Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mě už ten Zeman nebaví, tak něco jinýho

Cigán Dežo má první sexuální styk. Hladí Eržiku po kundě a povídá: ?Čo je to, také mekúčké, hebúčké, těplúčké, chlupaťúčké??

? ?Mačka!?

? ?A kedy zdochla??

Odesláno

Tak tu debatu z neděle pomalu ukončíme. Pan ing. Miloš Zeman má opravdu plné právo mluvit jako čuně a jako většina z nás.  Ing. Miloš Zeman momentálně zastává úřad prezidenta ČR. Při prezidentském slibu musel

říci mj. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.? 

Pokud se ozývá velká část národa, media domácí i zahraniční proti tomu, že prezident ČR mluví vulgárně na veřejnosti, nejedná podle svého slibu.

Občan ing. Zeman může svobodně privátně chodit v tričku pocintaném becherovkou, drbat se na veřejnosti v rozkroku a do divadla přijít v sandálech a ponožkách. Prezident ČR Miloš Zeman po dobu svého úřadu

reprezentuje tuto zemi, a jeli toto chování nevhodné, nesmí se takto chovat, protože je její vizitkou.

Děkuji všem za konec diskuzí nad tímto navýsost trapným tématem

Odesláno

Tak jo.
-----------------------------------------------------------------------------------

"Pamatuj si Pepíčku, chytrý člověk má vždy pochybnosti, jen hlupák nepochybuje."
"Tati, a jsi si tím jistý?"
"Stoprocentně!"

Odesláno

Edit: co to má Mynář na ruce?

Kastelan Vrata ma na ruce, myslim, prumyslovy manometer (proste tlakomer :)), zrejme limitka by kamos Kverka u jedne z butikovych znacek

Odesláno

Hasňa má pravdu, viz. obrázek. Zdroj je Sinclair Nicholas, Americký slang, vydal Horizont Praha už v roce 1992.

Wang dang american slang! Tuhle knizku jsem mel taky a zboznoval ji. Bohuzel se mi nekam ztratila. Kde ji sehnat?
Odesláno

nemůžu si pomoct,  to co doporučuje má spojitost s nějakou její schopností? 

Je to docela IQ test, ale jistou podobnost jsem mezi nima našel

post-20351-0-96574700-1415180499_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...