Duke650 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 klik source: silnejsi vyhrava jo jo starej dobrej nesmrtelnej Chuck Norris
tarmi Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file..._tabletkach.jpg
Diamondking Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 for tarmi..... Konečně léky na chronobundus
vor Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 Franta a Pepa se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: to se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat?... Pepa na to: mám super nápad, uvidíš! Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce, ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby. Domluveno, uděláno. Šli do hospody, objednali si 2 vodky, vypili, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu "HO" kouřit. Hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je...bez placení. Situace se opakuje ve druhé hospodě, ve třetí hospodě...atd,atd. Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že toho má naprosto dost!!! Na to Pepa: a co mám říkat já? U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!
tarmi Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Franta a Pepa se chtějí pořádně ožrat..... .....U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!! sem se hážou vtípky, Neuvěřitelné příběhy ze života na chronomagu jsou kousek vedle trocha dead fly artu
little_w Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 THIS IS SPARTA!!! (zdroj: 300: Bitva u Thermopyl)
JakubS Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 V parku na lavičce sedí muž a na klíně má malý tenisový kurt, kde trpaslíci hrají turnaj. Jiný pán to sleduje a se zaujetím se ptá, kde k tomu unikátu přišel. "Támhle od toho kouzelného dědečka", ukáže, "nabídl mi splnit jedno přání." Pán dohoní dědečka: "Prosím, mohl byste mi vykouzlit pytel doláčů?" "Staň se", luskne dědeček prstem a zmizí. Před pánem se objeví pytel, rozevře ho a nevěří vlastním očím. Vrátí se na lavičku a člověku s tenisem si stěžuje: "Chtěl jsem doláče a vyčaroval mi koláče?! On je snad hluchej!" "No jasně, že je. Myslíte si snad, že já jsem chtěl třiceticentimetrovej tenis???!"
Dantechno Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Nevim jestli to je humor, ale me to az rozesmalo: Pred chvili jsem si koupil litrovku napoje Hello Aloe Vera. Prekvapilo me ze tam neplavou ty kousky, tak koukam na etiketu kde stalo: Extrakt z aloe vera 0,003%. Tohle uz je asi klamani zakaznika.....
Aldo Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Možná už to tady bylo, ale zkusím: Achmed - The Dead Terrorist
Viktor Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 S těma čtyřma lahvema v lidským životě to nemusí být tak zlý
JiříR Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Možná už to tady bylo, ale zkusím: Achmed - The Dead Terrorist Tak tohle je super. Díky moc budu to sjíždět dlouho...
Aldo Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Tak tohle je super. Díky moc budu to sjíždět dlouho... Není zač. Jeff Dunham je hodně talentovanej komik/břichomluvec a youtube je plné jeho videí, jeho Walter taky stojí za to.
VS Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Všichni brbláte na číňany, ale reklamace mají docela vymakané.
Doporučené příspěvky