enslow Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 mam moznost kupit breitlingy s quartzovym strojcekom..ja preferujem automaty ale znamy ma presviedca ze automaty nie su na bezne nosenie..rozumej.sport manualna robota spina atd..a je ich aj potrebne davat kazdy rok nastavovat co nestoji malo penazi len ma neznicte ze kto ma na take hodinky ma aj na servis..chcem si precitat viac nazorov 1 1
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Názorů na stejnou tématiku už tu padlo spousta. Pokud se nechceš dívat na vteřinovku ve smrtelné křeči, vem automaty. Se servisem v případě ETA strojků není údržba vůbec tak horká.
shag Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Co chces s tymi hodinkami robit konkretne?
Micey Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Kamarád Ti je chce asi prodat, žejo. Nevim proč by automaty musely každej rok do servisu, jestli choděj normálně, jednou za pět let to přežiješ.. Ovšem jestli je chceš vyloženě na sport, je jasný že to neni to pravý. To ovšem asi žádný Breitle, quartz nequartz. Já bych si počkal na automaty, normální zátěž (bazén, běh na tramvaj:) Ti vydržej.
enslow Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 aj tychto par nazorov ma presvedcilo..idem do automatov.. pretoze kamarat mi to opisoval naozaj tak ako keby sa mi mali automaty rozsypat 1
bandicoot Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Dobře děláš - ono spíš jde o to, že obojí je ručičkový, takže to nevydrží nějaký velký rány - na to je potřeba traser nebo giez.A naopak - automat JE na běžné nošení, sám se dotahuje, všechno funguje, tiká...
enslow Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 samozrejme ako kazdy tu aj ja ratam ze ich nebudem mat vecne a casom sa automaty lepsie predavaju ako baterky..aspon ja sa stretavam vzdy s tym ze kazdy chce automaty 1
xoslic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 je to jednoduche - quartz je presny, lahsi a lacnejsi. Automat je vsetko opacne, naviac pohyb sekundovyk krasne hypnotizuje. Na bezne nosenie automaty, pokial mas rad funkcie / napr.rada Professional/, alebo lezies v Tatrach, alebo behas maraton, radsej by som isiel do baterky 1 2
farářskej Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 No, zrovna já bych v případě Breitlingu do baterky šel - ten jejich hyperpřesnej a spolehlivej kompenzovanej superquartz mě láká už dost dlouho (Colt)...
xoslic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 musim potvrdit, ze kaliber B78 je presne taky, ako ho propaguju. Superpresny. Za 3 mes. je odchylka od oka -0.5 sec. 1 1
šarik Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Nezakládám zvláštní téma. Jen prosím o znalecký posudek, jestli toto jsou obšlehlý Breitlingy, či něco jiného. Jen tak pro zajímavost.http://www.zive.cz/poradna/stupnice-na-hodinkach/sc-20-cq-445636/default.aspx?consultanswers=1
Jeremy Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Nezakládám zvláštní téma. Jen prosím o znalecký posudek, jestli toto jsou obšlehlý Breitlingy, či něco jiného. Jen tak pro zajímavost. http://www.zive.cz/poradna/stupnice-na-hodinkach/sc-20-cq-445636/default.aspx?consultanswers=1 To nemá s Breitling pranic společného.
dzedek Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Jeden čas jsem preferoval quartz, rádiem řízené hodinky atd, pak ve mě cosi přeplo a nyní preferuji pouze automaty...prostě k Breitling mě tak nějak quartz "nesedí".
vraby Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Kdyby ti nabídl jinou značku než Breitling měl by jsi taky takové dilema,nebo je to tím že jsou to právě Brajtle?Já bych raději vzal nějaký automat.Určitě v té cenové ralaci co jsou ty "B" pořídíš "pro mě tedy hezčí" hodinky.
David.Prazan Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Z meho pohledu jsou quartz strojky velmi presne lec me u nich chybi duse a to mam Breitling profesional ale uz se poohlizim po automatech
Radim.Fousek Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) At to vezmeme ciste obchodne, nebo od srdce, quarz-stroj nema sanci: 1) mechanicky kalibr se da pravem povazovat za umelecke dilo, na jehoz vyrobe se podileli rucne opravdovi "umelci" 2) quarz-strojek stoji v nakupu 12,50 Sfr., proto je vylouceno, abych za takove hodinky vydal par tisic ?. Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Radim.Fousek
bandicoot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) quarz-strojek stoji v nakupu 12,50 Sfr., proto je vylouceno, abych za takove hodinky vydal par tisic ?. Tohle je dost odvážný tvrzení, Breitling používá tzv. SuperQuartz s termokompenzací. Rozhodně to není jen tak nějaká Miyota za pár stovek. edit: ale koreluje to s tvým tvrzením, že bys nedal několik tisíc ? ani za chrona v automatu, protože i v nich vidíš jen etu, která má nákupku xx. Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem bandicoot
Radim.Fousek Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Tohle je dost odvážný tvrzení, Breitling používá tzv. SuperQuartz s termokompenzací. Rozhodně to není jen tak nějaká Miyota za pár stovek. edit: ale koreluje to s tvým tvrzením, že bys nedal několik tisíc ? ani za chrona v automatu, protože i v nich vidíš jen etu, která má nákupku xx. Vlastne mas pravdu, pro me je Breitling to, co je dole na fotce. Nove masovky opravdu nemusim. A pro ty, co chteji opravdu presny cas mohu jen doporucit radiem rizene hodinky od Aldi nebo Lidl za 30 Euro. Koupil jsem je tchanovi a je nadseny. Konecne si nemusi lamat hlavu, kam ma posunout rucicky pri prechodu na zimni a letni cas a presnejsi hodinky nenajde. Za moje stare Breitle by je v zivote nemenil. Ale jak rekl pan Jeaun-Claude Biver, sef firmy Hublot "hodinky jsou luxus, statussymbol, ulozeni kapitalu, jenom proboha ne pristroj na ukazani casu."
Jenes Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Keď breitlingi tak určite automat. Ja mám teraz citizeny quartz a najbližšie to budú určite automaty a pravdepodobne breitlingi.
ramon Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Ale jak rekl pan Jeaun-Claude Biver, sef firmy Hublot "hodinky jsou luxus, statussymbol, ulozeni kapitalu, jenom proboha ne pristroj na ukazani casu." No, to možná ten pán řekl, a celkem to pasuje na hodinky, které produkuje jeho firma. Možná proto mě ale tato značka ničím neoslovuje, a rozhodně si nevybírám hodinky s tím, že bych chtěl ukládat nějaký kapitál. K tomu se hodí určité typy hodinek, které bych ale určitě nepoužíval na běžné nošení. A vzhledem k tomu, že mě nebaví pořád vytahovat a čumět na mobil, jsem zatím bohužel odkázán na zjišťování času pomocí hodinek. Snad v tom nejsem sám. Upraveno 24. února 2011 uživatelem ramon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se