Donuts Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Jak by rekl Vincent Vega, "takovyho krypla rovnou zastrelit, zadnej soud".
Milis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Já ty banány fakt neumím a nakonec aspoň je tady před Vánocema pr/del. V dalších vstupech si bude zřejmě pán obhajovat svoji nezávislost. Pro jistotu se pokusím toto téma přesunout do vlákna o zábavě a až samo umře, což nebude dlouho trvat, ho asi smažu, což jak říká Kibi, dělám velmi rád. :D
funf5 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 já si říkal, že jsi to rovnou smazal, a že to je při pátku škoda, tady to má místo
mt01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Pokud budete chtít zaslat odkaz, napište mi prosím e-mail na balbos@atlas.cz a já Vám ho obratem zpět zašlu, jelikož za prvé nechci zde dělat nějakou reklamu a za druhé mě kontaktovali od pana Dušáka, ať jim podám vysvětlení Tě kontaktoval Dušák? A to jako proč? Máš se zpovídat že jsi koupil jinde? Teda to je fakt sranda. Já jsem takhle poptával spoustu věcí emailem před osobní návštěvou a nic jsem vysvětlovat nemusel. Teda ty máš ale pech 3 1
bandicoot Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Máš se zpovídat To bude asi nějakej podporučík Dušák, když má podat to vysvětlení. 1
mt01 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 To bude asi nějakej podporučík Dušák, když má podat to vysvětlení. 1 1
kejklik Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Ještě před zamknutím prosím člena jrbalbose o zveřejnění těch "výhružek" od Dušáků. Ať jsem chytřejší...
Milis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Ještě před zamknutím prosím člena jrbalbose o zveřejnění těch "výhružek" od Dušáků. Ať jsem chytřejší... Myslím, že pan B. se už neozve, ostudy už si tady střihl až až, a to prosím i bez banánu.
spineshank Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Ještě před zamknutím prosím člena jrbalbose o zveřejnění těch "výhružek" od Dušáků. Ať jsem chytřejší... jj taky se přidávám o podání vysvětlení
spiderer Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Milisi, bany se rozdavaji snadno - klidnes na hladinu varovani, takovej cervenej ctverecek a otevre se ti administrace, no a pak vyberes na jak dlouho to ma byt I kdyz zase proc prichazet o pana s takhle vynikajici nabidkou
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 - klidnes na hladinu varovani, takovej cervenej ctverecek a otevre se ti administrace, no a pak vyberes na jak dlouho to ma byt Jsem to málem zapomněl, tak jsem si to na tobě zkusil. Máš ho na hodinu.
Chorche Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 He, konečně zase vtipný vlákno A moderátor, co neumí dávat banány, no ty vole
enslow Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 inak je velmi v pohode si kupit breitlingy aj vo viedni..vela krat som videl ze tam boli aj o 1500e lacnejsie ako u nas..a aj s obchodnikmy sa da rozne dohodnut..ze ja neviem ked sa vam nebudu uz pacit vedia ich vykupit naspat popripade na nejaku protihodnotu
kejklik Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Jsem to málem zapomněl, tak jsem si to na tobě zkusil. Máš ho na hodinu. Zneužití pravomoci veřejného moderátora! Kamile, Kamile, to se dělá? A před vánocema....
bandicoot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 enslow: to bych chtěl vidět naživo třeba ve Wempe nebo u Habana.
gougy Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Bych celé vlákno přesunul do sekce "HUMOR", podsekce "po deseti pivech"
Jay Doll Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Mě jenom mrzí, že mi etický kodex zakazuje tady veřejně publikovat něčí přehledy udělených varování. Protože když čtu historii Spidyho, tak se vždycky hrozně nasměju Možná bys to mohl publikovat sám Spajdy, co?
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Jay Doll: Etický cože? Co to? Moderátoři něco takového oficiálně mají, nebo sis to vymyslel jen tak pro sebe? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se