koblih69 Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Žehličku Si děláte prdel, ale my musíme přepracovat celej projekt pro Kubu. Např osvětlení nebylo scháleno, protože jsme navrhli 60W žárovky a oni mají energetickou krizi a je embargo na žárovky nad 40W . Malou klimatizaci rozvodny musí ze stejného důvodu schválit ministr průmyslu osobně.... Pro šňůrky na mobil si přišel i nejeden z ředitelů - vypadalo to skoro jako když Kolumbus vezl indiánům zrcátka....
pete Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Tak jsem koukal na tu soutěž o kousek výš a fakt masakr....
vonstochow Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Přijde žena na gynekologii, lehne si na kozu a čeká. Za chvíli přijde muž v bílém, podívá se jí mezi nohy, usměje se a odejde. Žena za ním volá: - Tak co jste zjistil? - Já nevím, my tu jen malujeme?! Dva muži sedí v autě a spolujezdec po pár kilometrech usne. Řidič nemá s kým kecat, tak vezme mladou stopařku. Ta si sedne na zadní sedadlo. Řidič mrkne do zpětného zrcátka, holka nohy roztažené a bez kalhotek. Probudí loktem spolujezdce a říká mu: "Podívej se do zpětného zrcátka." Ten napůl probuzený mrkne do zrcátka a říká : "Ty vole nemáš hřeben? Vypadám jak p..a" Dva čundráci jdou na tůru a míjejí holku, která spravuje píchlé kolo. Jeden se nabídne, že jí pomůže. Za chvíli dojede svýho kamaráda na kole. "Tys jí šloh kolo?" "Né. Ona sama. Dodělal jsem tu duši, ona si sundala kalhotky a prý, že si můžu vzít co chci. Tak jsem si vybral kolo." "Dobře jsi udělal. V těch kalhotkách bys vypadal jak buzerant." Sedí chlapeček u žumpy a usedavě pláče. Jde okolo policista a říká: "Proč pláčeš chlapečku?" "Spadla mi do žumpy matka!" Tak policista se svleče skočí do žumpy, potápí se, hrabe, nechce to vzdát, ale když už mu hovna lezou úplně všude, vzdá to, vyleze ven a se zármutkem chlapečkovi řekne, že je mu líto, ale že jeho matku nenašel. Chlapeček se zamračí a odpoví: "Tak to mi je ten šroubek na hovno."
pete Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 # Trestanec utekl z věznice, kde byl zadržen po celých 15 let. Při útěku narazí na # dům a vloupá se do něj. V posteli najde mladý manzelský pár. Vytáhne muže, sváže # ho na židli a přiváže ženu k posteli. Na to na ní vylezl, políbil ji na krk, pak # vstal a odešel do koupelny. Když je trestanec v koupelně, muž říká své ženě: # "Poslouchej, tenhle chlápek je vězeň, podívej se na jeho oblečení! Nejspíš # strávil dlouhou dobu ve věznici a roky neměl ženskou. Viděl jsem, jak Tě políbil # na krk. Jestli chce sex, nevzpouzej se, nestěžuj si, jenom dělej, co Ti řekne, # uspokoj ho. Tenhle chlap musí bejt nebezpečnej, jestli se naštve, zabije nás # oba! Buď silná, miláčku. Miluju Tě." Žena odpovídá: "Nelíbal mě na krk. Šeptal # mi do ucha. Řekl mi, že si myslí, ze jsi vážně sexy chlap a zeptal se mě, jestli # máme v koupelne nějakou vazelínu... Buď silný, miláčku. Taky Tě miluju....."
vonstochow Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi. Kamarád mu říká: Neblbni, u nás na fakultě teď testujeme super počítač, ten ti za 50,- Kč udělá diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče. Chlap to zkusí a z počítače vypadne lístek: Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes noc, přes den natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 týdny! Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký podfuk a jestli by ten počítač neoblbnul. Rozhodne se, že to zkusí. Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa, moč od dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na něm je napsáno: Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si katexovy filtr. Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořiďte si právníka. A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket nikdy nezahojí! Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní:Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí Vás. Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí... "Já vidím Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí... "Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty pičo, já mám invalidní důchod!" Přijde muž domů a žena říká: "Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého,co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?" Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky. Cestou domů jde kolem bordelu a říká si:Jedno malý neuškodí, je čas a mám šťastný den Nakonec se probudí na pokoji s třema holkama, v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí, co bude. Osvítí ho Bůh, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem, zazvoní a hned jak ženuška otevře, začne křičet: Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!"
Koci Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Jedno video od tohohle skvělého týpka: http://youtube.com/watch?v=cNtXL65fbB8
Návštěvník milosklikar Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Tak tohle mě fakt dostalo. http://www.evropa2.cz/cs/blog/liborb.php pusť : EMO crew Upraveno 19. května 2008 uživatelem milosklikar
New Milis Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Tak tohle mě fakt dostalo. http://www.evropa2.cz/cs/blog/liborb.php pusť : EMO crew Tak ta je v pohodě....
B.F.G. Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Tak tohle mě fakt dostalo. http://www.evropa2.cz/cs/blog/liborb.php pusť : EMO crew Celý se to skouknout fakt nedá. Ještě že jsem debil, emo bych byl totiž strašně nerad.
Gilius Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Jsem drsnej a vydržel až do konce. Vidím to jednoduše.....teplou,studenou a zavřít do klece(nebo oranžovýho paneláku) a zahodit klíče....jo a předtím ostříhat,aby něco viděla. Upraveno 19. května 2008 uživatelem Gilius
Stephan Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 co je moc, to je prilis. To video s EMO holkou je tak neskutecne, ze by to snad ani nikdo nevymyslel,
pete Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Tak děvče EMO mě dostalo. Ta by potřebovala natřít na oranžovou! Upraveno 19. května 2008 uživatelem pete
Jakubisko Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Jak pise Boucek, ta holka je komik Nejvic me dostaly EMO zakony, ty by asi clovek ve cl.38 Statutu Mezinarodniho soudniho dvora nenasel
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Sedí dvě sovy v noci na stromě a jedna povídá: "Huuuu!" Druhá na to: "Si píča ...co mě strašíš?!!!"
Conrad Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Jsem drsnej a vydržel až do konce. Vidím to jednoduše.....teplou,studenou a zavřít do klece(nebo oranžovýho paneláku) a zahodit klíče....jo a předtím ostříhat,aby něco viděla. Po 97 sec.jsem byl groggy
horal Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Tak tohle mě fakt dostalo. http://www.evropa2.cz/cs/blog/liborb.php pusť : EMO crew Chudák holka, má to pěkně rozdaný ...
VS Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Tak tohle mě fakt dostalo. http://www.evropa2.cz/cs/blog/liborb.php pusť : EMO crew Krasavice inteligentní Kde to roste?
Návštěvník YPO Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 na oranžové paneláky pomáhá duhová energie - ať žije EMO life
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Tak a teď něco pro nás 30+ Vzpomínka na mládí, fungující!!! http://deepblue.sk/~r0b0/nu_pagadi.swf
Doporučené příspěvky