Přejít na obsah

30 hlasů

1. 1. Pacia sa Vam tieto hodinky?

• Ano
      11
    • Nie
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 12. 2010 v 9:50, 'mechano' napsal:

Nevadí, že to při tom často podrápu a ulomím nožičky?

Nevadí, mě se náhodou líbilo, jak jsi ji posledně přivařil obloukem a zabrousil flexou, když potvora upadla.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Josef, nebuď surovec - on nemůže za to, že mu v prodejně půjčili maketu na vyzkoušení. O2 to přeci dělá stejně - na prodejnách také nejsou přidrátované reálné telefony, no ne?

Odesláno

Pánové nechci to tady rozdmýchávat, ale studoval jsem tu srovnávací fotku co tady Josef01 postnul a bohužel nemůžu najít žádný rozdíl. Tourbillon se takhle nedá napodobit. Podle mě to není fejk

Odesláno
  V 16. 12. 2010 v 17:18, 'Jay Doll' napsal:

Pánové nechci to tady rozdmýchávat, ale studoval jsem tu srovnávací fotku co tady Josef01 postnul a bohužel nemůžu najít žádný rozdíl. Tourbillon se takhle nedá napodobit. Podle mě to není fejk

Taky nechci nic rozdmychávat ale pokud by to byl originál, znamenalo by to, že ta firma končí s hodinařinou.
Odesláno

Já jsem taky pro objasnění, v soutěži najdi sedm rozdílů jsem nenašel ani jeden, kromě toho, že ty DiTechovi asi mělo prasátko. Napříklat Tourbillon, kterej je uvnitř chráněnej mi přijde nachlup stejnej včetně brusu , stejně tak ručky, ciferník a vůbec všechny detaily. Kdyby je měl nějakej zavedenej člen, zřejmě by následovaly gratulace a prosba o fotku po přeleštění ;) asi jsem slepej, takže už jen z edukativních důvodů mi to někdo prosim ukažte...

Odesláno
  V 16. 12. 2010 v 19:33, 'Helex' napsal:

Já jsem taky pro objasnění, v soutěži najdi sedm rozdílů jsem nenašel ani jeden, kromě toho, že ty DiTechovi asi mělo prasátko. Napříklat Tourbillon, kterej je uvnitř chráněnej mi přijde nachlup stejnej včetně brusu , stejně tak ručky, ciferník a vůbec všechny detaily. Kdyby je měl nějakej zavedenej člen, zřejmě by následovaly gratulace a prosba o fotku po přeleštění ;) asi jsem slepej, takže už jen z edukativních důvodů mi to někdo prosim ukažte...

Jo, hovnajs, to se tady bude jen naznacovat. Kua mechano tak co??? :wallbash:
  • Dát hlas 2
Odesláno

K fontu bych dodal, že horní fotka není běžná fotka hodinek jako například od Kibiho, ale je to reklamní fotografie prototypu. Ten font se lišit může, vzpomeňte tady na fotku co tady nedávno prolétla, kde logo bylo evidentně úplně nakřivo na reklamní fotce. Ale to turbo sedí podle mě naprosto přesně a upřímně, neumím si představit číňana, co by ve fabrice napodoboval takto přesně tourbillon. Vy ano?

Odesláno

Taky mi přijde zvláštní představa, že by to někdo pracně vyrobil a pak našrouboval nakřivo...ale nemůžu najít video, co všechno se otáčí. S tim fontem těžko říct, ale že by takovouhle, v podstatě skoro nejjednodušší věc někdo podělal... každopádně jsem zvědav, na co upozorní mechano.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...