Návštěvník salamio Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Jo jo, Králíček sebevrah je supr (i ten druhý) .
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Jo jo, Králíček sebevrah je supr (i ten druhý) . http://asher.ru/comix/rabbit
chose Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Baví se dvě ženský ve vlaku o sexu. Jedna si nemůže vynachválit Židy, že prý jsou obřízce míň citlivý a tím pádem víc vydrží. Druhá má ty nejlepší zkušenosti s indiány, kam že se černosši s rozměry hrabou. Zády k nim na lavici sedí chlápek, po vyslechnutí rozhovoru se zvedne, dojde za nimi, ukloní se a praví: "Dovolte dámy, abych se představil, Izák Vinnetou jméno mé".
Návštěvník salamio Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Dovolím si lehce navázat na včerejší severomoravskou smršť jedním ultralokálním kouskem, kterému bohužel asi tak 99% obyvatel ČR nemůže rozumět . Ani já jsem tomu napoprvé nerozuměl a pointa mi došla až po delší době (ale to se mi stává běžně ). Omlouvám se za víceméně fonetický přepis, tou řečí jsem nikdy moc nemluvil a tuším, že ani není kodifikován psaný usus. Stoji baba na moście i czumi na Olzu. Przyjdzie chlop, dźwigne jej suknie i zacznie ją obrabiac z tyłu. Baba sie go pyta: ? Co robisz? ? Kąmpielorza na Maju.
tombed Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Stoji baba na moście i czumi na Olzu. Przyjdzie chlop, dźwigne jej suknie i zacznie ją obrabiac z tyłu. Baba sie go pyta: ? Co robisz? ? Kąmpielorza na Maju. Stojí ženská na mostě a dívá se na Olši ( hraniční řeka mezi SM a Polskem). Přijde chlap, zdvihne ji sukni a začne ji "obdělávat" ze zadu. Co děláš? Kąmpielorza (nevím jak tuto hornickou funkci přeložit, zde by poradil zdatný polonista Marosh) na Máji (důl 1.Máj v Karviné).
Návštěvník salamio Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 (upraveno) a teď prosím překlad Víceméně jde o to, že se paní dívá z mostu na řeku, přijde za ní pán, zvedne jí sukni a začne ji... užívat si. Paní se ho zeptá, co dělá a on jí poví své povolání. Takhle to ale nezní tak vtipně . EDIT: tombed mě předběhl . Stojí ženská na mostě a dívá se na Olši ( hraniční řeka mezi SM a Polskem). Přijde chlap, zdvihne ji sukni a začne ji "obdělávat" ze zadu. Co děláš? Kąmpielorza (nevím jak tuto hornickou funkci přeložit, zde by poradil zdatný polonista Marosh) na Máji (důl 1.Máj v Karviné). Kąmpielorz je pán, který pracuje na šachtě v umývárně ? vydává mýdla, ručníky a tak. Upraveno 30. listopadu 2009 uživatelem salamio
Duke650 Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Víceméně jde o to, že se paní dívá z mostu na řeku, přijde za ní pán, zvedne jí sukni a začne ji... užívat si. Paní se ho zeptá, co dělá a on jí poví své povolání. Takhle to ale nezní tak vtipně . EDIT: tombed mě předběhl . Kąmpielorz je pán, který pracuje na šachtě v umývárně ? vydává mýdla, ručníky a tak. hmm ten je dobrej, ten znám ve verzi v Brně a pán dělal soustružníka v Zetoru :-)
marosh Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 (upraveno) tombed8x: Tvůj překlad ultrakarvinského smrtícího ftipu je přesný, jak Tvoje 88. Jen dodám, že takový kumpjelorz byla na nebohém dolu 1.máj(nejen tam) vysoko hodnocená funkce. Byl to chlap č.2 na šachtě, hned po dyrektorovi. Ostatní byli jen lopaty a černé koule. Upraveno 30. listopadu 2009 uživatelem marosh
Patrik Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Taková blbinka. Kdo si nepotrpí na takové "kanadské vtípky" tak ať na to raději nekliká http://www.suriyanto.net/special/
tarmi Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Taková blbinka. Kdo si nepotrpí na takové "kanadské vtípky" tak ať na to raději nekliká http://www.suriyanto.net/special/ našel jsem dva, ale třetí rozdíl ani ťuk, poradíš?
911 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 von si ten Millisak Kocicak neda pokoj http://www.youtube.com/watch?v=kzdQxFoWiVI
ANT Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 když se blíží ten Mikuláš...Kdo celý rok zlobí, pro toho si přijde čert no tak to som riadne v prdeli inak takto vyzeral kamos ked sa pred casom vratil z Kuby (akurat on ma tie prsia nejake placatejsie a videl som ho v sortkach)
Patrik Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 ftp://86.49.103.92/ftp_pub/Tanecutyce.wm Milisovi by se mohlo líbit. Kdyžtak to hoďte někdo někam na Internet, teď je to na mém soukromém ftp
tarmi Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 ftp://86.49.103.92/ftp_pub/Tanecutyce.wm Milisovi by se mohlo líbit. Kdyžtak to hoďte někdo někam na Internet, teď je to na mém soukromém ftp zkusil jsem na youtubu "pole dancing cat" a vida je tam teda trošku jiná hudba...
911 Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 mam pocit, ze to nekdo daval sem. nemate nekdo link na flashovou animaci, kde je tusim tucnak co jezdi po svahu a pak je videt ten text , co muze clovek sam zvolit
Doporučené příspěvky