Bullet Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Jo v Americe je mozne vsechno...:-) Ja bych tomu veril...:-) 1
frista Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 A ted si procvicime anglictinu s hodinarsky propracovanym rebusem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Členové opery v americké Filadelfii, oblečení v normálních šatech,se vmísili do davu na trhu italských potravin ve Filadelfii a nasmluvené znameni začali zpívat árii "Brindisi" z opery La Traviata.Lidi byli překvapení a líbilo se jim to. Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem pete 5
mikymik Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) v tuto pokrocilou hodinu potrebuji edit: ehm, "OMG cat cannot unsee the horror" na stejne strance je uz asi pro server gentlemanu prilis Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem mikymik
farářskej Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Členové opery v americké Filadelfii, oblečení v normálních šatech, se vmísili do davu na trhu italských potravin ve Filadelfii a na smluvené znameni začali zpívat árii "Brindisi" z opery La Traviata. Lidi byli překvapení a líbilo se jim to. Ty vado, tohle bych chtěl zažít - jdeš si koupit rajčata a pesto a dostaneš k topmu Verdiho zadarmo Navíc je "Libbiamo ne'lieti calici" jedna z nejkrásnějších sborovejch árií, jaký kdy Verdi napsal... Fakt nádhera
sauce Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 A ted si procvicime anglictinu s hodinarsky propracovanym rebusem To není moc gramaticky správně...
Diamondking Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Kdo chce vedět své jméno v japonštině..snad to tady ještě nebylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Členové opery v americké Filadelfii, oblečení v normálních šatech, se vmísili do davu na trhu italských potravin ve Filadelfii a na smluvené znameni začali zpívat árii "Brindisi" z opery La Traviata. Lidi byli překvapení a líbilo se jim to. No to tedy beru, to by se mi také moc líbilo. Tleskám jim také.
Návštěvník salamio Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 No to tedy beru, to by se mi také moc líbilo. Tleskám jim také. Reality hacking je někdy zábavná věc! A tady něco staršího a domácího. Pobírají podobné příplatky učitelé i dnes? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Pobírají podobné příplatky učitelé i dnes?To byl paušál? Jinak by byla za každého jiná částka.
Traveller Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Tahle videosekvence je jedna s krásných výjimek z pravidla, že slovní hříčky se nedají ve filmech přeložit doslova. V českém dabingu to znělo: -"Woow, pěkný bobr!" -"Díky, sama jsem ho vycpala." No nevím, jak to bylo přeloženo ve filmu, ale já bych řekl, že by spíš mělo být: Zrovna jsem si ho nechala naplnit/nacpat...
Baker Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 A tady něco staršího a domácího. Pobírají podobné příplatky učitelé i dnes? Spis by me zajimalo, jak prisli na tuto castku ... 150 / 7 = 21,428571
Jay Doll Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 No nevím, jak to bylo přeloženo ve filmu, ale já bych řekl, že by spíš mělo být: Zrovna jsem si ho nechala naplnit/nacpat... Jo, ale mám dojem, že z důvodu synchronu to nakonec přepsali na tohle. "Zrovna jsem si ho nechala vycpat" je delší a nesedlo by to herečce do pusy. Jinak anglicky samozřejmě umím
Návštěvník salamio Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Spis by me zajimalo, jak prisli na tuto castku ... 150 / 7 = 21,428571 Taky jsem nad tím přemýšlel, třeba to nebylo za kus, ale v intervalech. Něco jako 1-3 cikáni ............. 70 Kčs 3-5 cikánů ............ 120 Kčs 5-7 cikánů ............ 150 Kčs 8-9 cikánů ............ 230 Kčs 10 a více cikánů ..... 1800 Kčs
railmaster Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Taky jsem nad tím přemýšlel, třeba to nebylo za kus, ale v intervalech. Alebo podľa počtu prepadnutých ročníkov?
Aldo Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Taky jsem nad tím přemýšlel, třeba to nebylo za kus, ale v intervalech. Něco jako 1-3 cikáni ............. 70 Kčs 3-5 cikánů ............ 120 Kčs 5-7 cikánů ............ 150 Kčs 8-9 cikánů ............ 230 Kčs 10 a více cikánů ..... 1800 Kčs Taky si to tak nějak myslím, akorát za 1 samotnýho cikána nejspíš příplatek nebude, to se ještě nedá brát jako smečka. Samostatnej cikánskej jedinec vytváří mimikry a splývá s davem, tudíž jeho zvladatelnost z hlediska učitele je stejná jako u ostatních, tj. bez příplatku. 2
Diamondking Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Logopedický text na procvičení R a Ř: Praha! Středoevropská metropole s překrásným panoramatem Vyšehradu, Petřína a Hradčan. Praha v barevném koloritu revolučních přeměn. Před branami Pražského hradu se střídají stráže. Přijíždí černý bourák Bayern Motor Werk. Přiváží primátora. Nápravy drnčí na nerovném povrchu. Rychlost otřesná, nepřiměřená. Turisti prchají přes tři nádvoří. "Brzď, ku.va, brzď!" řve primátor na šoféra. "Prásk!" Rozbitý nárazník, urvané dveře, blinkr uražen, reflektory roztříštěny, dokořán rozšklebený kufr, barumky nadranc. Z bavoráku je hromada šrotu zabořená do fortelného pilíře katedrály, která se otřásá, a mraky zvířeného prachu doprovázejí neuvěřitelnou katastrofu. Pivaři se vyřítili z Vikárky a přibíhají rovněž někteří reprezentanti Galerie extraktu národa. Prezident, předseda parlamentu, ministři, církev. "Držte, chraňte a braňte korunovační šperky!" křičí kancléř na poručíka ochranky Hradu. Vrtulník Ministerstva vnitra ztrácí orientaci v prostoru. "Orel! Orel! Prosím? Nerozumím, přepínám!" Rádio nepracuje. Helikoptéra přistává na prolomenou střechu chrámu nad presbytériem a propadá se. Lustry se řítí, tříští se vitráže. Na nádvoří přistávají lešenářské trubky, trámy, krovy, fragmenty pilířů i nepřirozeně zpitvořené tváře chrličů. Petr Parléř by měl radost! "Tos' přepísk'!" říká prezident na adresu primátora. "Sorry," říká provinile primátor, "příště brzdím dřív!" "Příště," paroduje prezident drzého primátora, "příště přijedeš tramvají!" Zřím Prahu! Nervózní srdce Evropy s překrásným panoramatem Vyšehradu, Petřína a Proseku!
mikymik Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Predpoved pocasi na ctyri roky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Adam99 Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Hezké ztvárnění airbagů u Mercedesu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky