Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co čekat od lidí v zemi, kde se uživí TV kanál s věštcema :( Člověk až žasne - na jednu stranu jsme asi nejvíce sekulární národ světa, na druhou stranu značná část populace věří neskutečným pí.ovinám. Všude kolem sebe vidím, že každý věnuje obrovskou, často téměř odbornou pozornost srovnávání, testům a parametrům při nákupu blbé elektroniky, ale nevěnuje ani deset procent stejné pozornosti tomu, co do sebe láduje - jídlem a pitím počínaje a všelijakými preparáty konče. Já aktuálně v širší rodině bojuju proti nadužívání koloidního stříbra a tablet Oxy-oxy nebo jak se to jmenuje...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Myslím si, že MMS/CDS už bylo i v tom původním. :-)

...

Nicméně sám jsem to užíval na zuby, na paradentózu, otec a další známý také a musím říct, že to min. na tohle funguje.

Dásně se stáhnou a přimknou k zubům, zuby se přestanou kývat. Zubař na to celkem čuměl. Podotýkám, že jsem to nepil, jen kloktal případně mazal na vatičce.

Takže mi spíš přijde jako hlupák ten, co věří "odbornému" článku od iDnes... ten článek je skutečně nesmysl.

Ono když něco funguje a je to levné, tak to je docela pro business průser... :-)

Před pár týdny se tady propíraly bydlenky, prána, octování a "hledání parazita", tak tady máme reálné pokračování.

Aneb: Když do sebe liješ chlor a je ti blbě, tak nechcípáš ale detoxikuješ!!! ...a kandiduješ na "Darwin Prize"  :thumbsup_anim:

Odesláno

.... Já aktuálně v širší rodině bojuju proti nadužívání koloidního stříbra a tablet Oxy-oxy nebo jak se to jmenuje...

Mám to podobne. Manželka je závislá na krevetách, bojujem s tým, je to vyslovene škodlivé pre peňaženku :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Mám to podobne. Manželka je závislá na krevetách, bojujem s tým, je to vyslovene škodlivé pre peňaženku :)

Krevety maj hodne cholesterolu.

Odesláno (upraveno)

Zmizíku, díky, to jsem nevěděl - já je žeru docela dost a vždycky jsem si tak nějak myslel, ze bezobratlí obecně (hmyz, korýši) jsou zdravá záležitost.

Upraveno uživatelem martar
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmizíku, díky, to jsem nevěděl - já je žeru docela dost a vždycky jsem si tak nějak myslel, ze bezobratlí obecně (hmyz, korýši) jsou zdravá záležitost.

Mymi prispevky se casto tahnou hodnotna poselstvi jak cervena nit.

Odesláno

Němečtí dispečeři ve Frankfurtu jsou považováni za netrpělivé.

Očekávají, že budete vědět, kde je vaše místo pro nastupování, ale i že tam dojedete bez podpory věže.

Tento rozhovor zachytili v Pan Am 747:

Speedbird 206: "Dobrý den, Frankfurte, Speedbird 206 opustil přistávací dráhu."

Pozemní středisko: "Guten Morgen. Jeď na svoje místo."

Velký British Airways 747 vjel na hlavní dráhu a zastavil.

Pozemní kontrola: "Speedbirde, víš, kam máš jet?"

Speedbird 206: "Moment, kontrolo, hledám moje místo."

Pozemní středisko (arogantně): "Speedbird 206, copak jste nikdy nebyl ve Frankfurtu?"

Speedbird 206 (klidně): "Ale byl, v roce 1944, ale v jiném Boeningu, ale jen jsem tu něco shazoval, ale nezastavoval jsem se tu!"

Návštěvník tolja
Odesláno

Němečtí dispečeři ve Frankfurtu jsou považováni za netrpělivé.

Očekávají, že budete vědět, kde je vaše místo pro nastupování, ale i že tam dojedete bez podpory věže.

Tento rozhovor zachytili v Pan Am 747:

Speedbird 206: "Dobrý den, Frankfurte, Speedbird 206 opustil přistávací dráhu."

Pozemní středisko: "Guten Morgen. Jeď na svoje místo."

Velký British Airways 747 vjel na hlavní dráhu a zastavil.

Pozemní kontrola: "Speedbirde, víš, kam máš jet?"

Speedbird 206: "Moment, kontrolo, hledám moje místo."

Pozemní středisko (arogantně): "Speedbird 206, copak jste nikdy nebyl ve Frankfurtu?"

Speedbird 206 (klidně): "Ale byl, v roce 1944, ale v jiném Boeningu, ale jen jsem tu něco shazoval, ale nezastavoval jsem se tu!"

zapomněl jsi napsat rok, v kterém se to stalo

Odesláno
To nechapu co je na tom vtipneho ? Jako ta manipulace z ruskeho zdroje ? Spousta tech obrazku uz se probirala a ti lidi na nich bojovali proti islamskemu statu, ostatne bojovnici al- nusra, isil apodobnych sracu se s odkrytym oblicejem vetsinou nefoti.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...