dieegoo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 No, porovnaval jsem "na zivo" GalaxyTab 2 P3110, 7" a zmineny Nexus a ten Asus ma pocitove mensi viditelnou uhlopricku (cca o 5mm) nez onen GalaxyTab. Navic mi prijde u toho P6800 ta sedmina palce navic jako bonus a pro me pouziti idelani rozmer. Uhlopricka 10.1 uz je moc velka.Moc se v techto vecech neorientuju a nebavi me to vybirat, myslis tedy, ze ten P6800 neni dobra volba? Ne, to neříkám. Jen mi prostě nepřišel tak svižný, ale pokud nezkusíš jiný, třeba ti to ani nepřijde. Ale zaběhni do krámu a zkus si ošahat i ten 10".. pokud to máš na hraní doma na gauči, určitě bych šáhl po tom 10", není to nijak dramaticky veliký a bude se to ovládat mnohem snáze. Mně ty 7" přišly dost malé na nějaké pohodlné používání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Zdravím kolegové, než se obrátím s dotazem na odborné fóra, chtěl bych se zeptat tady. Nahrával sem novou rom s JB a bohužel se mi to jaksi nepovedlo. Telefon je teď je zcela nefunkčním stavu. Postupoval sem dle tohoto návodu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1924003 . CID mám kompatibilní, H Boot 1.28 sem nahrál, ale už sem tam nedostal recovery. Když se chci přepojit do recovery, objeví se červený vykřičník a hotovo. S mám v On stavu. Zkoušel sem nahrát rom přes RUU.exe, ale tam se mi to asi tak ve dvou třetinách kousne, napíše to chyba 104 a hotovo.Už nevím jak dál. Kdyby měl někdo nějaký nápad, napište mi sem nebo SZ. Budu moc vděčný.Díky. Petr Edit: jedná se o telefon HTC One X Upraveno 27. října 2012 uživatelem pitrs182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Dneska maj v akci GTA III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Dneska maj v akci GTA III Diky, paradni cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Takjsem se těšil na zítřek,no a teď tohle....http://www.mobilmania.cz/bleskovky/google-odklada-pondelni-akci-na-novy-android-i-nexusy-si-pockame/sc-4-a-1321933/default.aspx Upraveno 28. října 2012 uživatelem Carllos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2012 Tak problém s mobilem sem konečně vyřešil. Tři dny nefungoval, ale teď už šlape jak má. Flaschnul sem nový JB. Zatím to vypadá hodně svižně a stabilně. Jedná se o ROM Revolution HD 12.0. Opravdu můžu doporučit. Postup instalace je ale trošku složitější.Kdyby to někoho zajímalo, jedná se o tohle: XDA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Tak jsem si chtěl nadělit první androidí telefon a vybral HTC Desire X. Musím říct, že ho mám den a půjde z domu. Tak uživatelsky nepřívětivý systém jsem ještě neměl. Nevím, jestli za to může nastavba Sense, ale je to děs. Ten telefon podle mě nic neumí (natož, aby se dal nazývat chytrým). Dosud jsem měl Wave I s badou a ačkoliv tento systém v podstatě nebyl nikdy pořádně podporován, od vybalení telefonu jsem nemusel skoro nic doinstalovat. Telefon uměl hledat (od kontaktů přes videa, písničky, obrázky), uměl jednoduchý prohlížeč souborů, měl slušnou notifikační lištu. HTC tohle prostě po vybalení neumí nebo je to tak důmyslně ukryto, že je to těžko k nalezení. To je pro mě velké zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Pomooooc, mé malé šikovné dítko nějak smazalo ikonku android marketu z tabletu. Je nějakej způsob jak jí dostat zpátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Pomooooc, mé malé šikovné dítko nějak smazalo ikonku android marketu z tabletu. Je nějakej způsob jak jí dostat zpátky? Ikonku nebo celý program? Pokud jen ikonu, stačí si zpět hodit zástupce na plochu, jinak znovu naistalovat market.apk. Můžu Ti jej poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ikonku nebo celý program? Pokud jen ikonu, stačí si zpět hodit zástupce na plochu, jinak znovu naistalovat market.apk. Můžu Ti jej poslat. V aplikacích není.... Dokážu jí tam nainstalovat z SZ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Děkuju Pitrs182ovi za bleskovou a funkční pomoc. Už zase skáčem na aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Potřebova bych poradit nějaká dialer. Prostě prográmek, co umí následujicí: při kliknutí na něj vyjede svislá lišta s písmeny od A-Z a já kliknutím na ně přeskočím na písmeno, které potřebuji. Dále musí umět hledat zvlášť na SIMce a v mobilu a nesmí dát kontakty dohromady (pokud nechci). Pak by taky měl umět hledat podle řetězce znaků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) Diky, paradni cena. App Sales.... jednoduše a přehledně každý den aktualizuje slevy... ušetřilo mě to spoustu peněz, i když nakupuju občas i kraviny, ale office balík z 15 dolarů na dolar tam přece nenechám že jo gta III sem kupoval a je to obtížně hratrelné podle mě... doporučuji modern combat 3 a 2.... za dolar, trojku už mám dohranou půl roku a teď pařím 2... gangstar rio mě nebavilo, nova 3 taky moc ne, amazing spiderman blbě hratelný.... slušný je batman, ale po čase je to na jedno brdo, pohybujete se po městě a furt někoho mlátíte, má to asi cca 50 levelů plants vs. zombies je taky srandovní hra, dobrá oddychovka Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 ZdravímMěl bych jeden dotaz,mladej si udělal účet na Googl Play a chtěl si něco ztáhnou(zdarma) přes kabel do telefonu a nic.Přes wifi to jde.Mám tomu rozumět,že přes kabel usb PC-Telefon to nejde? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 ZdravímMěl bych jeden dotaz,mladej si udělal účet na Googl Play a chtěl si něco ztáhnou(zdarma) přes kabel do telefonu a nic.Přes wifi to jde.Mám tomu rozumět,že přes kabel usb PC-Telefon to nejde? DíkyJde to formou aplikace ve formátu .apk. Stáhne se to přes kabel do telefonu, pak se na to v průzkumníku v telefonu klikne a samo se to nainstaluje. Nutno mít zaškrtnutu volbu povolení neznámých zdrojů. Jinak klasicky přes wifi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Jde to formou aplikace ve formátu .apk. Stáhne se to přes kabel do telefonu, pak se na to v průzkumníku v telefonu klikne a samo se to nainstaluje. Nutno mít zaškrtnutu volbu povolení neznámých zdrojů. Jinak klasicky přes wifi.Až dorazí z tréninku tak to zkusím i když z toho nejsem moc chytrej.Tyhle novinky už nejsou pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Pokud má účet na googlu, tak to stahujte klasicky přes market. Uloží se to samo. Udělá to i zástupce na ploše. Dal bych si pozor na tzv.práva aplikace. Tzn.do čeho bude mít aplikace povoleno nahlédnout pokud si online. Pak na reference uživatelů a počet stažení. Aplikace jsou rozděleny do sekcí free a placené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Díky,snad to nějak pořešíme. Právě včera jsme něco zkoušeli ztáhnout a já čekal,že se to nějak ukáže na telefonu(ztahování) a nic,potom jsem to dali přes wifi a stáhlo se to.Jsem v tom úplná lama. Asi něco blbě nastaveného,vůbec se v tom nevyznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Standartně to skutečně z marketu jde přes wifi nebo jiný datový tok. Stahování se zobrazuje přímo v tom marketu. Všechny stažené aplikace najdeš v Nastavení- aplikace. Tam jdou přesouvat nebo vymazat. Vymazat jdou i přes market. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Standartně to skutečně z marketu jde přes wifi nebo jiný datový tok. Stahování se zobrazuje přímo v tom marketu. Všechny stažené aplikace najdeš v Nastavení- aplikace. Tam jdou přesouvat nebo vymazat. Vymazat jdou i přes market. Díky,kdybych to nepořešil mohl bych kdyžtak otravovat přes SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se