Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mam moznost kupit breitlingy s quartzovym strojcekom..ja preferujem automaty ale znamy ma presviedca ze automaty nie su na bezne nosenie..rozumej.sport manualna robota spina atd..a je ich aj potrebne davat kazdy rok nastavovat co nestoji malo penazi

len ma neznicte ze kto ma na take hodinky ma aj na servis..chcem si precitat viac nazorov

post-13608-047921800 1292408098.jpg

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Názorů na stejnou tématiku už tu padlo spousta. Pokud se nechceš dívat na vteřinovku ve smrtelné křeči, vem automaty. Se servisem v případě ETA strojků není údržba vůbec tak horká.

Odesláno

Kamarád Ti je chce asi prodat, žejo. Nevim proč by automaty musely každej rok do servisu, jestli choděj normálně, jednou za pět let to přežiješ.. Ovšem jestli je chceš vyloženě na sport, je jasný že to neni to pravý. To ovšem asi žádný Breitle, quartz nequartz. Já bych si počkal na automaty, normální zátěž (bazén, běh na tramvaj:) Ti vydržej.

Odesláno

Dobře děláš - ono spíš jde o to, že obojí je ručičkový, takže to nevydrží nějaký velký rány - na to je potřeba traser nebo giez.

A naopak - automat JE na běžné nošení, sám se dotahuje, všechno funguje, tiká...

Odesláno

samozrejme ako kazdy tu aj ja ratam ze ich nebudem mat vecne a casom sa automaty lepsie predavaju ako baterky..aspon ja sa stretavam vzdy s tym ze kazdy chce automaty

• Hlasovat proti 1
Odesláno

je to jednoduche - quartz je presny, lahsi a lacnejsi. Automat je vsetko opacne, naviac pohyb sekundovyk krasne hypnotizuje. Na bezne nosenie automaty, pokial mas rad funkcie / napr.rada Professional/, alebo lezies v Tatrach, alebo behas maraton, radsej by som isiel do baterky :rolleyes:

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Jeden čas jsem preferoval quartz, rádiem řízené hodinky atd, pak ve mě cosi přeplo a nyní preferuji pouze automaty...prostě k Breitling mě tak nějak quartz "nesedí".

Odesláno

Kdyby ti nabídl jinou značku než Breitling měl by jsi taky takové dilema,nebo je to tím že jsou to právě Brajtle?Já bych raději vzal nějaký automat.Určitě v té cenové ralaci co jsou ty "B" pořídíš "pro mě tedy hezčí" hodinky.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

At to vezmeme ciste obchodne, nebo od srdce, quarz-stroj nema sanci:

1) mechanicky kalibr se da pravem povazovat za umelecke dilo, na jehoz vyrobe se podileli rucne opravdovi "umelci"

2) quarz-strojek stoji v nakupu 12,50 Sfr., proto je vylouceno, abych za takove hodinky vydal par tisic ?.

Upraveno uživatelem Radim.Fousek
Odesláno (upraveno)

quarz-strojek stoji v nakupu 12,50 Sfr., proto je vylouceno, abych za takove hodinky vydal par tisic ?.

Tohle je dost odvážný tvrzení, Breitling používá tzv. SuperQuartz s termokompenzací. Rozhodně to není jen tak nějaká Miyota za pár stovek.

edit: ale koreluje to s tvým tvrzením, že bys nedal několik tisíc ? ani za chrona v automatu, protože i v nich vidíš jen etu, která má nákupku xx.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • po měsíci...
Odesláno

Tohle je dost odvážný tvrzení, Breitling používá tzv. SuperQuartz s termokompenzací. Rozhodně to není jen tak nějaká Miyota za pár stovek.

edit: ale koreluje to s tvým tvrzením, že bys nedal několik tisíc ? ani za chrona v automatu, protože i v nich vidíš jen etu, která má nákupku xx.

Vlastne mas pravdu, pro me je Breitling to, co je dole na fotce. Nove masovky opravdu nemusim.

A pro ty, co chteji opravdu presny cas mohu jen doporucit radiem rizene hodinky od Aldi nebo Lidl za 30 Euro. Koupil jsem je tchanovi a je nadseny. Konecne si nemusi lamat hlavu, kam ma posunout rucicky pri prechodu na zimni a letni cas a presnejsi hodinky nenajde. Za moje stare Breitle by je v zivote nemenil.

Ale jak rekl pan Jeaun-Claude Biver, sef firmy Hublot "hodinky jsou luxus, statussymbol, ulozeni kapitalu, jenom proboha ne pristroj na ukazani casu."

post-11342-003251800 1298061194.jpg

Odesláno

Keď breitlingi tak určite automat. Ja mám teraz citizeny quartz a najbližšie to budú určite automaty a pravdepodobne breitlingi.

Odesláno (upraveno)

Ale jak rekl pan Jeaun-Claude Biver, sef firmy Hublot "hodinky jsou luxus, statussymbol, ulozeni kapitalu, jenom proboha ne pristroj na ukazani casu."

No, to možná ten pán řekl, a celkem to pasuje na hodinky, které produkuje jeho firma. Možná proto mě ale tato značka ničím neoslovuje, a rozhodně si nevybírám hodinky s tím, že bych chtěl ukládat nějaký kapitál. K tomu se hodí určité typy hodinek, které bych ale určitě nepoužíval na běžné nošení. A vzhledem k tomu, že mě nebaví pořád vytahovat a čumět na mobil, jsem zatím bohužel odkázán na zjišťování času pomocí hodinek. Snad v tom nejsem sám. Upraveno uživatelem ramon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...