Přejít na obsah

62 hlasů

1. 1. Kto je podla vas nasledovnik?

• MPM
      7
    • ELTON (Prim Manufacture)
      55

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Spravime Chronomag konsenzus?

to zas bude diskuse až budou jiskry lítat :suicide_anim: bych to tu vůbec nerozebíral. Každému co srdci bližší

já vlastním TdB a osobně je to pro mě ten pravý Prim

edit: někdo to cítí určitě jinak a já mu jeho názor rozhodně vyvracet nebudu, ani ho odsuzovat. V podstatě je mi to jedno.

Upraveno uživatelem mt01
Odesláno

kludne to tu zamknem aby sa to tu zase nerozbehlo. poprosim moderatora o radu, bude sa dat hlasovat aj po uzavreti vlakna?

Po zamčení se hlasovat pokud vím nedá, takže pokud chceš omezit diskuzi, prostě apeluj na členy aby se zdrželi komentářů
Odesláno (upraveno)

Je možné popřít, že Elton je nástupce. To ano. Ale je možné tvrdit, že jím je MPM? To je podle mě SCI-FI , které bych nečekal, že tady vůbec někoho napadne.

ved ja netvrdim ze MPM je nastupca. prave naopak. len som nepochopil Karlosovu poznamku v predoslom vlakne tak som zalozil toto aby som sa presvedcil

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Co jsi nepochopil na mé poznámce?

Napsal jsi přibližně toto: fórum chronomag se shodlo, že Elton hodinářská je ten pravý pokračovatel původního Eltonu.

Jen mi prostě přišlo zvláštní, že mluvíš za nás za všechny. Nechci nic nijak rozebírat, každý ať si myslí co chce, ale rozhodně jednoznační nejsme.

Odesláno (upraveno)

je mi luto, moj omyl. konsenzus v tomto pripade naozaj nie je vhodny vyraz. v kazdom pripade tato anketa zatial na konsenzus vyzera :)

Upraveno uživatelem jankoxxx
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Přijde mi, že MPM poslední dobou chrlí model za modelem, s primkama od nich se alespoň v online obchodech roztrhl pytel, ale kdo dělá desing by zasloužil pár facek, snad kromě Sportů "3" je to jeden větší hnus než druhej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...