honza71 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) TO Roman I. : Ještě si zapoměl na taxikáře. BTW ty hodinky jsou neslaný nemastný. Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem honza71
tombed Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 jsi takový medvídek, stárnu taky neboj, a rychle, ještě k tomu se ke mě nastěhoval ten němec, no jak jen se jmenuje... toto vlákno je toho živým důkazem
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 jsi takový medvídek, stárnu taky neboj, a rychle, ještě k tomu se ke mě nastěhoval ten němec, no jak jen se jmenuje... toto vlákno je toho živým důkazem pritel Al? u nas pecenej varenej
shag Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 starnu wole, tebe tyhle stavy potkaji za pul roku, protoze jsi o pul roku mladsi. tak dobry, dobry, ja jen tak brucim, shagu promin vsetko je ok
bananovec Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Tahle značka mě taky absolutně neoslovuje a na svém zápěstí si ji představit nedovedu, ale tenhle model se jim opravdu povedl.
mira1.1 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 nemůžu si pomoct, mě se líbí moc. těším se až je uvidím naživo jen ten mesh nevím nevím...
Kalifx Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Já to mám v orientaci na fóru občas celkem jednoduchý. Totiž vždycky když uvidím v nějakým vlákně o novince Breitlingu, že se tam vyskytují tahle ustálená slovní spojení...: "?Jeden z mála modelů Breitling, co se mi líbí a dokázal bych si jej představit na svém zápěstí?" "?Až je mi to divný napsat dohromady: nádherný Breitlingy!?" "?No, ne. Moc hezký. Kam se poděla pouťovost??" "?Tahle značka mě taky absolutně neoslovuje a na svém zápěstí si ji představit nedovedu, ale tenhle model se jim opravdu povedl?" (výňatek pouze z tohoto vlákna) ... tak začnu bejt nejdřív ostražitej a pak raději rychle mažu pryč. Páč to určitě nebude nic pro mě. A většinou jde pak skutečně o nějakou uhlazenou, elegantní, nenápadnou, blazeovanou...nudu. A zatím se mně to vyplácí. Jedinou výjimkou byly SOH, ale ty mě taky brzo přestaly bavit. Takže díky všem milovníkům klasické krásy za zkrácení mého pobytu na fóru.
Snow Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Další varianty. zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/La-montre-Breitling-New-Transocean-Chronograph-Un-envol-de-premiere-classe-No_8216.htm
lib Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 ...... tak začnu bejt nejdřív ostražitej a pak raději rychle mažu pryč. Páč to určitě nebude nic pro mě. A většinou jde pak skutečně o nějakou uhlazenou, elegantní, nenápadnou, blazeovanou...nudu. A zatím se mně to vyplácí. Jedinou výjimkou byly SOH, ale ty mě taky brzo přestaly bavit. Takže díky všem milovníkům klasické krásy za zkrácení mého pobytu na fóru. No vidíš! A stejně sis to hezky dočetl až sem
railmaster Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Tu by mi ani tá dátumovka na 4-5 nevadila.
skalis Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Ty svetly jsou super jak ve zlate, tak ocelove. Neni to pravej Brajtlingen (viz puvodni vlakno), nemaji chybi jim Beckova DNA, takze je jasny, ze ortodoxnim fandum znacky to vonet nebude, ale mne se ty hodiny proste libej!
organic Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Breitling Speedmaster Professional Ja bych si je nekoupil.!Kdyz uz B, tak neco maskulinejsiho. Treba Zounarky.
Kalifx Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 No vidíš! A stejně sis to hezky dočetl až sem Samozřejmě. A nakukuju sem dál... Ale už jen letmo.
NIGHTinGALE Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Slušnej vintage feeling a pohlednej průhled. Takže docela jooo. Ale nejlepší je na nich stejně ten název - Transocean. Mně to vždycky připomene Rocky Horror Picture Show a jejich domovskou planetu Transsexual Transylvania
kulix Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Dneska jsem je viděl na živo, na černé kůži, a jsou fakt fantastické..Na fotkách jsou proti tomu uplně jinde..Fakt dobrý..
Baker Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Souhlas, vcera jsem je taky okukoval v Dealu, na zivo vypadaji dobre.
koveras Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Akú tam majú na nich cenovku a farebnú kombináciu? Edit: stále dúfam že ten ich kaliber strčia aj do niečoho s poriadnym "B" efektom, napríklad do Avengeru...Snáď niekedy... Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem koveras
bandicoot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Souhlas, vcera jsem je taky okukoval v Dealu, na zivo vypadaji dobre. O tom asi není sporu. Otázka je, vypadají takhle dobrá béčka? I když ta rúžovozlatá varianta s černým cifrem a kontrastníma subciframa je k sežrání... bejt tam třeba nápis Omega... nebo Zenith...
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Souhlas. Navíc ten mesch je tragickej, já nevim, proč to na ty hodinky pořád cpou. Je to prostě zženštilé, nemuzu si pomoct. taky mám stejnej pocit když vidím hodinky kde je mesch,přijde mi to nedůstojný na chlapskou ruku...
Baker Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Otázka je, vypadají takhle dobrá béčka? To je vec pohledu, mel jsem tu znacku v minulosti hodne rad, ale vsechny dobry modely prestali nabo prestavaj vyrabet a co se tyka kolekce poslednich dvou let, tak je to bida. Mas pravdu, ze tento model jako by byl od jineho vyrobce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se