Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já asi nejsem dobrý příklad, ale mám Nexus 5 a aktualizace na 5.0.1 mi dorazila tuším v listopadu, když jsem byl v zahraničí. Tam se mi s továrním nechtělo mazat a tak jsem ho nedělal.

Myslel jsem, že až doma. Jenže telefonu nebylo co vytknout ani náznakem a tak jsem to nechal, pak přišla 5.0.2 a taky vše v pohodě, teď 5.1 a já tovární zas neudělal. Nemám nic z problémů, které se občas popisují a rychlejší telefon jsem v ruce neměl.

Ale ano. Jsi dobrý příklad. Máme s manželkou oba Nexus 5. Já při přechodu ze 4.4 preventivně reset dělal, manželka ne. A oba telefony fungovaly skvěle. Při dalších updatech jsem se i já na reset vykašlal a opět u obou telefonů vše v pořádku.

Pětka je asi nejlepší stroj, co jsem kdy měl. To, o čem tu píšeme, se týká starších Nexusů řady 7

• po měsíci...
Odesláno

Ze staršího telefonu potřebuji dostat kontakty do nového. Problém je, že i když mám zapnutou automatickou synchronizaci (na starém), tak se mi kontakty nesynchronizují s G účtem. Když to chci udělat manuálně, tak se u kontaktů jen točí šipka a nic se neděje. Nějaký nápad, proč to nejde?

Odesláno

Ze staršího telefonu potřebuji dostat kontakty do nového. Problém je, že i když mám zapnutou automatickou synchronizaci (na starém), tak se mi kontakty nesynchronizují s G účtem. Když to chci udělat manuálně, tak se u kontaktů jen točí šipka a nic se neděje. Nějaký nápad, proč to nejde?

Proč to nejde, nevím. Ale pokud to potřebuješ řešit rychle, odešli všechny kontakty znovu na Google a nový tel si je už určitě sesynchronizuje sám.
Odesláno

To jsem zkoušel, ale nefunguje to. Všechny položky se mi sesynchronizují s G účtem, ale kontakty ne. Problém je, že poslední synchronizace proběhla v prosinci a od té doby bylo přidáno asi 30 nových kontaktů (dohromady jich je něco přes 1100). Takže v novém telefonu mi těch 30 chybí a už nevím, které to jsou abych to zadal ručně.

Odesláno

Nemluvíme tu o synchronizaci. V aplikací kontaktů se poohlédni po volbě, která ti umožní odeslat kontakty na Google.

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Trochu jsem googlil, nicméně uspokojivého výsledku jsem se nedobral...zkusím to tedy i zde.

Mám Samsung Galaxy Note 4 a chtěl bych udělat tovární nastavení, ale samozřejmě se mi pak nechce instalovat všechny aplikace zpět a nastavovat je, ukládat hesla a pod., protože by se mnou žena asi tři dny nemluvila :)

Je nějaký vyzkoušený nástroj, který zazálohuje komplet stav telefonu, udělá se tovární nastavení a pak se všechny apky včetně nastavení nasypou zpátky?

Díky za odpověď.

Upraveno uživatelem Lihard
Odesláno

Ahojte,

@ Liqid: skus aplikaciu phonecopy. Kontakty sa zalohuju na internete, neviem aky mas k tomu vztah, ale je to skvela aplikacia. Hlavne si pamata aj vymazane kontakty a mozes ich cez web stranku obnovit.

@ Lihard: uz dlhsie nepouzivam Android, ale ak si dobre pamatam, je to mozne jedine s rootom telefonu (Knox counter 0x1), napriklad Titanium Backup. Ten dokaze zalohovat vsetko, nastavenia, aplikacie a ich data, nastavenie ploch v TW, a obnovu vie ta premium verzia robit aj na pozadi. Pokial nemas root, asi to nepojde (ale mozem sa samozrejme mylit a uz sa nieco naslo)

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Obávám se, že takhle komplexní aplikace pro zálohu zařízení není. Podívej se, co ti Samsung nabídne v Nastavení/Záloha a obnova dat.

Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odesláno

Díky za info   ...root nee, telefon je v záruce, prý by mohl být problém, asi použiji kombinaci několika způsobů, čerpal jsem třeba TADY, kdyby to někdo řešil taky.

Odesláno

Zaruka a root je vyborna kombinacia, vzdy to zalezi od servisu a konkretneho servisaka.

Drzim palce, nech ti to vyjde, vsetko nastavovat odznovu by bolo neprijemne!

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj,prosím o radu, mám Xperii GO, poté co nešla zapnou mi v sevisu přehráli software, telefon běhá ale nemůže se přihlásit ke google účtu, zkusil jsem změnit heslo přes PC, ale telefon se i po změně hesla nepřihlásí, nejde to ani s druhým google účtem, v čem by mohl být problém ? Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...