Přejít na obsah

Breitling Transocean Chronograph Caliber 01

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

TO Roman I. : Ještě si zapoměl na taxikáře. ;)

BTW ty hodinky jsou neslaný nemastný.

Upraveno uživatelem honza71
  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jsi takový medvídek, stárnu taky neboj, a rychle, ještě k tomu se ke mě nastěhoval ten němec, no jak jen se jmenuje... toto vlákno je toho živým důkazem :)

Odesláno

jsi takový medvídek, stárnu taky neboj, a rychle, ještě k tomu se ke mě nastěhoval ten němec, no jak jen se jmenuje... toto vlákno je toho živým důkazem :)

pritel Al? u nas pecenej varenej :)
Odesláno

Tahle značka mě taky absolutně neoslovuje a na svém zápěstí si ji představit nedovedu, ale tenhle model se jim opravdu povedl. :smile_anim:

Odesláno

Já to mám v orientaci na fóru občas celkem jednoduchý. Totiž vždycky když uvidím v nějakým vlákně o novince Breitlingu, že se tam vyskytují tahle ustálená slovní spojení...:

"?Jeden z mála modelů Breitling, co se mi líbí a dokázal bych si jej představit na svém zápěstí?"

"?Až je mi to divný napsat dohromady: nádherný Breitlingy!?"

"?No, ne. Moc hezký. Kam se poděla pouťovost??"

"?Tahle značka mě taky absolutně neoslovuje a na svém zápěstí si ji představit nedovedu, ale tenhle model se jim opravdu povedl?"

(výňatek pouze z tohoto vlákna)

... tak začnu bejt nejdřív ostražitej a pak raději rychle mažu pryč. :D Páč to určitě nebude nic pro mě. A většinou jde pak skutečně o nějakou uhlazenou, elegantní, nenápadnou, blazeovanou...nudu.

A zatím se mně to vyplácí. Jedinou výjimkou byly SOH, ale ty mě taky brzo přestaly bavit. Takže díky všem milovníkům klasické krásy za zkrácení mého pobytu na fóru. :)

Odesláno

...... tak začnu bejt nejdřív ostražitej a pak raději rychle mažu pryč. :D Páč to určitě nebude nic pro mě. A většinou jde pak skutečně o nějakou uhlazenou, elegantní, nenápadnou, blazeovanou...nudu.

A zatím se mně to vyplácí. Jedinou výjimkou byly SOH, ale ty mě taky brzo přestaly bavit. Takže díky všem milovníkům klasické krásy za zkrácení mého pobytu na fóru. :)

No vidíš! A stejně sis to hezky dočetl až sem :P
Odesláno

Ty svetly jsou super jak ve zlate, tak ocelove. Neni to pravej Brajtlingen (viz puvodni vlakno), nemaji chybi jim Beckova DNA, takze je jasny, ze ortodoxnim fandum znacky to vonet nebude, ale mne se ty hodiny proste libej!

Odesláno

Slušnej vintage feeling a pohlednej průhled. Takže docela jooo.

Ale nejlepší je na nich stejně ten název - Transocean. Mně to vždycky připomene Rocky Horror Picture Show a jejich domovskou planetu Transsexual Transylvania :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Akú tam majú na nich cenovku a farebnú kombináciu?

Edit: stále dúfam že ten ich kaliber strčia aj do niečoho s poriadnym "B" efektom, napríklad do Avengeru...Snáď niekedy...

Upraveno uživatelem koveras
Odesláno

Souhlas, vcera jsem je taky okukoval v Dealu, na zivo vypadaji dobre.

O tom asi není sporu. Otázka je, vypadají takhle dobrá béčka?

I když ta rúžovozlatá varianta s černým cifrem a kontrastníma subciframa je k sežrání... bejt tam třeba nápis Omega... nebo Zenith... :D

Odesláno

Souhlas. Navíc ten mesch je tragickej, já nevim, proč to na ty hodinky pořád cpou. Je to prostě zženštilé, nemuzu si pomoct.

taky mám stejnej pocit když vidím hodinky kde je mesch,přijde mi to nedůstojný na chlapskou ruku...

Odesláno

Otázka je, vypadají takhle dobrá béčka?

To je vec pohledu, mel jsem tu znacku v minulosti hodne rad, ale vsechny dobry modely prestali nabo prestavaj vyrabet a co se tyka kolekce poslednich dvou let, tak je to bida.

Mas pravdu, ze tento model jako by byl od jineho vyrobce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...