Pavlucha Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 ... že to mohl Tolkien napsat přímo a ušetřit spoustu času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Ty krávo, to čumím..... Já myslel, že ten socík byl méně škodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 nie,nie velmi skodny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 (upraveno) Ta recenze mi přijde si tak, že si někdo udělal z vedoucího komanče v RP totální pr*el a v hospodě se pak s partou rádoby disidentů chechtali, co nechal vytisknout... Tohle ani nejzavilejší komanč nemohl myslet vážně....Tak nějak mi to připomělo dobu po "sametu" kdy byly Krkonošké pohádky označeny za komunistickou ideologii a propagandu, chudák feudál je týrán partou komunisticky smýšlejícího služebnictva a komunistou (vedoucí tajemník) Krakonošem jež má sojku od STB........ Upraveno 15. ledna 2011 uživatelem polda.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 jaký štěstí, že už je to za námi!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 ještě ne, stále to za sebou vláčíme!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 ještě ne, stále to za sebou vláčíme!!!!!!! To v každým případě, ale myslím, že z nejhoršího jsme už venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 a pre tych skor narodenych treba odporucit znamu knihu od Georga Orwella - 1984, myslim, ze tam je to mrazivo ale vystizne podane (v podstate ide o predpoved vyvoja totality z r. 1948). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 .Tak nějak mi to připomělo dobu po "sametu" kdy byly Krkonošké pohádky označeny za komunistickou ideologii a propagandu, chudák feudál je týrán partou komunisticky smýšlejícího služebnictva a komunistou (vedoucí tajemník) Krakonošem jež má sojku od STB........ Vím, že je tenhle večerníček v naší kotlině hrozně oblíbenej, ale to blbý schéma tam opravdu je, záporák je feudál a podle jména a výraziva asi i Němec a Krakonoš má často fízlacký metody, že na něj něco nastraží a pak ho potrestá. K mým oblíbeným fakt nepatří. Stejně tak mi leze na nervy konec filmu Císařův pekař, jak všichni dohromady budeme pracovat a dobře se mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Vím, že je tenhle večerníček v naší kotlině hrozně oblíbenej, ale to blbý schéma tam opravdu je, záporák je feudál a podle jména a výraziva asi i Němec a Krakonoš má často fízlacký metody, že na něj něco nastraží a pak ho potrestá. K mým oblíbeným fakt nepatří. Stejně tak mi leze na nervy konec filmu Císařův pekař, jak všichni dohromady budeme pracovat a dobře se mít. Je to sračka. Já moc nemám rád Werichův humor, vlastně mně nic neříká ani předválečná éra V+W a už vůbec né ty přechytralý Horníčkovy Hovory H., nebo jak se to jmenovalo. A už vůbec nemám rád satiru. Já mám rád Abbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Viktore, doufám že si jen děláš pr..l. Hledat jakési skryté významy v pohádkách, to mi přijde vážně na hlavu (stejně, jako když v Kocouru Mikešovi někomu vadí Nácíček). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Viktore, doufám že si jen děláš pr..l. Hledat jakési skryté významy v pohádkách, to mi přijde vážně na hlavu (stejně, jako když v Kocouru Mikešovi někomu vadí Nácíček). Tak teď mě vypad luňák z nosu. Samozřejmě, že tam ty "skrytý" významy byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Jo tak to potom budou asi ve všech pohádkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Jo tak to potom budou asi ve všech pohádkách. No, třeba Major Zeman je vlastně taky taková pohádka - pro dospělý, co? Klasický schéma všech akčních filmů - dobro vs. zlo, jako ve všech pohádkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Teď už jen přeháníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Teď už jen přeháníš. OK, peace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Bohužel, schema tam je a silně, ale v rumcajsovi ještě horší, protože trautenberg alspoň mluví bez přízvuku, pokud se nepletu Vzhledem k tomu, že nejde o lidové pohádky, je úmysl zřejmý. Ani nevím, má-li to vůbec nějaký předobraz v realitě, nebo je to čistě tendenční socreál báchorka. Kloním se k za Bé. Každopádně takové věci čas po právu zavane, ať se nám jiskrám líbily sebevíc. Jen doufám, že podle nich nebudou posuzovat nás, nebo to nějak trapně cenzurovat, jako haklberryhofinna, nebo mikeše. Prostě je to venku a basta. Vkusné a poctivé uvedení věcí na pravou míru by ale neškodilo, jako to myslím dělali u Zemana. Ono i ten werich, že, moje děti například nechápou tu zlobu, co z toho čiší ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Protože obě chtějí být závratně bohaté, až budou velké ) Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 nechcete si radši založit vlákno , nebo rovnou nový web o pohádkách? Čekal jsem,že se dozvím víc informací o téhle limitce,třeba kolik se jich vlastně vyrobilo, jak jsou frekventovaný. za kolik se dají pořídit v NOS stavu, kdo je má, nebo tak něco. zatímco tady ztrácím čas čtením filozofických blábolů, jestli byl Krakonoš komunista nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 nechcete si radši založit vlákno , nebo rovnou nový web o pohádkách? Čekal jsem,že se dozvím víc informací o téhle limitce,třeba kolik se jich vlastně vyrobilo, jak jsou frekventovaný. za kolik se dají pořídit v NOS stavu, kdo je má, nebo tak něco. zatímco tady ztrácím čas čtením filozofických blábolů, jestli byl Krakonoš komunista nebo ne... Takhle se tady už zmutovalo vláken ... A dost často se z toho vyvine zábavná či plodná debata(teda jak pro koho) , no a dost často to taky stojí za houby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se