Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

je trosku cas tak sa "pochlubim"... su krasne, su velke a su konecne moje!!!:) po viac ako roku spekulovania a hladania lacnejsich alternativ som sa definitivne rozhodol a takmer mesiac od objednania mi konecnecne tento tyzden dorazili moje vysnivane... stale ma to tahalo k nim a niekedy je fakt lepsie si pockat, v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie... :) prikladam par fotiek

post-469-011778700 1292110382.jpg

post-469-030011800 1292110393.jpg

post-469-046773300 1292110422.jpg

post-469-073609300 1292110449.jpg

post-469-057996400 1292110460.jpg

post-469-026505500 1292110471.jpg

Upraveno uživatelem netvor
Odesláno

Dobrá volba, vyzrálé rozhodnutí a čistá práce! :smile_anim:

Velmi gratuluji. Užívej si je a ať neustále slouží k velké radosti. :smoke:

Odesláno

... v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie...

Svatá pravda. Je hezké sledovat jakými kotrmelci se řada z nás dostává ke "svým hodinkám" ... viď Ricousi :D

Odesláno

Svatá pravda. Je hezké sledovat jakými kotrmelci se řada z nás dostává ke "svým hodinkám" ... viď Ricousi :D

Bál jsem se tohle vlákno otvírat a věděl jsem proč... :P No jo, cesta poznání je trnitá a dlouhá a chybovati je lidské ;)

K hodinkám každopádně gratulace a kdyby tě přestaly bavit, tak si to pořádně rozmysli a kdyby to nepomohlo, tak pošli SZ... :lol:

Odesláno

Gratulace! Suprový hodinky!

(Jsou univerzálnější, než bych byl řekl. Já sám velké hodinky nenosím, ale... tento týden s nimi přišel na jednání klient, měl je s krokodýlem, a ty obrovský PO sedly k formálnímu obleku a bílý košili úplně přirozeně, ve své majestátné jednoduchosti byly navýsost elegantní, já se furt nechával fascinovat pomalým během červené špičky sekundové ručky .-)

Odesláno

Bál jsem se tohle vlákno otvírat a věděl jsem proč... :P No jo, cesta poznání je trnitá a dlouhá a chybovati je lidské ;)

K hodinkám každopádně gratulace a kdyby tě přestaly bavit, tak si to pořádně rozmysli a kdyby to nepomohlo, tak pošli SZ... :lol:

no nikdy nehovor nikdy ale rad by som aby mi ostali "navzdy" :D a vdaka vsetkym za gratulacie
Návštěvník dlubix
Odesláno

Pekny hodinky, rad na ne vzpominam. Antireflex je pervektni. Tentokrat bych uz ale kupoval ty 42mm, byly mi veliky. Kazdopadne to byly nejpresnejisi hodky, co jsem mel.

Odesláno

Som rád, že si sa pridal k majiteľm PO. Sú to suprové hodinky, mám ich už viac, ako rok a absolútna spokojnosť.

Takže, len veľká gratulácia, zo srdca :smile_anim:

A čo C.O.S.C certifikát, nechceš k nim aj rodný list? :oneeyed02:

je trosku cas tak sa "pochlubim"... su krasne, su velke a su konecne moje!!!:) po viac ako roku spekulovania a hladania lacnejsich alternativ som sa definitivne rozhodol a takmer mesiac od objednania mi konecnecne tento tyzden dorazili moje vysnivane... stale ma to tahalo k nim a niekedy je fakt lepsie si pockat, v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie... :) prikladam par fotiek

Odesláno

Som rád, že si sa pridal k majiteľm PO. Sú to suprové hodinky, mám ich už viac, ako rok a absolútna spokojnosť.

Takže, len veľká gratulácia, zo srdca :smile_anim:

A čo C.O.S.C certifikát, nechceš k nim aj rodný list? :oneeyed02:

vdaka, no mozno by sa mi tato zbytocnost aj zisla... :)len neviem ako presne na to, idem prehladavat forum, nieco sa mi mari ze tu o tom bolo pisane, stoji to tusim po novom okolo 40frankov nie? inac rozmyslam este ze niekde dokupim tento remen:
Odesláno

No určite to nájdeš v nejakom vlákne aj ja som tam písal, ako som postupoval a stálo to asi tak ako hovoríš, predtým to posielali zdarma. No čo už.

Ten remeň je pekný, len pokiaľ je to od Omegy, lebo som tam zazrel motýľovú sponu s logom Omegy,tak to bude masné, aj keby si len kúpil sponu samostatne a k tomu remeň. Remeň je potrebné vybrať kvalitný, aby aj niečo vydržal.

vdaka, no mozno by sa mi tato zbytocnost aj zisla... :)len neviem ako presne na to, idem prehladavat forum, nieco sa mi mari ze tu o tom bolo pisane, stoji to tusim po novom okolo 40frankov nie? inac rozmyslam este ze niekde dokupim tento remen: http://www.youtube.com/watch?v=ujF-Lkbga_o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...