RomanP Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Mám v telefonu Word a Excel dokumenty.Když je otevřu a změním a pak je chci zavřít se změnami, je jmeno souboru "tabulka bez názvu". Nejde ani vybrat dokument, aby se jméno zmenilo na to jeho a pokaždé to vypisovat je horor. Dřív jsem to prostě zavřel, odpověděl že chci uložit a bylo uloženo se změnami. Máte to taky tak?
siwi Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 A ty dokumenty edituješ v čem? Používáš microsoftí aplikace nebo alternativy?
RomanP Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 V těch defaultnich od google, Dokumenty (Word) a Tabulky (Excel).
siwi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 S tímhle problémem jsem se setkal i na desktopu, kdy Google sice umožňuje upravovat dokumenty Microsoftu, ale upravený soubor uloží pod jiným názvem a nepřepíše ten stávající. Obávám se, že jediným řešením je nainstalovat si kancelářský balík buď přímo Microsoftí, nebo podobný. Já třeba používám Office Suite.
VS Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Nevíte, jak zrušit nebo přesunout ten červeně označený údaj o rychlosti WiFi? Nevím, kde se tam vzal a plácli ho doprostřed displeje, kde překáží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Papaya Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ahoj zkusim se zeptat.Typ telefonu? Verze androidu? ROM je stock nebu custom, instalovaný nějaký modul xposed? Objevilo se to kdy? Po aktualizaci nejaky apky, systému?
RomanP Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 S tímhle problémem jsem se setkal i na desktopu, kdy Google sice umožňuje upravovat dokumenty Microsoftu, ale upravený soubor uloží pod jiným názvem a nepřepíše ten stávající. Obávám se, že jediným řešením je nainstalovat si kancelářský balík buď přímo Microsoftí, nebo podobný. Já třeba používám Office Suite.Já kdysi také používal nějaký doinstalovaný office, ale pak jsem změnil telefon a pak ještě jednou a nějak jsem přešel na ten od google. Ten mi to ještě asi před měsícem nedělal, ale tohle mi fakt vadí.
VS Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ahoj zkusim se zeptat.Typ telefonu? Verze androidu? ROM je stock nebu custom, instalovaný nějaký modul xposed? Objevilo se to kdy? Po aktualizaci nejaky apky, systému?Lenovo A6000, Android 4.4.4Nové aplikace jsem neinstaloval, ale hlásilo to nějaké aktualizace. Když vypnu mobilní data, tak to zmizí.
SCIFI Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 VS podrž natom prst a dej smazat. Když to nepůjde tak je to součást těch hodin a najdeš to v nastaveni toho analog clock.
siwi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Já kdysi také používal nějaký doinstalovaný office, ale pak jsem změnil telefon a pak ještě jednou a nějak jsem přešel na ten od google. Ten mi to ještě asi před měsícem nedělal, ale tohle mi fakt vadí. To chápu. Zkus nahlédnout do nastavení toho editoru a podívej se, jestli tam není volba, která by zabraňovala ukládání novější verze souborů přes původní. Jinak mě bohužel nic dalšího nenapadá
Duke650 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Co si mám myslet o mobilu s těmito údaji? Syn tvrdí, že jde o mobil, který byl výrobcem / dovozcem poskytnut někomu k testování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 No pokud byl poskytnut k testovani, tak me to treba vubec neprekvapuje.
Duke650 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 To o testování právě nevím. Mobil jsem normálně koupil v eshopu. Proto se ptám.
siwi Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Tuhle hlášku tedy vidím poprvé. Prostě budeš do HTC odesílat spoustu údajů, aniž bys to mohl nějak ovlivnit. Otázkou ovšem je, jestli jde o telefon, z něhož jsou tyto informace ještě vůbec sbírány.
Baldic Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Pokud jsi ho koupil v eshopu bez toho, abys byl upozornen na to, ze to je testovaci telefon, tak reklamace.
Traveller Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 No a nespustil synek nějaké developer menu? To by mělo jít zase odstranit (aspoň Sony to tak má)...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 Nebo bych prehral FW na sice originalni, ale bez teto vymozenosti.. Na xda-developers urcite najdes navod..
odjinud Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Potreboval bych dokoupit dalsi nabijecku (separatni kabel + nabijecka). Jednu mam doma, jednu v praci, ale uzil bych jeste na chatu a taky do auta. Levnou ale kvalitni. Kupoval jsem 2 na deal.extreme, ale strasny plecky. Trafo neutahne ani smartphone... co ho nabijim nejaky 2h, taky to trvalo 3x dele. Pak zacal blbnout kabel. Pred casem sly obe do kose...
Gustaf Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 dotaz...nějak se mi na mobilu ted automaticky nepřidávají fotky do drobboxu. nic sem v nastavení neměnil. Dříve se vyfocena fotka ihned uploadovala a ted to musím zadávat manuálně. nevite čím to může být?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se