Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Baví se dvě ženský ve vlaku o sexu. Jedna si nemůže vynachválit Židy, že prý jsou obřízce míň citlivý a tím pádem víc vydrží. Druhá má ty nejlepší zkušenosti s indiány, kam že se černosši s rozměry hrabou. Zády k nim na lavici sedí chlápek, po vyslechnutí rozhovoru se zvedne, dojde za nimi, ukloní se a praví: "Dovolte dámy, abych se představil, Izák Vinnetou jméno mé".

Návštěvník salamio
Odesláno

Dovolím si lehce navázat na včerejší severomoravskou smršť jedním ultralokálním kouskem, kterému bohužel asi tak 99% obyvatel ČR nemůže rozumět :worried_anim:. Ani já jsem tomu napoprvé nerozuměl a pointa mi došla až po delší době (ale to se mi stává běžně :)).

Omlouvám se za víceméně fonetický přepis, tou řečí jsem nikdy moc nemluvil a tuším, že ani není kodifikován psaný usus.

Stoji baba na moście i czumi na Olzu.

Przyjdzie chlop, dźwigne jej suknie i zacznie ją obrabiac z tyłu.

Baba sie go pyta:

? Co robisz?

? Kąmpielorza na Maju.

Odesláno

Stoji baba na moście i czumi na Olzu.

Przyjdzie chlop, dźwigne jej suknie i zacznie ją obrabiac z tyłu.

Baba sie go pyta:

? Co robisz?

? Kąmpielorza na Maju.

Stojí ženská na mostě a dívá se na Olši ( hraniční řeka mezi SM a Polskem).

Přijde chlap, zdvihne ji sukni a začne ji "obdělávat" ze zadu.

Co děláš?

Kąmpielorza (nevím jak tuto hornickou funkci přeložit, zde by poradil zdatný polonista Marosh) na Máji (důl 1.Máj v Karviné).

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
a teď prosím překlad :D

Víceméně jde o to, že se paní dívá z mostu na řeku, přijde za ní pán, zvedne jí sukni a začne ji... užívat si. Paní se ho zeptá, co dělá a on jí poví své povolání. Takhle to ale nezní tak vtipně :).

EDIT: tombed mě předběhl :).

Stojí ženská na mostě a dívá se na Olši ( hraniční řeka mezi SM a Polskem).

Přijde chlap, zdvihne ji sukni a začne ji "obdělávat" ze zadu.

Co děláš?

Kąmpielorza (nevím jak tuto hornickou funkci přeložit, zde by poradil zdatný polonista Marosh) na Máji (důl 1.Máj v Karviné).

Kąmpielorz je pán, který pracuje na šachtě v umývárně ? vydává mýdla, ručníky a tak.

Upraveno uživatelem salamio
Odesláno
Víceméně jde o to, že se paní dívá z mostu na řeku, přijde za ní pán, zvedne jí sukni a začne ji... užívat si. Paní se ho zeptá, co dělá a on jí poví své povolání. Takhle to ale nezní tak vtipně :).

EDIT: tombed mě předběhl :).

Kąmpielorz je pán, který pracuje na šachtě v umývárně ? vydává mýdla, ručníky a tak.

hmm ten je dobrej, ten znám ve verzi v Brně a pán dělal soustružníka v Zetoru :-)

Odesláno (upraveno)

tombed8x:

Tvůj překlad ultrakarvinského smrtícího ftipu je přesný, jak Tvoje 88.

Jen dodám, že takový kumpjelorz byla na nebohém dolu 1.máj(nejen tam) vysoko hodnocená funkce. Byl to chlap č.2 na šachtě, hned po dyrektorovi.

Ostatní byli jen lopaty a černé koule.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno
když se blíží ten Mikuláš...

Kdo celý rok zlobí, pro toho si přijde čert

post-3584-1259346319.jpg

no tak to som riadne v prdeli :(

inak takto vyzeral kamos ked sa pred casom vratil z Kuby (akurat on ma tie prsia nejake placatejsie a videl som ho v sortkach)

Odesláno

mam pocit, ze to nekdo daval sem.

nemate nekdo link na flashovou animaci, kde je tusim tucnak co jezdi po svahu a pak je videt ten text , co muze clovek sam zvolit

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...