europe ci nie? sa mi zda ze som ju niekde videl Tos viděl určitě u citizen.prodejce.cz, ten tam má Citizen ATTESA asi troje už delší dobu.
Marfael Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 (upraveno) Nechci zakládat nové téma zbytečně,tak to dávám sem.Dokázal by někdo poznat,co je tohle za přesný typ?Hledám to už přes hodinku a nemůžu to nikde najít,na googlu už jsem prošel stovky obrázků. Díky za případné odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2012 uživatelem Marfael
Dantechno Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Vypada skoro jako AN1130-01E ale jsou tam rozdily.... nasel jsem fotku uplne stejnych ale bez oznaceni typu.
Marfael Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Vypada skoro jako AN1130-01E ale jsou tam rozdily.... nasel jsem fotku uplne stejnych ale bez oznaceni typu. Já jsem našel úplně asi stejné,akorát,že na levé straně byl taky nějaký výstupek,jak kdyby se tam taky něco nastavovalo,ale korunka,ručičky a všechno byly snad i stejné,ale už nevím,kde jsem na ně narazil.Jsou na internetu,přesně tyhle co jsou na fotce (jsou starší) za 2500,tak mě právě zajímá,jaká je hodnota nových,nebo co to je zač. I tak díky za reakci.
Marfael Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Tyhle jsou velice podobné,akorát asi novější typ.A mají tam navíc na levém boku cosi,to nevím co je vůbec a k čemu slouží. http://www.hodinkypanske.info/prod--citizen-promaster-aqualand-chrono-ay5000-05l-384/
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Tyhle jsou velice podobné,akorát asi novější typ.A mají tam navíc na levém boku cosi,to nevím co je vůbec a k čemu slouží. http://www.hodinkypanske.info/prod--citizen-promaster-aqualand-chrono-ay5000-05l-384/ co by to tak na aqualandoch asi len mohlo byt?.. Upraveno 11. března 2012 uživatelem instant
Marfael Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) co by to tak na aqualandoch asi len mohlo byt?.. Ty si zas jakýsi chytrolín,takové mám nejradši.o hodinky se zajímám zhruba 3 měsíce,takže je logické,že nemůžu vědět zdaleko všechno.Jak tě tak pozoruju,tys jistě věděl a uměl všechno hned,takové znám.Buď odpovídej věcně,nebo nereaguj vůbec.Jestli si chceš dokázat jak jsi znalý,tak to zkoušej na holky,né na mě,já si přišel pro radu,ne pro ukázku tvého ega Upraveno 11. března 2012 uživatelem Marfael
Dantechno Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Ty si zas jakýsi chytrolín,takové mám nejradši.o hodinky se zajímám zhruba 3 měsíce,takže je logické,že nemůžu vědět zdaleko všechno.Jak tě tak pozoruju,tys jistě věděl a uměl všechno hned,takové znám.Buď odpovídej věcně,nebo nereaguj vůbec.Jestli si chceš dokázat jak jsi znalý,tak to zkoušej na holky,né na mě,já si přišel pro radu,ne pro ukázku tvého ega Omluv ho , prosim te, bere ted nejaky prasky nebo co ..... V ty bradavici ma citizen snimac hloubkomeru. S pokorou Dan
Marfael Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Omluv ho , prosim te, bere ted nejaky prasky nebo co ..... V ty bradavici ma citizen snimac hloubkomeru. S pokorou Dan Byl jsem rozhnevan,pardon...a netreba si z toho hned delat srandu,jsen na takove frajirky hold alergicky.priste poslusne stahnu usi a reknu,jak je strasne dobry,ze to vsechno zna:-). tobe diky za objasneni...s pokorou a sklopenyma usima Marf
EpsteinBarr Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ze je Instant dobry a kedze vie skutocne vsetko (ci skoro vsetko?), a teda moze byt aj velky "frajirek"....to je prosim odraz reality vsedneho dna... Takze trosku nadsazky neuskodi a ked prejdes par tisic topicov na fore, tak to zistis aj sam.Sorry za OT.
instant Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 ono ta moja poznamka mala navodit atmosferu podporujucu logicku dedukciu, dokonca obsahovala aj napovedu. som nepoucitelny. kazdopadne, nahodne spinany bypass vyssej nervovej sustavy byva ako na chronomagu, tak aj medzi pitbullmi pomerne bezny jav, preto som na to nereagoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se