Cleric Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Update si může sednout hned, ale taky nikoliv. Továrním nastavením se jen předchází případným problémům se zacyklenými aplikacemi.
siwi Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Já asi nejsem dobrý příklad, ale mám Nexus 5 a aktualizace na 5.0.1 mi dorazila tuším v listopadu, když jsem byl v zahraničí. Tam se mi s továrním nechtělo mazat a tak jsem ho nedělal.Myslel jsem, že až doma. Jenže telefonu nebylo co vytknout ani náznakem a tak jsem to nechal, pak přišla 5.0.2 a taky vše v pohodě, teď 5.1 a já tovární zas neudělal. Nemám nic z problémů, které se občas popisují a rychlejší telefon jsem v ruce neměl.Ale ano. Jsi dobrý příklad. Máme s manželkou oba Nexus 5. Já při přechodu ze 4.4 preventivně reset dělal, manželka ne. A oba telefony fungovaly skvěle. Při dalších updatech jsem se i já na reset vykašlal a opět u obou telefonů vše v pořádku. Pětka je asi nejlepší stroj, co jsem kdy měl. To, o čem tu píšeme, se týká starších Nexusů řady 7
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 http://www.hotforsecurity.com/blog/samsung-galaxy-phones-at-risk-from-massive-security-flaw-12028.html
Liqid Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Ze staršího telefonu potřebuji dostat kontakty do nového. Problém je, že i když mám zapnutou automatickou synchronizaci (na starém), tak se mi kontakty nesynchronizují s G účtem. Když to chci udělat manuálně, tak se u kontaktů jen točí šipka a nic se neděje. Nějaký nápad, proč to nejde?
siwi Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Ze staršího telefonu potřebuji dostat kontakty do nového. Problém je, že i když mám zapnutou automatickou synchronizaci (na starém), tak se mi kontakty nesynchronizují s G účtem. Když to chci udělat manuálně, tak se u kontaktů jen točí šipka a nic se neděje. Nějaký nápad, proč to nejde?Proč to nejde, nevím. Ale pokud to potřebuješ řešit rychle, odešli všechny kontakty znovu na Google a nový tel si je už určitě sesynchronizuje sám.
SCIFI Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Přesně jak píše siwi. Na starým telefonu si dej kontakty odeslat na Gmail a na novým nic už dělat nemusíš. Gmail si to stáhne sám.
Liqid Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 To jsem zkoušel, ale nefunguje to. Všechny položky se mi sesynchronizují s G účtem, ale kontakty ne. Problém je, že poslední synchronizace proběhla v prosinci a od té doby bylo přidáno asi 30 nových kontaktů (dohromady jich je něco přes 1100). Takže v novém telefonu mi těch 30 chybí a už nevím, které to jsou abych to zadal ručně.
siwi Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Nemluvíme tu o synchronizaci. V aplikací kontaktů se poohlédni po volbě, která ti umožní odeslat kontakty na Google. Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk
Lihard Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Trochu jsem googlil, nicméně uspokojivého výsledku jsem se nedobral...zkusím to tedy i zde.Mám Samsung Galaxy Note 4 a chtěl bych udělat tovární nastavení, ale samozřejmě se mi pak nechce instalovat všechny aplikace zpět a nastavovat je, ukládat hesla a pod., protože by se mnou žena asi tři dny nemluvila Je nějaký vyzkoušený nástroj, který zazálohuje komplet stav telefonu, udělá se tovární nastavení a pak se všechny apky včetně nastavení nasypou zpátky?Díky za odpověď. Upraveno 24. června 2015 uživatelem Lihard
Farookh Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ahojte, @ Liqid: skus aplikaciu phonecopy. Kontakty sa zalohuju na internete, neviem aky mas k tomu vztah, ale je to skvela aplikacia. Hlavne si pamata aj vymazane kontakty a mozes ich cez web stranku obnovit.@ Lihard: uz dlhsie nepouzivam Android, ale ak si dobre pamatam, je to mozne jedine s rootom telefonu (Knox counter 0x1), napriklad Titanium Backup. Ten dokaze zalohovat vsetko, nastavenia, aplikacie a ich data, nastavenie ploch v TW, a obnovu vie ta premium verzia robit aj na pozadi. Pokial nemas root, asi to nepojde (ale mozem sa samozrejme mylit a uz sa nieco naslo) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
siwi Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Obávám se, že takhle komplexní aplikace pro zálohu zařízení není. Podívej se, co ti Samsung nabídne v Nastavení/Záloha a obnova dat. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk
Lihard Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Díky za info ...root nee, telefon je v záruce, prý by mohl být problém, asi použiji kombinaci několika způsobů, čerpal jsem třeba TADY, kdyby to někdo řešil taky.
Farookh Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Zaruka a root je vyborna kombinacia, vzdy to zalezi od servisu a konkretneho servisaka. Drzim palce, nech ti to vyjde, vsetko nastavovat odznovu by bolo neprijemne! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Cleric Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Podívej se na aplikaci s názvem Helium http://www.svetandroida.cz/helium-snadna-zaloha-obnova-aplikaci-dat-nutnosti-rootovani-201403?utm_source=GP&utm_medium=Sv%C4%9Bt+Androida&utm_campaign=SNAP%2Bfrom%2BSv%C4%9Bt+Androida Nevyžaduje root a umí takřka totéž co Titanium Backup
Lion Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Je aplikace co umí "offline" rezim (telefon funguje, ale je bez signálu), popř. se tam dalo navolit pár čísel, který se dovolaj i když bude offline?
vadim6 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Je aplikace co umí "offline" rezim (telefon funguje, ale je bez signálu), popř. se tam dalo navolit pár čísel, který se dovolaj i když bude offline?třeba tohle by mohlo pomoct https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=cs
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 https://www.gdata-software.com/g-data/newsroom/news/article/g-data-discovers-pre-installed-spyware-on-top-smartphones
honzyk Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Ahoj,prosím o radu, mám Xperii GO, poté co nešla zapnou mi v sevisu přehráli software, telefon běhá ale nemůže se přihlásit ke google účtu, zkusil jsem změnit heslo přes PC, ale telefon se i po změně hesla nepřihlásí, nejde to ani s druhým google účtem, v čem by mohl být problém ? Díky
SCIFI Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Při instalaci to dej přeskočit a potom přímo v androidu nastavení dej přidat účet a mělo by to jít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se