Patrik Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Mohl by to prosím někdo přeložit? Pochopil jsem, že ne zrovna poučený rodič se nechal přesvědčit synem, že jde o nějaký náramek přátelství, když to našel v jeho pokoji po odjezdu na kolej. Ale určitě mi mnoho vtipných souvislostí ušlo.
911 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Mohl by to prosím někdo přeložit? Pochopil jsem, že ne zrovna poučený rodič se nechal přesvědčit synem, že jde o nějaký náramek přátelství, když to našel v jeho pokoji po odjezdu na kolej. Ale určitě mi mnoho vtipných souvislostí ušlo. tak ale je ti jasny, ze to neni zadnej naramek, ze jo? von ti to kdyztak bandi vysvetli :D dal tam pise, ze je to celkem zachovaly, prestoze ten provaz evidentne dostal co proto aze je malicko vytahany. ale jinak je to pry dobry darek pro mlade holky jako darek k zacatku skolniho roku. pak tam pise neco o ruznych zpusobech pouziti, jako kolem kotniku atd
Patrik Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Co to je, mi je jasný . To o té velké opotřebovanosti jsem právě nepřeložil.
Diamondking Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Méééédo Brůůůůno: http://www.youtube.com/watch?v=Gh0Co-2_jZw
grakij Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 (upraveno) Upraveno 2. října 2009 uživatelem grakij
pete Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 (upraveno) Tak takhle to nějak je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. října 2009 uživatelem pete
PhoeniX Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Tak takhle to nějak je... Dlouho mě tak nic nerozesmálo. Díky.
farářskej Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Obávám se, že v případě mý ženy je levnější kupovat plavky, než celý velkoobchodní balení takovejchhle fixek...
mechano Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Obávám se, že v případě mý ženy je levnější kupovat plavky, než celý velkoobchodní balení takovejchhle fixek... Halt nesmíš to tak krmit.......
Dantechno Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 (upraveno) Idealni zbran pro Kibiho - spojeni dvou jeho vasni: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uprava hrusky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2009 uživatelem Dantechno
Diamondking Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Po divokém mejdanu se vzbudí chlap vedle cizí ženské a ptá se jí: -Proboha, kolik máš roků? -No přeci tolik na kolik vypadám! -Mě neser, tak dlouho člověk nežije......!!
abbot Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) Upraveno 6. října 2009 uživatelem abbot
ferrycz Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) tak koukám po hodinkách a už vím kde budu nakupovat mají tam neskutečný KURSY koruny. jsme na tom fakt ekonomicky dobře. je to skandální odhalení banky mi lžou co jsem na světě :-) http://translate.google.cz/translate?hl=cs...com.microsoft:* Upraveno 6. října 2009 uživatelem ferrycz
ferrycz Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Nepatri to spis do sekce humor ? no je li tady taková ? ale fakt mě to dostalo koukals na ceny v kč? Nepatri to spis do sekce humor ? prosím jestli to přesuneš ?
Chumpus Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Klasická haluz překladače, řekl bych. S google translate se dá udělat věcí...
Doporučené příspěvky