Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ještě NIKDY jsem se takhle nenasmál! A to platím za poměrně veselého jedince...

to su rád, jsem se chtěl podělit :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

kibi kde na to chodis? ..... :D

inac red meat bol za mojich mladych cias ked som este odoberal CREW asi moj najoblubenejsi strip comics :thumbsup_anim:

.

.

a taktiez sa neda zabudnut na toto :D mléko a sejra

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno

Nákresy účastníků nehod

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

tak kibi to je dokonalý a ten "zpěvák" ještě více, fakt se směju ještě teď.... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem JiříR
Odesláno

Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním: "Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo.... Nejdříve tříhodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal....." # # # # # Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům: "Kurva, chlapi, to byl zas včera den......nejdříve se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout......"

Odesláno

Celkem dobrej z TimeZone:

An old Mafia don is dying & called his grandson to his bedside.....

Don- I want you to have my custom made Sig Sauer automatic pistol so you will always remember me.

Grandson- But grandpa, you know I don't like guns. I'd rather have your Rolex.

Don- What if you come home & find your wife in bed w/ another man? What are you going to do then, point at your Rolex & say "time's up"?

Odesláno

Tisková oprava: Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd. Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd. Všem obyvatelům Brd se omlouváme.

Odesláno

Stary Don zomiera a zavola svojho vnuka, k svojmu lôžku .....

Don - chcem, aby si si zobral na pamiatku môj na zákazku urobeny Sig Sauer.

Vnuk - Ale dedo, viete, nemám rád zbrane. Já by som radšej vase Rolexky.

Don - Čo keď prídes domov a nájdes svoju ženu v posteli s iným mužom? Čo budes robiť potom? Ukazes prstom na svoj Rolex a povies "Čas vypršal"?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...