Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Návod na pistolku na mouchy - muchostříl, vyšel kdysi v ABC. Střílela gumičkama nastříhanýma z duše z kola a byla docela přesná a účinná. Asi si ji zase vyrobím. Tenkrát mi ji doma zakázali, protože trefená moucha zůstala na stěně převedena do 2D.

Nebo zkus tohle :) Sranda s tím celkem je.

Odesláno

Skusim to, ale nezaručuju 100% správnost:-)První sloupec AK47, FN P90, Barrett M-82, pistole vypadá jako naše CZ, ale opravdu nevim a ten červeno černej bazmek vůbec netušim.Druhy sloupec M 16, UZI, pistole vypadá jako Makarov, ale opět si nejsem jistý.dale RPG 7 a nějaký přibližovadlo:-)Jsem si jistej, že mě někdo opraví.

Odesláno (upraveno)

ad levit: pistole je CZ75B zobrazená zrcadlově a ta pistole v pravým sloupci je walther PPK nebo nějakej derivát

edit: překlepy, mam novou klávesnici

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Skusim to, ale nezaručuju 100% správnost:-)První sloupec AK47, FN P90, Barrett M-82, pistole vypadá jako naše CZ, ale opravdu nevim a ten červeno černej bazmek vůbec netušim.Druhy sloupec M 16, UZI, pistole vypadá jako Makarov, ale opět si nejsem jistý.dale RPG 7 a nějaký přibližovadlo:-)Jsem si jistej, že mě někdo opraví.

To červeno černý bude prostě koncovka od zahradní hadice...

Odesláno

To přibližovadlo je Ford Cortina 1600 OHC

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...