Přejít na obsah

Breitling Transocean Chronograph Caliber 01

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Až je mi to divný napsat dohromady: nádherný Breitlingy!

edit: tuhle jsem si v jiném vlákně nad kolegovými vintage řikal "čim starší B, tim hezčí" a ono takovýhle překvápko ;)

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno (upraveno)

No, ne. Moc hezký. Kam se poděla pouťovost? :)

A mně na na nich právě ta pouťovost chybí. Tohle je uhlazenej chronograf, na kterým kdyby bylo napsáno třeba Eberhard nebo něco jinýho středněstavovskýho, uhlazenýho, elegantního, tak si řeknu, no dobrý. Pěkný, ale žádný emoce to ve mně nevyvolá.

Breitling má bejt nařvanej, protože je to Breitling. To je jeho parketa a má se jí držet. A proto ho mám rád. Z něj má bejt cejtit ten testosteron na sto honů.

Jestli si marketingoví mágové v Breitlingu usmysleli, že se vrátí ve své filozofii k chronografům 40. let, budiž, ale myslím si, že je to prostě pitchovina. Breitling se udělal na navitimeru a následně získal nálepku leteckých a potápečských tool strojů. To mu přineslo slávu a myslím si, že pokud se od této filozofie odchýlí, spláče nad výdělkem. Ztratí svoje zákazníky vyhraněného vkusu a na tohle jiné nenaláká, protože segment decentních sportovních chronografů je plný silných hráčů. Např. speedmaster, mille miglia od chopardu a jistě by se našlo spoustu jiných příkladů.

Podobný kopanec udělala mezi cigárama značka camel, když se odchýlila marketingově od cigaret pro dobrodruhy a cestovale ke cool značce pro mladé a těžce pohořela.

Apropo, proč se to jmenuje transocean, když to nemá ani gmt ani 24h stupnici, nic co by mělo vazbu na letectví?

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

co si člověk nevygooglí nemá :), zdejší vyhledavač nenajde nic... už TADY je vlákno, tímto se omlouvám...

ještě fotky původních Transoceanů

post-3584-051447900 1292026481.jpg

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno (upraveno)

jj, tvoje i Romanovo argumenty beru, není to nablejskaná brajtla, ale pominu li značku, je to povedenej chronograf :)

EDIT: kua to je skleróza, já už se v tom minulém vlákně vyjadřoval...:D

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno (upraveno)

jj, tvoje i Romanovo argumenty beru, není to nablejskaná brajtla, ale pominu li značku, je to povedenej chronograf :)

EDIT: kua to je skleróza, já už se v tom minulém vlákně vyjadřoval...:D

Šak sem si Tomášu říkal, že už asi stárneš. :D

Jinak ty hodinky maj v podstatě všechno, co mám na hodinkách rád - černý ciferník, negativní subdialy na 3,6,9, který jsou navíc zahloubený se zkosením... Nicméně "B"index je proklatě nízko. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

A mně na na nich právě ta pouťovost chybí. Tohle je uhlazenej chronograf, na kterým kdyby bylo napsáno třeba Eberhard nebo něco jinýho středněstavovskýho, uhlazenýho, elegantního, tak si řeknu, no dobrý. Pěkný, ale žádný emoce to ve mně nevyvolá.

Breitling má bejt nařvanej, protože je to Breitling. To je jeho parketa a má se jí držet. A proto ho mám rád. Z něj má bejt cejtit ten testosteron na sto honů.

Jestli si marketingoví mágové v Breitlingu usmysleli, že se vrátí ve své filozofii k chronografům 40. let, budiž, ale myslím si, že je to prostě pitchovina. Breitling se udělal na navitimeru a následně získal nálepku leteckých a potápečských tool strojů. To mu přineslo slávu a myslím si, že pokud se od této filozofie odchýlí, spláče nad výdělkem. Ztratí svoje zákazníky vyhraněného vkusu a na tohle jiné nenaláká, protože segment decentních sportovních chronografů je plný silných hráčů. Např. speedmaster, mille miglia od chopardu a jistě by se našlo spoustu jiných příkladů.

Podobný kopanec udělala mezi cigárama značka camel, když se odchýlila marketingově od cigaret pro dobrodruhy a cestovale ke cool značce pro mladé a těžce pohořela.

Apropo, proč se to jmenuje transocean, když to nemá ani gmt ani 24h stupnici, nic co by mělo vazbu na letectví?

Souhlas. Navíc ten mesch je tragickej, já nevim, proč to na ty hodinky pořád cpou. Je to prostě zženštilé, nemuzu si pomoct.
Odesláno

taky bych to tak viděl, mě to třeba oslovuje, samo mesh musí dolů, ale... pro vás co jste si s nablýskaným machistickým béčkem někdy zadali, to je zásah do letitých jistot a nabourává to váš těžce vydobytý duševní klid :D

Odesláno (upraveno)

Hodnotenie klubu Dobrý Mäsiar: ":smile_anim: / :sad01_anim: :sad01_anim: :sad01_anim: :sad01_anim: :sad01_anim: "

post-9929-008227900 1292062629.png

tak jsem vratil ze sankovani s detmi, s pocitem, ze me nikdo dneska nenasere. a ejhle Shagu, projevil jsi pozoruhodne dispozice. Kdy konecne ty a chytraci tobe podobni prestanete vynaset priblble soudy o Breitlingu jako hodinkach svym designem urcenym prevazne pro otupele zelinare, rezniky a barove vyhazovace? Vsem neotupelym prislusnikum techto profesi na okamzite na tomto miste omlouvam. Jiste, jejich styl je vyrazny a lehce pompezni, ale tvuj prispevek okoreneny nekolika mirne depresivnimi smajliky mi vicemene isignalizuje spetku ironie a despektu k pisatelum. a to mi moc nejde pod vous.

bud jses mladej typek a pak v ramci sveho osobnostniho vyvinu mas tak nejak pravo na tyhle soudy, dovedu to pochopit....nebo se kurwa bav o hodinkach a poznamky na pisatele jinych postu si laskave nech od cesty.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

tak jsem vratil ze sankovani s detmi, s pocitem, ze me nikdo dneska nenasere. a ejhle Shagu, projevil jsi pozoruhodne dispozice. Kdy konecne ty a chytraci tobe podobni prestanete vynaset priblble soudy o Breitlingu jako hodinkach svym designem urcenym prevazne pro otupele zelinare, rezniky a barove vyhazovace? Vsem neotupelym prislusnikum techto profesi na okamzite na tomto miste omlouvam. Jiste, jejich styl je vyrazny a lehce pompezni, ale tvuj prispevek okoreneny nekolika mirne depresivnimi smajliky mi signalizuje spetku ironie a despektu k pisatelum. a to mi moc nejde pod vous.

bud jses mladej typek a pak v ramci sveho osobnostniho vyvinu mas tak nejak pravo na tyhle soudy, dovedu to pochopit....nebo se kurwa bav o hodinkach a poznamky na pisatele jinych postu si laskave nech od cesty.

ak som ta n....l, tak sa uprimne ospravedlnujem :smile_anim: Pravdepodobne si nepochopil tu trosku ironie z mojho prispevku...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33942-breitling-super-avenger/page__p__510816__hl__%2Bsuper+%2Bavenger__fromsearch__1#entry510816

Odesláno

protoze jsem masiar, tak jsem to nepochopil :) vse dobre, valecna reznicka sekera okamzite zakopana

Odesláno

protoze jsem masiar, tak jsem to nepochopil :) vse dobre, valecna reznicka sekera okamzite zakopana

bolo to myslene prave proti tymto predsudkom. Masiar s brajtlami je nahodou uplne cool...
Odesláno

starnu wole, tebe tyhle stavy potkaji za pul roku, protoze jsi o pul roku mladsi. tak dobry, dobry, ja jen tak brucim, shagu promin :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...