Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes jsem dostal tohle - sice to není moc velkej humor, ale nevěděl jsem, kam to dát:

Celý svět potřebuje takového vůdce!

Předseda vlády Kevin Rudd - Austrálie

Muslimové, kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia, byli ve středu vyzváni, aby opustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila na radikály ve snaze odvrá*** možné teroristické útoky.

Rudd sám pak rozhněval některé australské muslimy prohlášením, že podporoval špionážní agentury ve sledování národních menšin. Cituji:

?Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.?

Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!

Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury.

Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití.

Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.?

Možná, že pokud mezi sebou tohle rozšíříme, najdeme i my odvahu začít mluvit a vyslovit tu samou pravdu.

Pokud souhlasíš, pošli tohle co nejvíce lidem, které znáš.

Odesláno (upraveno)
Tak dnes jsem dostal tohle - sice to není moc velkej humor, ale nevěděl jsem, kam to dát:

bohuzel tohle nikdy nikdo verejne nerekl. je to HOAX. moc bych si pral, aby tohle nekdo verejne rekl a prepsaly hlavni svetove denniky. jenze to by nebylo moc multikulti korektni

Upraveno uživatelem 911
Odesláno
bohuzel tohle nikdy nikdo verejne nerekl. je to HOAX. moc bych si pral, aby tohle nekdo verejne rekl a prepsaly hlavni svetove denniky. jenze to by nebylo moc multikulti korektni

Tak to mě moc mrzí. Myslel jsem, že alespoň někdo má "koule"

Odesláno (upraveno)

Muslimové, kteří chtějí žít podle islámského práva Sharia, byli ve středu vyzváni, aby opustili Austrálii, čímž se vláda zaměřila na radikály ve snaze odvrá*** možné teroristické útoky.

Rudd sám pak rozhněval některé australské muslimy prohlášením, že podporoval špionážní agentury ve sledování národních menšin. Cituji:

?Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.?

Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!

Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury.

Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití.

Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.?

Možná, že pokud mezi sebou tohle rozšíříme, najdeme i my odvahu začít mluvit a vyslovit tu samou pravdu.

Pokud souhlasíš, pošli tohle co nejvíce lidem, které znáš.

neni to ani humor, a bohuzel ani pravda. Rudd se k tomu vyjadril a poprel to. typicky internetovy hoax, poplasna zprava.

bohuzel se s vyjimkou prave muslimskych politiku, kteri si servitky neberou, nenajde v "civilizovanem", zapadnim svete politik, ktery by na plnou hubu rekl to, co si mysli obcane, ktere dany politik zastupuje.

edit: tak jsem byl zase pomalej... :-)

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno
Nevím, zda to patří do humoru, ale nový klip Rammsteinů s názvem P u s s y je fakt ..jak to říct .. ostrej :D .. to budou mít zase cenzoři práce. Klip prý byl už teď zakázán v televizích a údajně ho budou mít jen na webu ;).

Najdete ho třeba na http://navratdoreality.cz/?p=view&id=904, vstup na vlastní nebezpečí ;)

edit: doufám, že linkem směřujícím na podobný obsah se neproviňuju proti pravidlům.. kdyžtak to, moderátoři, smažte, pls ..

Uzasnyyyy!!!!

A ... jsem sam, komu ten frontman Rammsteinu pripomina Fazera? :thumbsup_anim:

Odesláno
Uzasnyyyy!!!!

máš dobrý postřeh Kubo... je to Fazer jak vyšitý...a když si vzpomenu na prasečí hlavu v igelitce, to by do klipu taky šlo, ještě se tam ten na kříži podobá Pandicemu... a zásadní otázka? KDE JE DANTECHNO? :lol2:

Odesláno
Uzasnyyyy!!!!

Nejsi , ja se to jenom bal rict kdyz jsem videl ten jeho nocni stolek.... :P

Odesláno (upraveno)
Kolega ELLOCO, zde nahodil naboženské téma s správně usoudil, že to moc vtipné není.

Přidavám odkaz na video a fakt se zamyslete (zamuslimte) jake to tu bude za 20 let.

Konec evropské kultury

Stare ...

nicmene jsem se nad tim znova zamyslel a konec evropske kultury vidim v tom, ze lide veri takovym pitomostem :)

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
ty woe, to musim prijet na nejakej sraz... a udelam si fotku s celebritou... muzu, fazere?

Kdyz se ti chce se tahnout tak daleko,tak klidne .I kratky video muzeme strihnout...................................tyto prispevky mi konecne ukazaly kam patrim a jakyma ocima na me nahlizite........rozcuchanej trotl z vychodonemeckyho bordelu :furious: trosku me to mrzi,ale je pravda,ze mojich 500 prispevku za rok ,stalo za vyliz kapsu a mouda by se v nich nedorezal.Asi napisu Spidererovi ,at mi flakne trvalyho banana a vratim se zpet na fora,kde jsem u internetu zacinal.Akorad me stve,ze budu mit pocitac furt zavirovanej.....ono pri nazvu vlaken napr.holcicky a pejsci se neni cemu divit

Odesláno

něco proti nám, chlapům....

Když Bůh stvořil Adama a Evu, zbyly mu ještě dvě věci, které jim chtěl dát.

Bůh řekl: "Mám pro vás jestě dva dárky, pro každého z vás jeden.

Ten první je moci čurat vestoje."

Adam ho přerušil: "Já to chci, já to chci! To bude báječné a můj život bude mnohem jednodušší a veselejší!"

Bůh se podíval na Evu a Eva přikývla a řekla: "No proč ne, pro mne to není tak důležité."

Tak dostal Adam od Boha tento dárek.

Výskal radostí, poskakoval a čural tu zde, tu onde, běžel na pláž, čural i tam a obdivoval se obrazcům, které se mu podařilo vytvořit v písku.

Bůh s Evou pozorovali Adamovo nadšení a tu se zeptala Eva Boha:

"A ten druhý dárek, který jsi nám chtěl dát?"

"To je mozek, Evo. To je mozek."

Odesláno

Buh stvoril Adama a Evu a ti si plne uzivali zivota v raji.Po roce zivota povida Adam....Evo,vsechno co spolu delame je moc pekny a zivot s tebou je nadhera.Mam jen jednu prosbu...muzes se po tom roce konecne vykoupat a dodrzovat tuhle vec ,alespon jednou tydne.V tom nevidim problem,odpovi Eva a skoci do more.Buh tuhle scenu pozoruje s andeli z oblacku a povida...Konecne ji to doslo,jen z teh ryb uz to asi nedostanem

Odesláno
Kdyz se ti chce se tahnout tak daleko,tak klidne .I kratky video muzeme strihnout...................................tyto prispevky mi konecne ukazaly kam patrim a jakyma ocima na me nahlizite........rozcuchanej trotl z vychodonemeckyho bordelu :furious: trosku me to mrzi,ale je pravda,ze mojich 500 prispevku za rok ,stalo za vyliz kapsu a mouda by se v nich nedorezal.Asi napisu Spidererovi ,at mi flakne trvalyho banana a vratim se zpet na fora,kde jsem u internetu zacinal.Akorad me stve,ze budu mit pocitac furt zavirovanej.....ono pri nazvu vlaken napr.holcicky a pejsci se neni cemu divit

v klidu Fazere... máme tě rádi, na banána se vyser...Spíše pouvažuj jak tu podobu využít... Co tak Rammstein Revival Band?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...