Tomas_2002 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 martyho frky Já mám rád tenhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 no to mi připomělo jeden, kde bylo napsaný něco jakože "Zdravíme z koncertu, kde už se diváci dostávají do ráže... a pak následoval podobný obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Reforma českého zdravotnictví od 1.1.2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Manželka odjede na měsíc do lázní, a za 3 dny dostane od manžela sms:"Kde jsou lžičky, nože, vidličky?"Odpovídá: "Spávej doma!"Za týden zase SMS: "Kde jsou lžičky, nože, vidličky?"Odpovídá: "Spávej doma!"Když se po měsíci vrátila domů, muž se zlobí:"Nemohlas mně normálně odpovědět?"Ona: "Vždyť jsem ti psala, aby jsi spával doma! "jde do ložnice a sundá přikrývku...A tam: lžičky,nože, vidličky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Dežo a Karol jsou dva cikáni, žebráci z Čech. Pracují v Londýně na různých ulicích.Dežo přináší domů 2- 3 libry denně a Karol oproti němu přináší ženě každý den plný kufr 10 librových bankovek.Jednoho dne se Dežo ptá Karola: "Jak je to možné, že žebrám stejně usilovně jako ty a vydělám si tak málo?"Karol odpoví: "Ukaž mi co máš napsané na tvojí tabulce?"Dežo ukazuje: "Nemám práci, mám ženu a 6 dětí, nemáme co jíst, pomozte nám.""Tohle tam máš napsaný? No to se nediv, že dostáváš tak málo"."A ty tam náš napsaný co ?" Karol ukazuje: "Už mi chybí jen 10 liber, abych se mohl vrátit zpátky do Čech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Snad nikoho nepohorším ... http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/batman-nemuze-prestat-myslet-na-sex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Snad nikoho nepohorším ... http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/batman-nemuze-prestat-myslet-na-sex :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Tak to je pecka. - Zadajte užívateľské meno! - logik2 - zadajte heslo! - jablko - ľutujem, heslo musí obsahovať minimálne 8 charakterov! - červenéjablko - ľutujem, heslo musí obsahovať min. 1 číslicu! - 1červenéjablko - ľutujem, heslo musí obsahovať min. jedno veľké písmeno! - 1VYJEBANÉčervené jablko - ľutujem, heslo nemôže obsahovať za sebou nasledujúce veľké písmená! - 1VyjebanéČervenéJablko,AnastrčSiho! - ľutujem, heslo nemôže obsahovať diakritické znaky! - 1VyjebaneZhniteCervenéJablkoAzdochniAkAniToNeprijmes - ľutujem, toto heslo je už obsadené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Proč jsou motocykly lepší než ženy ? ? Motocykl neotěhotní? Na svém motocyklu si zajezdíš kdykoli v měsíci.? Motocykl nevlastní rodiče, tudíž nemusíš nenávidět svou tchýni.? Motocykl nekňučí dokud něco není opravdu špatně.? O motocykl se můžeš podělit se svými přáteli.? Motocyklu je jedno na kolika motocyklech jsi předtím jezdil.? Když si chceš zajezdit, pokaždé dorazíš do cíle zároveň se svým motocyklem.? Motocyklu je jedno kolik motorek současně vlastníš.? Tvé motorce nevadí, koukáš-li se po jiných strojích.? Motocykl se nestará, když si kupuješ časopisy o jiných motocyklech.? Pokud motocykl píchneš, tak to jde vždy spravit.? Na mechanika pracujícího na tvém motocyklu nemusíš žárlit.? Když své motorce vynadáš, tak se před další jízdou nemusíš omlouvat.? Na své motorce můžeš jezdit jak dlouho chceš a přesto se nikdy nenaštve.? Jízdu na motorce můžeš kdykoli přerušit aniž bys jí způsobil frustraci.? Tvoji rodiče ti nebudou připomínat vztahy s tvým starým motocyklem poté co ho vyhodíš.? Motorku nikdy nemusíš (pokud není - 20°C) předem hodinu zahřívat aby jsi si 10 minut pořádně zajezdil? Tvoje motorka ti nikdy nevyčte, že na ní jezdíš hůř než Tvůj předchůdce? Tvoje náklady (prachy) vložené do motorky budou vždy přímo úměrné požitku, který získáš? Motorka nikdy nelže !? Čím jseš starší - tím raději jsi se svojí motorkou sám? Tvoje motorka Tě nikdy nepůjde hledat do hospody - vždy čeká trpělivě venku? Pokud TY nechceš nikdy si nenechá zvětšit válce jenom kvůli svýmu sebevědomí? Ať jsi kdekoliv a jakkoliv dlouho - Tvoje motorka je věrná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Tak jest !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Odpověď na tuhle reklamu od Jaguáru http://www.youtube.com/watch?v=vg1YhNs5dQ0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kdyk16RbY10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Zeman při návštěvě Afghánistánu... (to, že dostal VIP vestu není asi třeba komentovat... stejně jako fakt, že mu dané vylepšení je patrně stejně k ničemu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Edit: tak už to tady bylo... Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Co konkrétně je na těch fotkách vtipného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Zeman by už nebyl vtipnej ani v latexovým oblečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 hot dog ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Ještě tohle mě pobavilo: http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/den-kdy-zeme-prestala-masturbovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky