mengelis Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Bohuzel jsem tento jiste angazovany vtip nepochopil. Neni k tomu nejaky vyklad? to se musíš zeptat mého řídícího důstojníka z FSB
Marfi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Jezero Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg. Nechtěl bych se ptát na cestu
vanderB. Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Bohuzel jsem tento jiste angazovany vtip nepochopil. Neni k tomu nejaky vyklad? ze by se kralovska rodina (cela GB) smala dolaru, ktery je v haj*lu...???
David_B Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Manželka někde na netu našla dámské šperky vyrobené z hodinových strojků a donutila mne to tady dát PS: je tam i něco od Primu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JiříR Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 QUOTE(David_B @ 31.8.2009 - 21:24) 313828[/snapback]Manželka někde na netu našla dámské šperky vyrobené z hodinových strojků a donutila mne to tady dát PS: je tam i něco od Primu To vyrábí moje sestra, ale není to jedinej její sortiment, dělá věci i z PC komponent. Malá reklama!
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 To vyrábí moje sestra, ale není to jedinej její sortiment, dělá věci i z PC komponent. Malá reklama! Zajimavej napad.... Nektery vecicky jsou fakt hezky.
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 nekde je tady vlakno co se vse da ze strojku delat. da se najit. a nejaky typek z toho delal motorky. celkem povedeny teda
honza1 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Dnes odpoledne jsem potkal na silnici toto vozítko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pořád jsem nevěděl co to vlastně bylo.Teď už vím,viz: http://www.novinky.cz/auto/177762-mezinaro...l-do-prahy.html P.S. ty dvě auta z první fotky co jedou před ním pak na rovince předjel poměrně svižně,kolona jela asi 100km/h.
911 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Matka pracuje v kuchyni a poslouchá svého 5-letého syna,který si hraje v obýváku s elektrickým vláčkem. Najdenou vláček zastaví a její syn říká: "Vy kokoti, který chcete vystoupit, vypadněte odsud, protože tohle je poslední zastávka. A vy kokoti, který chcete nastoupit, okamžitě hněte zadkem, protože hned odjíždíme." Zděšená matka vejde do pokoje a říká: "V tomto domě takovýhle jazyk nepoužíváme. Takže ihned běž za trest do svého pokoje a zůstaň tam dvě hodiny. Pak se můžeš vrá*** a hrát si dál se svým vláčkem. Chci ale abys mluvil jen slušně!" Po dvou hodinách syn vyjde ze svého pokoje a hraje si opět s vláčkem. Za chvilku vlak zastaví a matka slyší: "Všem pasažérům, kteří vystupují, připomínám, aby si nazapomněli vzít zavazadla. Chceme Vám poděkovat, že jste s námi cestovali a doufáme, že jste strávili příjemnou cestu." Dále slyší: "Těm, kteří právě nastupují, připomínáme, aby si malá zavazdala dali pod sedadlo. Pamatujte,prosím, že kouření není v tomto vlaku dovoleno.Přejeme Vám příjemnou cestu." Když se matka souhlasně a spokojeně usmála,syn dodal: "A pro vás, kdo jste nasraný z dvouhodinového zpoždění, jděte poděkovat tej piči v kuchyni!"
bandicoot Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 JiříR: hele to je dost dobrý, to by nemělo bejt v humoru, ale v sekci "co je kde na prodej"
Senseeei Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 diky za tip! Nestacia ti hodinky na kazdom zapasti, chces ich mat uz aj na krku?
JiříR Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 jo! a uvazuju i o tikajici nausnici...? Kdyby jsi něco chtěl, tak přes sz to bude trochu levnější. Nebude v tom poplatek na těch stránkách cca 5 - 10%. Klidně piště a kdyby bylo nějaké speciální přání, tak je taky možno!
Jakubisko Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 neni to humor ale ... Fenomenalni. Autista, rekl bych.
Baker Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Jedna z dovolene Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Přistoupí chlápek k bankovní přepážce: "Můžu si tady otevřít účet?" "Jakýtyp účtu byste si tak, pane, představoval?", ptá se úřednice. "To je snad jedno, kurva!" "Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!" "Řek jsem, že je to kurva jedno! Prostě ňákej zasranej účet." "Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!" "Do prdele, jaký výrazy?!" Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, až úřednice ztratí trpělivost a odejde pro manažera. Manažer s ní přichází k zákazníkovi: "Nějaký problém, pane?" "Kurva, jakej problém. Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch dvaašedesát melounů a chci si tu prostě Otevřít jeden zajebanej účet!" "Aha," usměje se mile manažer "a tahle stará piča vám kurví náladu, co?" ********************** Bavěj se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví,tak to zkusej spolu v křoví. Za chvíli jeden zařve: "Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít." Začnou ho honit po lese a zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu. "Rybo, neviděla jsi zajíce?" "Neviděla, vy dva buzeranti." ********************** Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl si ty pilulky co jsem měl na lince? Bylo na nichnapsáno LSD." Děda: "Kašli na pilulky vole, viděl jsi toho draka v kuchyni ?!?!"
Baker Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Něco pro primkaře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2009 uživatelem pete
Doporučené příspěvky