mondeo2 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 já si po sobje fšechno co napíšu přečtu, a skontroluju, neš to zveřejnim. Nechcy vipadat jako cip. Ale že bich někoho kvúly njejakí chibyčce tepal, tak to néé no mohlo to bejt taky takto................YaAa sI Po sObYe fShEcHnO Co nApIiIsHu pRzEcZtU, a sKoNtRoLuYu wOe, NeSh tO ZwErZeYnIm. NeChCy wIpAdAt yAkO CiP =d. AlE ZhE BiCh nEkOhO QuUuLy nYeYaKiIi cHiByCzCe tEpAl, TaK To nEeEeEe :-*** NiKdO Me NeMaAa LaAaAaAaD!!!!!! ((((((((((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Nerozbitne sklenicky NDR i s kyblikem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88242-mo%C3%ABt-skleni%C4%8Dky/já je kdysi dostal v nějakém balíčku a nerozbitné tedy nejsou - je to barevné sklo, mimochodem jsou parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 no mohlo to bejt taky takto................YaAa sI Po sObYe fShEcHnO Co nApIiIsHu pRzEcZtU, a sKoNtRoLuYu wOe, NeSh tO ZwErZeYnIm. NeChCy wIpAdAt yAkO CiP =d. AlE ZhE BiCh nEkOhO QuUuLy nYeYaKiIi cHiByCzCe tEpAl, TaK To nEeEeEe :-*** NiKdO Me NeMaAa LaAaAaAaD!!!!!! (((((((((((ano, ano.... chapem tvoje myslienky a aj MJ sa vyjadril celkom presne - je to pravda, suhlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 GrammarNazi hlásí: "Mně jsou ženský sympatičtější."To mi uteklo...sákryš, a tak si dávám pozor, když dělám chytrýho. Za trest si dnes po obědě nedám viržínko. Neplačte, sami jste si to zavinili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak ten jsem teda nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak ten jsem teda nepochopil.tazke, tazke....vysvetlivky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 já je kdysi dostal v nějakém balíčku a nerozbitné tedy nejsou - je to barevné sklo, mimochodem jsou parádní..Tyhle jsou plastové, ty skleněny jsou menší a průhledny a rozbit půjdou oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Tak ten jsem teda nepochopil. tazke, tazke....vysvetlivky?Klucíííí, když se dva perou, třetí se směje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Klucíííí, když se dva perou, třetí se směje... tak a tebe to je smiesne, hee?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 To se moh smát rovnou, kikot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 asi to tu ještě nebylo což se divím Zdeněk Pohlreich a ukradený řetízek www.youtube.com/watch?v=nlDEMtWBa7I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 ani slonik tu urcite este nebol Potkají se dva kamarádi:- Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl.- Výborně, člověče, pořídil jsem si slona.- Slona? Co s ním?- To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umyje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělé.- To zní dobře. Na kolik přijde takový slon?- Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet.- Fajn, domluveno.Potkají se po pár týdnech:- Teda ty jsi mi dal! Trávník na sračku, stromy zlámaný, všude samá hovna,rozsedl mi auto, děti se ho bojí a manželka se chce rozvádět!- Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Dnes nebylo. Jen včera a předevčírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Twl, dej? vu..... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Dnes nebylo. Jen včera a předevčírem.aha tak to byl asi ten odkaz na facebook což mi nejde .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 tak a tebe to je smiesne, hee??Já to pochopil, jako příběh s ponaučením. Když už si musíš rozbít hubu, tak civilizovaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Slonik mi spravil naladu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 tak a tebe to je smiesne, hee??Kdo by sa chcel divat, ako sa niekto tahá za vlasy a za tričko? Takto z toho pekny zápas, na ktory sa da divat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Já to pochopil, jako příběh s ponaučením. Když už si musíš rozbít hubu, tak civilizovaně.A ten popcorn, co má ten vyčůránek v ruce? Sytý hladovému nevěří? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky