JAJA Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Kim Čong Un oznámil shromážděnému obecenstvu, že za 10 let přistane kosmonaut Severní Koreje na Slunci. Nejdřív bylo ticho a potom se jeden z obecenstva zeptal : Jak můžeme přistát na Slunci, když je tam příliš horko?Kim Čong Un pohotově odpověděl : Žádný problém, přistaneme v noci. Obecenstvo reagovalo obrovským potleskem. Když se to dozvěděl Donald Trump, prohlásil: Kim Čong Un je idiot, vždyť Slunce v noci nesvítí !!!!!
M.K. Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 @JAJA: Kam na ty hodinkový vtipy furt chodíš? :-)
McStinger Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Jeden z nejvěčích světových objevú uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom. Angličané jej po 600 letech zdokonalili tím, že nejdříve střevo vyndali z ovce..A pak, že nemaj historii :-D
VS Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Kim Čong Un oznámil shromážděnému obecenstvu, že za 10 let přistane kosmonaut Severní Koreje na Slunci. Nejdřív bylo ticho a potom se jeden z obecenstva zeptal : Jak můžeme přistát na Slunci, když je tam příliš horko?Kim Čong Un pohotově odpověděl : Žádný problém, přistaneme v noci. Obecenstvo reagovalo obrovským potleskem. Když se to dozvěděl Donald Trump, prohlásil: Kim Čong Un je idiot, vždyť Slunce v noci nesvítí !!!!!Tohle znám s Brežněvem.
clockyclock Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robertilos Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Ještě k nedávnému tématu http://tydenikpolicie.cz/opily-muz-v-kladne-vykonal-potrebu-na-chodnik-exkrementy-pote-rozpatlal-po-fasade-domu
Alex77 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Pobavilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 @JAJA: Kam na ty hodinkový vtipy furt chodíš? :-) Instagram
baza Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Dnes mi jako nejlepší humor připadá vlákno "Sako značky Joop" http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128937-sako-značky-joop/#
clockyclock Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Enslow je borec! .. na tom saku nevidim nic spatneho, ok asi si ho nekoupi kazdej, ale urcite si kupce najde
baza Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Nemyslím, že je humorné to samotné sako, ale to vlákno jo. Hlavně Tomas_2002 mi o něco určitě prodloužil život, jak mě rozesmál. Dík. Upraveno 3. června 2019 uživatelem baza
Bert Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Promazáno, takže se omlouvám, že kazím zábavu. Do prodejních inzerátů se nekecá.
baza Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Škoda...PS: Já nikam nekecal, proto jsem to dal sem.
Alex77 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Jo pobavilo to.Ja bych par obrazu mel ale sako(frak) nepotrebuju.Hodil by se mi ale treba fukar na listi :-D
Tomas_2002 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Promazáno, takže se omlouvám, že kazím zábavu. Do prodejních inzerátů se nekecá. Sorry ale pokud se snažím vyměnit červený sako za malovaný obraz, tak už to není bazar ale bizár Jak jsem psal v tom inzerátu a jak pravil klasik: "Ohromnej mám handl. Tenhle hupcuk chci vyměnit za tu kůži, tu kůži pak můžu vyměnit za elektromotorek, ten motorek za ojetýho pionýra a za toho pionýra mám slíbenýho podzimního kozla..."
Návštěvník Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Já bych to vyměnil pro toho zdravotního klauna. Akorát nemám žádný obraz co jsem schopný postrádat. Můžu nicméně nabídnout jídelní židle, tak kdyby někdo vyměnil za obraz. Prostě přesně jak píše Tomas.
Doporučené příspěvky