netvor Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) je trosku cas tak sa "pochlubim"... su krasne, su velke a su konecne moje!!! po viac ako roku spekulovania a hladania lacnejsich alternativ som sa definitivne rozhodol a takmer mesiac od objednania mi konecnecne tento tyzden dorazili moje vysnivane... stale ma to tahalo k nim a niekedy je fakt lepsie si pockat, v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie... prikladam par fotiek Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem netvor
bananovec Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Dobrá volba, vyzrálé rozhodnutí a čistá práce! Velmi gratuluji. Užívej si je a ať neustále slouží k velké radosti.
panedge Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Nádhera,nejvíc se mi líbí,že si je můžeš vzít k čemukoliv a furt vypadaj dobře.Taky je chci
gerhard Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Su vyborne, mal som ich na ruke nadhera. Na zivo je to kus ! Congrat!
Jarett Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 ... v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie... Svatá pravda. Je hezké sledovat jakými kotrmelci se řada z nás dostává ke "svým hodinkám" ... viď Ricousi
Josef01 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Gratulace k hodinkám, taky se mě moc líbí ten rozměr a váha je opravdu na ruce znát.
ricous Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Svatá pravda. Je hezké sledovat jakými kotrmelci se řada z nás dostává ke "svým hodinkám" ... viď Ricousi Bál jsem se tohle vlákno otvírat a věděl jsem proč... No jo, cesta poznání je trnitá a dlouhá a chybovati je lidské K hodinkám každopádně gratulace a kdyby tě přestaly bavit, tak si to pořádně rozmysli a kdyby to nepomohlo, tak pošli SZ...
sery.vlk Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Gratulace! Suprový hodinky! (Jsou univerzálnější, než bych byl řekl. Já sám velké hodinky nenosím, ale... tento týden s nimi přišel na jednání klient, měl je s krokodýlem, a ty obrovský PO sedly k formálnímu obleku a bílý košili úplně přirozeně, ve své majestátné jednoduchosti byly navýsost elegantní, já se furt nechával fascinovat pomalým během červené špičky sekundové ručky .-)
KFL Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 PO jsou vždycky dobrá volba. Gratuluju!
netvor Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Bál jsem se tohle vlákno otvírat a věděl jsem proč... No jo, cesta poznání je trnitá a dlouhá a chybovati je lidské K hodinkám každopádně gratulace a kdyby tě přestaly bavit, tak si to pořádně rozmysli a kdyby to nepomohlo, tak pošli SZ... no nikdy nehovor nikdy ale rad by som aby mi ostali "navzdy" a vdaka vsetkym za gratulacie
Chorche Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Gratuluju, klasika, výborný hodinky
Peter2 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Gratulujem, Omega je dobra volba, na PO si este netrufam ale SM su uz na ceste
Návštěvník dlubix Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Pekny hodinky, rad na ne vzpominam. Antireflex je pervektni. Tentokrat bych uz ale kupoval ty 42mm, byly mi veliky. Kazdopadne to byly nejpresnejisi hodky, co jsem mel.
lastam Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Sednou ti dost dobre, uzivej si je, at ti co-axial dobre slape...
robo Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Som rád, že si sa pridal k majiteľm PO. Sú to suprové hodinky, mám ich už viac, ako rok a absolútna spokojnosť. Takže, len veľká gratulácia, zo srdca A čo C.O.S.C certifikát, nechceš k nim aj rodný list? je trosku cas tak sa "pochlubim"... su krasne, su velke a su konecne moje!!! po viac ako roku spekulovania a hladania lacnejsich alternativ som sa definitivne rozhodol a takmer mesiac od objednania mi konecnecne tento tyzden dorazili moje vysnivane... stale ma to tahalo k nim a niekedy je fakt lepsie si pockat, v konecnom dosledku to vychadza lacnejsie... prikladam par fotiek
xoslic Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 dalsi James Bond . Inac blahozelam. Omegy, pre mna hlavne Seamaster, su mimoriadne krasne strojceky. Snad raz budu tiez moje.
netvor Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 Som rád, že si sa pridal k majiteľm PO. Sú to suprové hodinky, mám ich už viac, ako rok a absolútna spokojnosť. Takže, len veľká gratulácia, zo srdca A čo C.O.S.C certifikát, nechceš k nim aj rodný list? vdaka, no mozno by sa mi tato zbytocnost aj zisla... :)len neviem ako presne na to, idem prehladavat forum, nieco sa mi mari ze tu o tom bolo pisane, stoji to tusim po novom okolo 40frankov nie? inac rozmyslam este ze niekde dokupim tento remen:
robo Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2010 No určite to nájdeš v nejakom vlákne aj ja som tam písal, ako som postupoval a stálo to asi tak ako hovoríš, predtým to posielali zdarma. No čo už. Ten remeň je pekný, len pokiaľ je to od Omegy, lebo som tam zazrel motýľovú sponu s logom Omegy,tak to bude masné, aj keby si len kúpil sponu samostatne a k tomu remeň. Remeň je potrebné vybrať kvalitný, aby aj niečo vydržal. vdaka, no mozno by sa mi tato zbytocnost aj zisla... :)len neviem ako presne na to, idem prehladavat forum, nieco sa mi mari ze tu o tom bolo pisane, stoji to tusim po novom okolo 40frankov nie? inac rozmyslam este ze niekde dokupim tento remen: http://www.youtube.com/watch?v=ujF-Lkbga_o
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se