Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohl by to prosím někdo přeložit? Pochopil jsem, že ne zrovna poučený rodič se nechal přesvědčit synem, že jde o nějaký náramek přátelství, když to našel v jeho pokoji po odjezdu na kolej. Ale určitě mi mnoho vtipných souvislostí ušlo.

Odesláno
Mohl by to prosím někdo přeložit? Pochopil jsem, že ne zrovna poučený rodič se nechal přesvědčit synem, že jde o nějaký náramek přátelství, když to našel v jeho pokoji po odjezdu na kolej. Ale určitě mi mnoho vtipných souvislostí ušlo.

tak ale je ti jasny, ze to neni zadnej naramek, ze jo? :D von ti to kdyztak bandi vysvetli :D :D

dal tam pise, ze je to celkem zachovaly, prestoze ten provaz evidentne dostal co proto :) aze je malicko vytahany. ale jinak je to pry dobry darek pro mlade holky jako darek k zacatku skolniho roku. pak tam pise neco o ruznych zpusobech pouziti, jako kolem kotniku atd

Odesláno (upraveno)

Tak takhle to nějak je...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem pete
Odesláno (upraveno)

Idealni zbran pro Kibiho - spojeni dvou jeho vasni:

Uprava hrusky:

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Po divokém mejdanu se vzbudí chlap vedle cizí ženské a ptá se jí:

-Proboha, kolik máš roků?

-No přeci tolik na kolik vypadám!

-Mě neser, tak dlouho člověk nežije......!!

Odesláno (upraveno)

tak koukám po hodinkách a už vím kde budu nakupovat mají tam neskutečný KURSY koruny. jsme na tom fakt ekonomicky dobře. je to skandální odhalení banky mi lžou co jsem na světě :-)

http://translate.google.cz/translate?hl=cs...com.microsoft:*

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno
Nepatri to spis do sekce humor ? :sad01_anim:

no je li tady taková ? ale fakt mě to dostalo koukals na ceny v kč?

Nepatri to spis do sekce humor ? :sad01_anim:

prosím jestli to přesuneš ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...