SRSONOR Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 PF ČEZu 2009....bez dalšího komentáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Je toto možné? Nebo je to jen "humorná" fotomontáž? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Je toto možné? Nebo je to jen "humorná" fotomontáž? to je realita - autentické fotky ze včerejšího východočeského srazu (Milis je v popředí)
lolohh Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 to je realita - autentické fotky ze včerejšího východočeského srazu (Milis je v popředí) Já věděl, že je Milis zvíře, ale že až takový, to mě teda nenapadlo.
New Milis Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Ach jo. Já s váma nebudu nikam chodit. Vožerete mě a ještě mě pak pomlouváte.
Godin Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Ach jo. Já s váma nebudu nikam chodit. Vožerete mě a ještě mě pak pomlouváte. Říkals, že ti po tequile nic není. Já toho vylemtat tolik co ty, tak už ani netrefím domů
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Ach jo. Já s váma nebudu nikam chodit. Vožerete mě a ještě mě pak pomlouváte. Já bych to tak hrozné neviděl, včera tam byl větší chlupáč :thumbsup_anim:
pete Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Jeden nekorektni V Chánově na sídlišti vlivem uniku plynu vybuchne v pondělí v deset hodin dopoledne panelák, ve kterém bydlí devatenáct rodin cikánů a jedna rodina bílých gadžů. Všichni cikáni zahynou pod troskami, jenom bílí gadžove přežijí.Pozůstalí cikáni z okolních paneláků jsou tímto jevem natolik rozrušeni, že uspořádají před budovou Městského úřadu demonstraci a požadují vysvětlení od šéfa záchranného sboru, jak je možné, že všichni cikáni v baráku zařvali a bílý kurvy přežily ....Šéf záchranného sboru jim to vysvětlil: "Kdybyste všichni chodili do práce jako ty bílý kurvy, tak se vám taky nic nestalo !!!
sonny.c Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 kdo ještě neviděl tuto klasiku? vzpomínka na staré časy......
budo Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 HEH! a hned pod tím taky slušný .... http://www.youtube.com/watch?v=dGRYXpDhWt4...feature=related
SRSONOR Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 N i k d y ! ! ! ! ! ? Sedím jako vždy v mém denním lokálu u baru. ? Náhle přijde dovnitř ta nejkrásnější žena, kterou jsem do té doby spatřil. ? Přemýšlím, jak bych ji mohl oslovit, nakonec jí nechám od vrchního přinést tu nejdražší láhev šampaňského, kterou lokál nabízí. S poznámkou na lístečku, že bych ji rád s ní společně vypil. ? Přečte lísteček, usměje se na mně a nechá mně od vrchního přinést lísteček zpátky. ? Na něm stojí psáno: ? "Vážený pane, abych s Vámi tuto láhev společně vypila, musí ve vaší garáži stát Mercedes, na Vašem bankovním kontě musí být jeden milion US-dolarů, ve vašich kalhotech se musí nacházet 17 cm a vilka na Kanárských ostrovech by také nebyla závadou". ? Přečtu s úsměvem její poznámku a píši zpátky: ? ?Vážená paní, v mé garáži se nachází jeden Porsche, jeden Ferrari a jeden Mercedes. Na mých 8 bankovních kontech se nachází na každém po 2 milionech US-dolarů, jednu vilku mám na Bali, další v Římě, jednu na Floridě a jednu ještě v Rakousku" Ale N I K D Y ! ! ! v životě, ani pro tu nejkrásnější ženu světa, bych si nenechal uřezat 6 cm ......pošlete jednoduše láhev zpátky !
Peta-Biker Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka... přesto jde k ní a aniž tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva se známe??" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí..." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: "Sakra," říká, "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru???" "Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna...." On: "Zlatíčko, spala jsi i s jinými muži?" Ona: "Miláčku, spala jsem jen s tebou. S ostatními jsem byla vždy vzhůru..."
sonny.c Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Bém je náš člověk jen teď nevím co si mám myslet o Čtvrtníčkovi..... http://www.novinky.cz/clanek/156025-ctvrtn...o-politika.html
pete Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Bém je náš člověk jen teď nevím co si mám myslet o Čtvrtníčkovi..... http://www.novinky.cz/clanek/156025-ctvrtn...o-politika.html No co, je taky náš
lolohh Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) Jak naložit s fakem Panerai Je vidět, že nejsi "správný pacient", který čte všechny příspěvky, protože to tu už bylo, v sekci Panerai Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem lolohh
vonstochow Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Je vidět, že nejsi "správný pacient", který čte všechny příspěvky, protože to tu už bylo, v sekci Panerai Uff, tak to mi uniklo. Snažím se číst všechno,ale občas tu člověk pár dní není a je toho tak nějak moc. A pak taky nemám hlavu jak pátrací balón a už toho taky tolik neudržím
N4M Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 (upraveno) ....A pak taky nemám hlavu jak pátrací balón a už toho taky tolik neudržím Jako moč? Nebo jako v hlavě? Upraveno 5. prosince 2008 uživatelem N4M
Doporučené příspěvky